DarkKnight Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 ρε παιδιά αύριο έχει απεργία στο μετρό μέχρι τις 9? Thanx
rallis Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Σημερα σκαλιζα στο youtube και επεσα πανω σε αυτο το θεικο βιντεο... Απλα πεθανα στα γελια! Απίστευτο βίντεο!!!:lol: Να είσαι καλά μου έφτιαξες το βράδυ
chill Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Πέρσι είχα βάλει αντηλιακές μεμβράνες στο αμάξι. Πριν από λίγες ημέρες παρατήρησα ότι φαίνεται σαν να είναι βρεμένο :/. Δηλαδή σαν να έχουν στάξει μικρά σταγονίδια κατά μήκος της μεμβράνης. Είναι φυσιολογικό αυτό ή όχι? Γιατί αν όχι και δεδομένου ότι έχουν life time εγγύηση να το πάω πίσω να τις ξαναπεράσουν.
poscaman Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 ειναι φυσαλιδες αερα...προφανως ο τυπος που στις εβαλε ειναι για τα μπαζα...
red7genius Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 ναι,τρελο βιντεακι,το τραγουδι βασικα.εχει μπει και στην κατηγορια με τα βιντεο γιατι αλλαξες αβαταρ ρε,δε σε γνωρισα.. Παραληψη μου τοτε αν εχει ξαναγινει ποστ... Οσο για το αβαταρ, ειπα ρε συ να κανω μια αλλαγη Εισαι και εσυ φαν της jennifer?
red7genius Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Ε, τις προηγουμενες βδομαδες ειχα φαει ενα κολλημα με την σειρα HouseMD, αν ξερεις, και βρηκα την εικονα και μου αρεσε. Btw να σου κανω μια ερωτηση, αν θυμαμαι καλα μενεις Πατρα, σωστα? Σπουδαζεις εκει?
Freakster Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 άσχετο, το μαγείρεμα τελικά τα σπάει. /writing with a plate of φασολάκια ftw
Freakster Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 όχι μωρε, απλά τώρα έμεινα home alone για ΜΕΓΑΛΟ χρονικό διάστημα (finally my wish came true ) και βρήκα ένα σκονισμένο τόμο του τσελεμεντέ και του δίνω και καταλαβαίνει. In other news, οι γεμιστές ψητές πατάτες με τυρί κρέμα, μαιντανό, μπεικον κ.α. επίσης τα σπάνε.
poscaman Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 πατρα,πατρεων μιναρων πατρινων. ναι απο πατρα ειμαι και στην απτρα σπουδαζω γιατι;;
pappous_soulis Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Freakster,αν φτιάχνεις μακαρονάδα είσαι κομπλέ,αυτό και μόνο αν ξέρεις δεν θες τίποτε αλλο! poscaman,απο Οκτώβρη σου'ρχομαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.