soturin Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Αυτά περί συμμετρίας και χρυσής τομής λένε πως αφορούν και τα ένστικτα επιβίωσης. Έτσι κι αλλιώς το σώμα μας είναι συμμετρικό και έχει "χρυσές" αναλογίες σχέσεις αφαλού-ύψους, χεριού αγκώνα κτλ. Το πόσο τέλεια ακριβή είναι αυτά τα 2, εικάζεται πως είναι έμφυτα στον άνθρωπο να τα επιλέγει για ζευγάρωμα και επιβίωση. Βέβαια λόγω της νοημοσύνης του ανθρώπου που προσθέτει κι άλλα κριτήρια, αυτό δεν εφαρμόζεται απόλυτα όπως στα ζώα αλλά εκφράζεται σαν μία πιο έντονη έλξη (ομορφια κτλ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red7genius Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Μωρέ εμείς μια χαρά καταλάβαμε. Κι αν είμασταν στη θέση της χάπι, δεν θα το πιάναμε αυτό το χέρι, όση ώρα και να μας χαιρετάει. η καθαριότητα ειναι η μισή αρχοντια για μας (εμενα και το χερι μου) οποτε np Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 .Κι αν είμασταν στη θέση της χάπι, δεν θα το πιάναμε αυτό το χέρι, όση ώρα και να μας χαιρετάει. ε ωραία ! Τι να του πιάσω ? Για πες ... :-P:mrgreen: Καλημέρα σας ! Καλημέρα και στον αγαπητό κόκκινες7διάνοιες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 H ανάγκη σου για σκηνοθετικές οδηγίες, μου θύμισε πως όταν πήγαινα γυμνάσιο, το περιοδικό Open έδινε 5.000 δραχμές στην καλύτερη ιστορία αναγνώστη. Από τότε είναι το απωθημένο μου να γράψω μια ιστορία πορνό. Αναρωτιέμαι πως μπορεί να μπει κανείς στον χώρο. Και αν υπάρχει τελικά ελληνική πορνό σκηνή σήμερα. Ή αν μας τέλειωσαν οι Αμερικάνοι, κι εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 χαχα! Τι μου θύμησες ρε πάνκι .. Τσόντα (που έχω δει στο γυμνάσιο) ντουμπλαρισμένη στα Ελληνικα (κάργα Βλάχικα).. Τύπος αδύνατος με φυσικό πουλοβεράκι στο στέρνο, στύλ οθωμανικό (με την μουστάκα του, με το μπέζ πουκάμισο ανοιχτό μέχρι την κοιλιά, τέτοια). Τύπισσα ξερακιανή, άστηθη, ντεκαβλέ με κλαρωτή φούστα μεχρι τον αστράγαλο και μπλούζα ριχτή με βάτες.. Κόνσεπτ : Μπαίνει στο σπίτι ο εν λόγω όθωμαν μπόι, κοιτάει το γκομενάκι, κάνει μορφασμό, πλησιάζει, εκείνη τον πιάνει απο τον ώμο λές και του κάνει πρόταση για χασαποσέρβικο και του λεει... Διάλογος: Γ - Δεν αλλλλαξες καθόλου .... Α- (την πιάνει απο τον άλλο ώμο σαν να της λέει έλα μωρε ας χορέψουμε κάτι πίο μοντέρνο, μπλούζ ας πούμε) Εσυ όμως αλλλλαξες, έγινες σεξουάλλλλλλα Και δώστου τα γ@μήσι@@@@ Αχ.. αθάνατη δεκαετία του '80.. πόσο αγνά μεγαλώσαμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 χαχα! Τι μου θύμησες ρε πάνκι .. Τσόντα (που έχω δει στο γυμνάσιο) ντουμπλαρισμένη στα Ελληνικα (κάργα Βλάχικα).. Τύπος αδύνατος με φυσικό πουλοβεράκι στο στέρνο, στύλ οθωμανικό (με την μουστάκα του, με το μπέζ πουκάμισο ανοιχτό μέχρι την κοιλιά, τέτοια). .... σσσσσσσσσσσσσσσσσσσ.... με αναστάτωσες τώρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
horsepower Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Παιδιά ξέρει κανείς που είναι το Φιξ(μπουζουξίδικο)?Μου είπαν οτι είναι κοντά στο βενζινάδικο του Θωμά και ότι είναι σε διασταύρωση που πάει προς Κληματαριά ή κατι τέτοιο...βοήθεια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 τέτοια λέγε χαπάκι και όλοι θα πετάξουν τα ξυράφια !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red7genius Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Α- (την πιάνει απο τον άλλο ώμο σαν να της λέει έλα μωρε ας χορέψουμε κάτι πίο μοντέρνο, μπλούζ ας πούμε) Εσυ όμως αλλλλαξες, έγινες σεξουάλλλλλλα Και δώστου τα γ@μήσι@@@@ Αχ.. αθάνατη δεκαετία του '80.. πόσο αγνά μεγαλώσαμε... LOOOOOOOL:mrgreen: Ναι ναι, τοσο αγνο ούτε το γαλα δεν ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 LOOOOOOOL:mrgreen: Ναι ναι, τοσο αγνο ούτε το γαλα δεν ειναι That said... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sam sam Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 γιατι δεν κανεις το ποιο απλο πραγμα????ρωτα εναν ταξιντζη.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
horsepower Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 επειδή υπάρχουν πολλοί πατρινοί insomniaks είπα να ρωτήσω εδώ πρώτα..για να μην τρέχω στους δρόμους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Θέε μου, πόσο ντεκαβλέ είναι αυτός ο πρόσφυγκας. Εγώ βγάζω τον καλύτερο ερωτικό εαυτό των κοριτσιών εδώ μέσα, κι αυτός ποστάρει βίντεα του '80 με έναν τύπο με τρίχες στην πλάτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Θέε μου, πόσο ντεκαβλέ είναι αυτός ο πρόσφυγκας.Εγώ βγάζω τον καλύτερο ερωτικό εαυτό των κοριτσιών εδώ μέσα, κι αυτός ποστάρει βίντεα του '80 με έναν τύπο με τρίχες στην πλάτη. γιατί το λες αυτο βρε προβατο-πάνκι ? Άμα μείνεις από προβατόνημα στις διακοπές να έχεις μια πλάτη να κάνεις ένα εργόχειρο (ένα πλεκτό, ένα κέντημα, κάτι...) εξάλλου το σεξ δεν έχει να κάνει μόνο με οπτικά ερεθίσματα ! Αλλιώς όλοι οι τριχωτοί θα ήτανε παρθένοι (όχι στο ζώδιο) ... Ε ? :-P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red7genius Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Θέε μου, πόσο ντεκαβλέ είναι αυτός ο πρόσφυγκας.Εγώ βγάζω τον καλύτερο ερωτικό εαυτό των κοριτσιών εδώ μέσα, κι αυτός ποστάρει βίντεα του '80 με έναν τύπο με τρίχες στην πλάτη. εγω προτεινω να γυρισεις ενα ερασιτεχνικο βιντεακι με τον εαυτο σου και να κανει παγκοσμια πρεμιερα εδω σε αυτο το θρεντ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.