livewire Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 ΠΑΣ ΝΑ ΤΟ ΣΩΣΕΙΣ ΛΙΓΔΕΡΕ ΜΕΤΑΛΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΡΦΩΘΗΚΕΣ!!! Λοιπόν! ....είναι περίεργο που κανείς από εκείνη την ώρα δεν σκέφτηκε να γράψει κάτι οφτόπικ, οπότε θα διηγηθώ αυτό που μου συνέβη στο διάστημα που μεσολάβησε... ...ήμουν στη δουλειά, που λέτε, και χάιδευα ένα γυάλινο ποτήρι. Συγχρόνως, μιλούσα με τον καμμένο συνάδελφο και όπως θα εξηγήσω παρακάτω, ποτέ δεν ήμουν καλός στο να κάνω δύο πράγματα την ίδια στιγμή. Ξαφνικά, και μέσα σε ένα δευτερόλεπτο που μου φάνηκε να κρατάει αιώνες, ένιωσα το ποτήρι να γλιστράει από το χέρι μου, προσπάθησα ενστικτωδώς να το πιάσω[...ΠΑΣ ΝΑ ΤΟ ΣΩΣΕΙΣ...], άκουσα το γυαλί να θρυμματίζεται στα άτσαλα χέρια μου και είδα τελικά τον καρπό μου να γεμίζει αίμα[...ΚΑΡΦΩΘΗΚΕΣ!!!!] κόκκινο, κατακόκκινο, μπορδοροδοκόκκινο, καυτό και περήφανο να αναβλύζει σαν αυτό το κέτσαπ που έκανε χάλια τα σκηνικά του profondo rosso. Αίμα και ιδρώτας και αηδία[...ΛΙΓΔΕΡΕ...]. Για να μην τα πολυλογώ, ασθενοφόρο, νοσοκομείο, σκηνές ροκ, κάτι λίγα ράμματα, γάζες, αντιβίωση, χυμουλάκος, γιαούρτια και τα ρέστα. Τένοντες check. Κεντρικές αρτηρίες/φλέβες check. Τζάμπα όλο το λουτρό αίματος. Και τώρα μου μένει ελεύθερο όλο το Σ/Κ, για να κάτσω να ακούσω μέχρι και το τελευταίο bootleg-live Neurosis[...ΜΕΤΑΛΛΑ...]. ...άντε τώρα πες μου εσύ! Και αυτός ο κύριος κυκλοφορεί ελεύθερος :Ρ
bolec Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Ενδιαφέρον. Άκουσε για αιματοχυσία και φτιάχτηκε ο βέλζεβουλ....
kanatokefalos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 παιδιά έχω ένα ρολόι πατρια του 1920. αλλα δεν μπορώ να βρω τίποτα στο internet για την μάρκα αυτή. ασκολιτε κανενας???? μπορεί κάποιος να με βοηθήσει!!!! θέλω να δω τι αξια έχει
poscaman Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 το ονομα της εταιρειας ειναι "Πατρια"???? (πηγαινε σε καποιον εμπιστο ωρολογοποιο) θελεις να μου το στειλεις πατρα να το παω σε εναν γνωστο μου:mrgreen::mrgreen:
andreapaog328 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 ερώτηση : γιατί τα κυβικά ενός κινητήρα είναι λιγότερα απο όσο λένε? πχ. ένα ''2000'' είναι 1998 κυβικά, το 1400 είναι 1388, το 1600 είναι 1596...
MsquitoPrincess Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 ερώτηση : γιατί τα κυβικά ενός κινητήρα είναι λιγότερα απο όσο λένε?πχ. ένα ''2000'' είναι 1998 κυβικά, το 1400 είναι 1388, το 1600 είναι 1596... Είχα την ίδια απορία για τους κινητήρες στις μοτοσυκλέτες.Βρήκα εδώ αυτό : Η ακρίβεια του κυβισμού δεν εμφανίζεται στον τυποποιημένο αριθμό που χαρακτηρίζει εμπορικά τον κινητήρα. Αν σε αγωνιστική κατηγορία το όριο είναι π.χ. τα 2,5 κ. ε. σημαίνει ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις κυβισμό 2,499 κ.ε. αλλά όχι κυβισμό 2,501 κ.ε. Αρα είναι απαραίτητη η γνώση του ακριβούς κυβισμού του κινητήρα που πρόκειται να χρησιμοποιήσεις σε αγώνα. Εστω κι'αν τα επίσημα έγγραφα ενός κινητήρα τον φέρουν να είναι μέσα στο ανώτατο όριο κυβισμού της κατηγορίας, και αυτός χρησιμοποιείται ευρέως από άλλους αερομοντελιστές, πρέπει να γίνει μέτρηση στο συγκεκριμένο αντίτυπο πριν την συμμετοχή, γιατί όπως έχει συμβεί στο παρελθόν, αν όλες οι ανοχές της κατασκευής του συμπέσουν στο ανώτατο όριό τους, μπορεί να δώσουν γινόμενο - δηλαδή τον κυβισμό - εκτός ορίων, θέμα που εξαρτάται και από την ποιότητα και πιστότητα των οργάνων μετρήσεως. Οι κατασκευαστές, για να αποκλείσουν την ανωτέρω περίπτωση, στοχεύουν σε κυβισμούς ελάχιστα, πλην σαφώς, μικρότερους από το άνω όριο, π.χ. 2,490 κ.ε. αντί 2,500 κ.ε. .
firewalker Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Όγκος Κυλίνδρου= (π) χ (Ακτίνα)^2 χ (Ύψος) όπου π = 3.14159265. Οπότε δεν γίνεται να έχει ακριβώς όσο λέει ότι είναι. Και για να μην γίνετε χαμός με τις άδεις σου λένε αν είναι 1592 μπαίνει στην κατηγορία τον 1600. Πολλοί κατασκευαστές φοβούνται να μην βγουν και εκτός ορίων και τους κάνουν λίγο μικρότερους.
andreapaog328 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 χμ..κατάλαβα. και εγώ που νόμιζα οτι μας κλέβανε κυβικά...
poscaman Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 εχουμε την ηλεκτρονικη διευθυνση απο καποιο αξιοπιστο e-sexshop????
alexzzz Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 εχουμε την ηλεκτρονικη διευθυνση απο καποιο αξιοπιστο e-sexshop???? δεν σε αναγνωρίζω πια...
Chrisxxx Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 δεν σε αναγνωρίζω πια... Καλου κακου κρυφτειτε εκει στην Καβαλα, γιατι ερχεται!!! Ψαχνει εναγωνιως sex shop και τροπο να ερθει στην Καβαλα... Βαλε με το νου σου τωρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.