Chrisxxx Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Ειχε ενα εκπληκτικό που εδειχνε τον Ιησου στο Σταυρό να λέει στους Ρωμαίους οτι τον σταύρωσαν λάθος και οτι αυτός ξερει επειδη είναι ξυλουργος
Tren Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Τελικα η μερα σου εξαρταται απο το βρακι που θα φορεσεις το πρωι. Εγω προχθες ειχα βαλλει στενο και μαρτυρησα. Μεγαλη ανησυχια ειχα.
aledjo Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 εγω λεω οτι εξαρταται απο τα παπουτσια που θα φορεσεις. εγω πχ εχθες δεν ειχα φορεσει παπουτσια ή παντοφλες και πηγα στη παραλια. εκει που καθομουν βλεπω μια κοπελα να μη φοραει τιποτα παραμονο ενα μικροοοο βρακακι. ολοι ξυπολητοι στη παραλια λοιπον!
poscaman Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 ευτυχως που αυτο το καλοκαιρι εχω κοψει να πηγαινω παραλια... φανταζεσαι να εβλεπα τον aledjo με ενα τοοοοοσο δα μικρο βρακακι.. Παναϊα μου!
soturin Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 απλά όταν πας στην παραλία του aledjo φόρα αρβύλες
Freakster Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 απλά όταν πας στην παραλία του aledjo φόρα αρβύλες και να ξαπλώνεις στην πλάτη σου
alexzzz Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 και να ξαπλώνεις στην πλάτη σου Αν δεν θαφτείς στην άμμο πάντα θα ανησυχείς.
Freakster Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Και αν έρθει με το φτυάρι και το κουβαδάκι του;
soturin Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 θα έλεγα "σαν δεν ντρεπόμαστε" αλλά μόλις άκουσα ότι η διαφορά arshavin-tottenham παραμένει στα 6 εκατομμύρια η διαφορά! στραγάλια τα χουν? σα δε ντρέπονται πώς κατάφερα από aledjo να πάω στη tottenham ε? ε? βαριέμαιιιι
Lucifer Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Σας έχω ένα ευχάριστο και ένα δυσάρεστο νέο. Το ευχάριστο είναι πως γύρισα χθες. Το δυσάρεστο είναι πως την ίδια μέρα, πέθανε ο Solzhenitsyn.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.