andreapaog328 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 όχι, για να ξεκουραστούν τα σώβρακα. δεν ξερω, για να τα φτιάχνουν έτσι λογικά υπάρχει κάποιος (^) λόγος.
KWSN_Men Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Σήμερα είμαι σε ανήσυχο, φιλοσοφικό mood...Και αναρωτιόμουν γιατί βάζουν χρονοκαθυστέρηση στις πόρτες των πλυντηρίων. Είναι για να προλάβει να έρθει η αστυνομία πριν μας κλέψουν τα σώβρακα; Μου έσπασε τα ^$#^% το πρωί και πάλι άργησα 3/4 στη δουλειά. Πωπω έχω πει και εγώ απίστευτες παπαριές όταν καθυστερώ, αλλά να αργήσω 45 λεπτά και να πω ότι φταίει η πόρτα του πλυντηρίου που έχει χρονοκαθυστέρηση... Απλά επιβεβαιώνει αυτό που πιστεύω. Είσαι ένας χειρότερος εγώ.
red7genius Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Απλά επιβεβαιώνει αυτό που πιστεύω. Είσαι ένας χειρότερος εγώ. wow ONE HIT KO.
system Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 γιατί μπορεί το πρόβλημα να είναι πολύ βαθύ...(επαγγελματική βοήθεια = ψυχολόγος) Ευχαριστώ gsarig. Θα το κοιτάξω τώρα... Α εκεί το πας. Δεν μου χρειάζεται ευχαριστώ. Δεν έχω δείξει τάσεις κομπλεξισμού μέσα στο forum. Κάποιοι άλλοι μπορεί. Ονόματα δεν λέμε
χάπι Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Α εκεί το πας. Δεν μου χρειάζεται ευχαριστώ. Δεν έχω δείξει τάσεις κομπλεξισμού μέσα στο forum. Κάποιοι άλλοι μπορεί. Ονόματα δεν λέμε εγώ δεν το πήγαινα πουθενά ! Μόνο του πήγε... επεξήγηση για ηλιθίους : Αναφέρθηκα (χιουμοριστικά βέβαια) σε χρήση επαγγελματικής βοήθειας= ψυχολόγου για την αντιμετώπιση του ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ προβλήματος της ταύτισης με τις κατσαρίδες. Δεν ξέρω αγαπητέ Σύστεμ αν έχεις άλλα "θεματάκια" για επίλυση από ψυχολόγο. Έχεις ?
system Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 εγώ δεν το πήγαινα πουθενά ! Μόνο του πήγε... επεξήγηση για ηλιθίους : Αναφέρθηκα (χιουμοριστικά βέβαια) σε χρήση επαγγελματικής βοήθειας= ψυχολόγου για την αντιμετώπιση του ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ προβλήματος της ταύτισης με τις κατσαρίδες. Δεν ξέρω αγαπητέ Σύστεμ αν έχεις άλλα "θεματάκια" για επίλυση από ψυχολόγο. Έχεις ? Επεξήγηση για ηλίθιους: Και γω χιουμοριστικά αναφέρθηκα.
red7genius Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 punky, εσυ που εισαι και αθλητικός τυπος (λολ, και καλα) ξερεις που μπορω να βρω το πως λεγονται οι μυες του χεριου και ποιοι ειναι (δικεφαλος, τρικεφαλος κτλ)? αν και καποιος αλλος γνωριζει ειναι ευπροσδεκτος να απαντησει. ΥΓ guys make love not war :-P
χάπι Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Επεξήγηση για ηλίθιους: Και γω χιουμοριστικά αναφέρθηκα. ΥΓ guys make love not war Α ΧΑ ΧΑ βρε τρελόπαιδα ! Γέλια που κάναμε...
leftermann Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 punky, εσυ που εισαι και αθλητικός τυπος (λολ, και καλα) ξερεις που μπορω να βρω το πως λεγονται οι μυες του χεριου και ποιοι ειναι (δικεφαλος, τρικεφαλος κτλ)? αν και καποιος αλλος γνωριζει ειναι ευπροσδεκτος να απαντησει. ρίξε μια ματιά εδώ, ή καλύτερα γκούγκλωσε το "atlas of human anatomy". Θα βρείς διάφορα, αλλά δεν νομίζω να βρείς τίποτα στα ελληνικά. Τι ακριβώς θέλεις να μάθεις; Η μυολογία του χεριού είναι δύσκολη, κυρίως από τον αγκώνα και κάτω.
punky Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Ε, το link του lefterman ήταν γαμάτο, οπότε φαντάζομαι καλύφθηκες. Από την άλλη, μην ξεχνάς πως έχουμε εδώ μέσα κι έναν φυσιοθεραπευτή-φυσιοδίφη, τον Πρήξτερ. Ίσως να μπορεί να σε εκπλήξει, και πράγματι να ξέρει και κάτι από αυτό που σπουδάζει. Πάντως, ξέρεις, υπάρχει πάντα η επιλογή να το αφήνεις να ξεκουράζεται κάνα-δυο μέρες. Ή να αλλάζεις χέρι.
KWSN_Men Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Πάντως, ξέρεις, υπάρχει πάντα η επιλογή να το αφήνεις να ξεκουράζεται κάνα-δυο μέρες. Ή να αλλάζεις χέρι. Και όπως έχω πει και στο παρελθόν, αν παραγίνει δε μπορείς να φορέσεις και t-shirt. Το ένα χέρι σαν του Arnie και το άλλο ατροφικό...
punky Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Είχα δει ένα πολύ ενδιαφέρον ντοκυμαντέρ παλιά. Που έδειχνε ότι έψαχναν τον "αντικειμενικό" ορισμό της ομορφιάς σε ένα ανθρώπινο πρόσωπο ή σώμα. Αλλά δεν μπορούσαν να το προσδιορίσουν λεκτικά. Έτσι υποτίθεται ότι έβαλαν καμιά διακοσαριά ανθρώπους να κοιτάξουν κάποια πρόσωπα (φωτό), και να αποφανθούν ποιο θεωρούν όμορφο και ποιο όχι. Τα αποτελέσματα των απαντήσεων, τα τάισαν σε ένα computer ώστε να δουν ποιες είναι οι αντικειμενικές συνιστώσες της ομορφιάς. Το computer αποφάνθηκε ότι κοινό γνώρισμα των φωτογραφιών που κρίθηκαν όμορφες, ήταν η συμμετρία των χαρακτηριστικών. Αυτό που θέλω να πω, για να μη μακρυγορώ, είναι ότι θα μπορούσε με το άλλο χέρι να κρατάει ένα βαράκι. Για να μη του συμβεί αυτό που περιγράφεις.
KWSN_Men Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Είχα δει ένα πολύ ενδιαφέρον ντοκυμαντέρ παλιά. Που έδειχνε ότι έψαχναν τον "αντικειμενικό" ορισμό της ομορφιάς σε ένα ανθρώπινο πρόσωπο ή σώμα.Αλλά δεν μπορούσαν να το προσδιορίσουν λεκτικά. Έτσι υποτίθεται ότι έβαλαν καμιά διακοσαριά ανθρώπους να κοιτάξουν κάποια πρόσωπα (φωτό), και να αποφανθούν ποιο θεωρούν όμορφο και ποιο όχι. Τα αποτελέσματα των απαντήσεων, τα τάισαν σε ένα computer ώστε να δουν ποιες είναι οι αντικειμενικές συνιστώσες της ομορφιάς. Το computer αποφάνθηκε ότι κοινό γνώρισμα των φωτογραφιών που κρίθηκαν όμορφες, ήταν η συμμετρία των χαρακτηριστικών. Αυτό που θέλω να πω, για να μη μακρυγορώ, είναι ότι θα μπορούσε με το άλλο χέρι να κρατάει ένα βαράκι. Για να μη του συμβεί αυτό που περιγράφεις. Λίγο άσχετο αλλά έχω δει ένα παρόμοιο ντοκυμαντέρ που το προχωρούσε. Όχι μόνο είναι θέμα συμμετρίας των δύο μισών αλλά εάν εφαρμόσεις την χρυσή τομή στο ανθρώπινο πρόσωπο (πχ πάχος χειλιών, απόσταση ματιών ενός από το άλλο κτλ) καταλήγεις στο τέλειο πρόσωπο. Σημειωτέον, εκτός του ότι η χρυσή τομή είναι γνωστή από την αρχαιότητα (αναλογίες Παρθενώνα, χρήση για επίτευξη ακουστικής στα αρχαία θέατρα) συναντάται και στη φύση. Η απόσταση που έχουν τα φύλλα μίας φτάρης διέπεται από τον κανόνα της χρυσής τομής. Και φυσικά έχει σχετιστεί και με θρησκείες, αποκρυφισμό κτλ...
red7genius Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 ευχαριστω λεφτερμαν οντως το λινκ εινια πολυ καλο. τωρα το προβλημα δεν ειναι αυτο που φανταζεστε...απλα χτες πηγα για μπανιο και και πιαστηκε το χερι μου υστερα απο εντονη σωματικη ασκηση στην θαλασσα με μια μπαλα (λολ). εκανα την μλκια και τεντωθηκε αποτομα το χερι μου και ηθελα να δω τι με ποναει :-P ΥΓ οι κόκκινες7διάνοιες χαιρετουν την αγαπητη χαπι
punky Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Ωραία. Ευτυχώς που είναι συμμετρικά στραβά τα πόδια μου τότε. Εμένα και του Ριβάλντο δηλαδή. τωρα το προβλημα δεν ειναι αυτο που φανταζεστε...απλα χτες...υστερα απο εντονη...μλκια τεντωθηκε αποτομα το χερι μου και ηθελα να δω τι με ποναει :-P ΥΓ οι κόκκινες7διάνοιες χαιρετουν την αγαπητη χαπι Μωρέ εμείς μια χαρά καταλάβαμε. Κι αν είμασταν στη θέση της χάπι, δεν θα το πιάναμε αυτό το χέρι, όση ώρα και να μας χαιρετάει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.