slipknot Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Έλα... έλα εμείς οι υπόλοιποι να φεύγουμε από το τόπικ... Off-topic είναι ρε αλήτη,με έχει πιάσει και λογοδιάρροια... Δεν πάω φέτος διακοπές,πολύ ακρίβεια βλέπεις.Διακοπές στο insomnia.
ioleg Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δεν ειμαι στα καλα μου σημερα και ξεσπαω στο πληκτρολογιο ... γιατι αγαπητε alex να αποχωρισεις , ολοι οι καλοι χωρανε σε μια " υψηλου διανοητικου επιπεδου " συζητηση....
alexzzz Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Εγώ είμαι ευγενικός και θέλω να σας αφήσω μόνους σας να μιλήσετε απρόσκοπτα.
ioleg Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 ναι αυτο εννοω υγειες μυαλο , δεν χρειαζεται να πας διακοπες, ιδιαιτερα τωρα που η αθηνα αδειαζει, ειναι σκετος παραδεισος, αφου κι εγω αφηνω την κρητη για να ανεβω , ασε που για ενα μηνα θα βγαλω ριζες στην ελευθεριου βενιζελου, τον παραδεισο των στοκατζιδικων!! τα λεφτα εκει θα πιασουν τοπο...απο το να τα δινω στον καθε μαλ....επιχειρηματια που την εχει δει ιδιοκτητης παραλιων , και γδινει τον απλο κοσμακι.. και να σου πω καλυτερα που δεν μπας στις παραλιες , κανεις μεγαλο καλο και στην υγεια σου....
ioleg Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 ....καποιος ....απο ....δω....θα ....φαει....ξυλο....
slipknot Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Αλλιώς είναι όμως να ζεις τον περισσότερο χρόνο κρήτη και αλλιώς αθήνα.Αν κι εγώ είμαι παιδί της πόλης,δεν μπορώ τα πολλά πολλά(ταξίδια,βουνά-θάλασσα κλπ). livewire,msn και skype έχουν χαλάσει
ioleg Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Παντως μην ανησυχεις, δεν ειναι τιποτα σοβαρο.... υπαρχουν πολλοι σαν κι εσενα:mrgreen:
klainmaingr Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Υπάρχει... και το .... MSN(skype κλπ) ...για αυτές ...τις περιπτώσεις , ε! :ΡΡΡΡΡ :lol::lol::lol: spammer
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.