Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
μόνη της φύτρωσε? μάλλον είσαι πολύ τυχερός...:lol:

ήξερε και την ποικιλία ο γειτονας ε..?

Χε χε χε. Ρε ασε την πλακα. Λεμε φατσα καρτα το κτημα. Κανα μετρο υψος εχουν με το ζορι. Να παω να τα κοψω??? Ειναι και τα Ζωνιανα βλεπεις ακομα στην επικαιροτητα και δεν θελει και πολυ.:οΡ

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Στην Κρητη, ειδηκοτερα στην νοτιο εχουμε παντου τετοια ...:-D

και ναι οντως μοιαζουν πολυ με την γνωστη κανναβη, στο σχημα των φυλλων , αλλα δεν εχουν σχεδον καθολου οσμη, δεν μυριζουν δηλ σαν την αλλη, και φυσικα δεν εχουν ουτε τις καταπραιντικες ηρεμιστικες ιδιοτητες της, απο οτι εχω ακουσει δηλ.:o

Δημοσ.
Στην Κρητη, ειδηκοτερα στην νοτιο εχουμε παντου τετοια ...:-D

και ναι οντως μοιαζουν πολυ με την γνωστη κανναβη, στο σχημα των φυλλων , αλλα δεν εχουν σχεδον καθολου οσμη, δεν μυριζουν δηλ σαν την αλλη, και φυσικα δεν εχουν ουτε τις καταπραιντικες ηρεμιστικες ιδιοτητες της, απο οτι εχω ακουσει δηλ.:o

Κι εγώ έτσι (την ) έχω ακούσει...

Δημοσ.

Ναι ετσι ακουσα.απο τριτους ....:mad:

αλλα εσυ μαλλον εισαι κατα πολυ ακουσμενος για να παραφραζεις τα λογια μου ...

εξου και το καλο "ο πεινασμενος καρβελια ονειρευεται ":devil: ....

μαλλον σου ταιριαζει γαντι....:-D

Δημοσ.

Μην παρεξηγήσε έτσι εύκολα,στον μαγικό κόσμο του κυβερνοχώρου πολλές φορές άλλα γράφονται και άλλα καταλαβαίνονται.Είναι το μειονέκτημα του γραπτού λόγου...Πλάκα κάνουμε άλλωστε,όλοι μια οικογένεια είμαστε.

FamilyGuyParty.jpg

Δημοσ.
Μην παρεξηγήσε έτσι εύκολα,στον μαγικό κόσμο του κυβερνοχώρου πολλές φορές άλλα γράφονται και άλλα καταλαβαίνονται.Είναι το μειονέκτημα του γραπτού λόγου...Πλάκα κάνουμε άλλωστε,όλοι μια οικογένεια είμαστε.

FamilyGuyParty.jpg

Τσκ τσκ τσκ... Δεν μπορεί κάποιος να πιεί το martini του με την ησυχία του...

Δημοσ.

Σατανική σύμπτωση klain... :P

ioleg,απλά το είπα προς αποφυγή παρεξηγήσεων.Κυκλοφορούν πολλοί αλήτες εδώ,ευτυχώς αυτοί που έχουν περισσότερη εξουσία βρίσκονται σε κάποια παραλία αυτή τη στιγμή.

Δημοσ.

οκ! αγαπητε slipknot

Μημπως να πρεπει να την κανουμε κι εμεις, για καμια δροσερη παραλια ....;)

Δημοσ.
οκ! αγαπητε slipknot

Μημπως να πρεπει να την κανουμε κι εμεις, για καμια δροσερη παραλια ....)

Δεν τρελαίνομαι για παραλίες.Για σας που μένετε κρήτη η θάλασσα είναι ευκολότερα προσβάσιμη κι όλας.

Δημοσ.

Με τοση ζεστη , ειναι προτιμοτερο να εισαι κατω απο κλιματιστικο...σε ποια περιοχη μενεις (αν επιτρεπεται)slipknot?

Δημοσ.

Παντου καλα ειναι, αρκει να εχεις δυο καλους φιλους , και υγειες μυαλο.... εχεις προγραμματισει διακοπες φετος?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...