Freakster Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Καλό ταξίδι καλά να περάσεις. Θέλουμε φώτοζ btw..!
rallis Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δεν τον κυνηγησες το γύφτο?Καλα και ο άλλος το είχε ξεκλείδωτο το ποδήλατο?
klainmaingr Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Ωραίο πρωιμό ξύπνημα. Κατεβαίνω κάτω απο το σπίτι μου να πάρω πράγματα απο το μηχανάκι και ακούω 5 σπίτια παραπέρα ένα παδί να φωνάζει ''μην το παίρνεις, μην το παίρνεις'' και βλέπω ένα κωλογυφτάκι να κλέβει το ποδήλατο του παιδιού. Το τι νεύρα έχω δεν λέγεται. Προσπάθησα να το βρω αλλά τζίφος. Δεν τους μπορώ τους κωλόγυφτους τους καθόλου ρε γμτ. Τα μισά μου πόστ είναι απο το να διηγούμαι τι κωλοφάρα είναι. Αν καταλαβαίνω καλά μένεις τέρμα δυτικά... Δεν το σκέφτεσαι να κάνεις μια πολύ όμορφη μετακόμιση; Αφού το ξέρεις οτι αυτοί κάνουν κουμάντο προς τα κεί... ghetto λέμε..
Sellers Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δεν τον κυνηγησες το γύφτο?Καλα και ο άλλος το είχε ξεκλείδωτο το ποδήλατο? Απ'ότι έμαθα ήταν ξαδέρφης του η οποία πήγε σπίτι του με το ποδήλατο και υποθέτω θα καθόταν για λίγο και καταλαβαίνεις. Αν καταλαβαίνω καλά μένεις τέρμα δυτικά...Δεν το σκέφτεσαι να κάνεις μια πολύ όμορφη μετακόμιση; Αφού το ξέρεις οτι αυτοί κάνουν κουμάντο προς τα κεί... ghetto λέμε.. Καλά πως το κατάλαβες ? :p:p Πριν κάμποσο καιρό λέγαμε σιγά μην μας διώξουν και απο τα σπίτια μας. Πλέον η κατάσταση είναι ψιλοαπάλευτη. Ήδη οι δικοί μου σε λίγο καιρό την κάνουν. Αλίμονο σε μας που μένουμε... (και περιμένουμε)
klainmaingr Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Καλά πως το κατάλαβες ? :p:p Πριν κάμποσο καιρό λέγαμε σιγά μην μας διώξουν και απο τα σπίτια μας. Πλέον η κατάσταση είναι ψιλοαπάλευτη. Ήδη οι δικοί μου σε λίγο καιρό την κάνουν. Αλίμονο σε μας που μένουμε... (και περιμένουμε) Να φύγετε κύριε.. να πάτε αλλού.... Μπογαλάκια και σε άλλη παραλία... Ότι συνέπειες κοινωνικοοικονομικές και να έχει αυτό... Θα δεις ότι η καθημερινότητα και το επίπεδο ζωής σου θα αλλάξει άρδην.. Δυστυχώς με τους συγκεκριμένους δεν πρόκειται να βγάλετε ΠΟΤΕ άκρη... Η αστυνομία δεν τολμάει να πλησιάσει.. Είναι κράτος μέσα στο κράτος.. Τράβα κάπου πυκνοκατοικημένα να μην μπορούν να στήσουνε τσαντίρια
poscaman Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 να ρωτησω.αν παω να δωσω αυτη τη στιγμη ecdl σε ποια προγραμματα θα εξεταστω; office 2007?2003? Internet Explorer 7? 6? outlook express?? ευχαριστω....
insomniaK Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Διότι τσίμπησε σε πρόκληση ενός τίποτα και του πε κάτι γαλλικά...
Absinthe Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Λευτερια στον Μενελαο. Και λιγα του ειπε του επιστημονα.
insomniaK Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 όχι, για το τι είναι το Α4 ή Α5, δε συγκράτησα... βασικά, ο άλλος πετάχτηκε σαν την τσουτσού όταν ο μενέλαος την έλεγε αιτιολογημένα σε κάποιον για τον όμιλο βαγ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.