alexzzz Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 αναμενω τα ημερας που θα ελεπω τα ματοπας γιαβροπομ... (με μια μικρη βοηθεια απο την κοπελια μου εδω διπλα..) Εγώ ανάμεσα σε ζευγάρια δεν μπαίνω. Δεν λέω... πήγες να με ρίξεις με τα ποντιακά σου αλλά... κε θα ρούζ! εστω το νοημα αν εχεις... Ούτε από αυτό έχουμε κύριος... μου το αφιερώσαν και με έχει φάει η περιέργεια αν με βρίζουν ή με εξυμνήουν τι ναι το τουφινγκ? indeed τι είναι το toufing...) Τουφίνγκ είναι το "τ'ανάσκελα"... το δεν κάνω τίποτα και κουνιέμαι μόνο για τα απολύτως απαραίτητα (για να πάρω τον φραπέ μου, για να δω την εξαίσια Ιταλίδα που περνάει, για να χορέψω μια σέρα κτλ). Στον στρατό το κόλλησα και νόμιζα ότι είναι διεθνείς λέξη. edit: Καλώς τον Παρσιφαλίδη το ασον τε μον τα παιδία. Μερ είσαι; Διακοπές κάνεις;
Chrisxxx Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 poscaman κανε ενα partition με ελληνικα windows και ΙΕ6. Εναλλακτικα βαλε το VMware.
klainmaingr Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Vmware και απο μένα... Η αλλιώς κάντηνα νιώσει γενικά και να μην την νοιάζει αν είναι 6 ή 7 (με τις τεράάάάάάάάάάάστιες διαφορές ) Κανονικά οι εξετάσεις έπρεπε να γίνονται σε mozilla..
slipknot Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 What's up, docs? Κάνετε καμιά βουτιά ή σας έχει φάει η δουλειά, ωρέ... ; Ποτέ δεν μ' άρεσε η θάλασσα... Νόμιζα ότι το toufing έχει να κάνει με τον toufas...
alexzzz Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Νόμιζα ότι το toufing έχει να κάνει με τον toufas... Όπως θα διάβασες πιο πίσω, αρχίσω να συνάπτω σχέσεις με τον poscaman... σε πόσους χρήστες του forum νομίζεις ότι μπορώ να αφοσιωθώ παράλληλα. Ακόμα και εγώ έχω τα όρια μου.
klainmaingr Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Αλεξίδη, μάζεψτε τις γυναίκες σας... Ξεκινάω για Καβάλα ;p Τρέμετε αμμόλοφοι... farewell κόσμε
alexzzz Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Αλεξίδη, μάζεψτε τις γυναίκες σας... Ξεκινάω για Καβάλα ;pΤρέμετε αμμόλοφοι... farewell κόσμε Καλώς να ορίσεις... έχουμε κορίτσια μπόλικα και δροσερή ρετσίνα
Chrisxxx Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Υπαρχει αλλου τοπικ για να ποσταρεις τη φωτογραφια σου...
pappous_soulis Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Χαιρετίσματα στην Transylvania lucy! Φίλησέ μας τα βαμπίρ
tolis_01 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Παιδιά, ξέρει κανείς που είναι ο μώλος της Δραπετσώνας? (εγώ πρώτη φορά το ακούω, αλλά είμαι και άσχετος )
tolis86 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 ρε παιδια ξέρει κανείς πως λένε μια ηθοποιό που έπεζε στο "το κλειδί" στο star που έπεζε τη κόρη του ντίνου καρύδι του γείτωνα του φιλιππίδη? που έχει μια πολύ σεξυ ελίτσα δίπλα απο το στομα. έπαιζε και στο επισόδιο που έδειξε προχτες στη δέκατηεντολή στον alpha δεν αναφερομαι στην Κατερίνα Μάντζιου ούτε στην Βικυ Μαραγκακη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.