Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σιγά ρε, ποιος έχει ανάγκη το σταθερό?

Λοιπόν, είμαι όντως στο ιδιόκτητο. ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ?

...ή πρέπει να ψαχτώ μόνος μου:ΡΡΡ

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Έτσι είπανε.

Anyway, δεν καίγομαι για το σταθερό.

Ελπίζω να μην έχουν σχέση όμως, κάτι disconnect που τρώει η DSL από το πρωί, με το παραπάνω πρόβλημα.

• Super Moderators
Δημοσ.

εμένα πάντως 2-3 φορές που ήταν "νεκρό" το τηλέφωνο το έφτιαξαν εντός μερικών λεπτών...

Δημοσ.
Ήρεμα poscaman... αν πάθεις εγκεφαλικό μας είσαι πλέον άχρηστος.

Για να πάθεις εγκεφαλικό πρέπει να έχεις εγκέφαλο... :X

(nothing personal :P)

Δημοσ.
Καλημερα, δηλ και τι πρεπει να κανω για να επαναρθωσω?

ειδη εχω πολλα στο κεφαλι μου,

το pc μου εχει τα χαλια του, δινω πρακτικα σε μια βδομαδα , και πρεπει και να διαβαζω για ασεπ .... και ο πατερας μου δεν μου δινει το αμαξι για να κανω εξασκηση....

Αν θες να επανορθώσεις μην πάρεις το αμάξι ακόμα κι αν στο δώσει.Θα σωθεί πολύς κόσμος.

livewire εγώ αντιμετώπισα με την forthnet μεγάλο πρόβλημα πριν λίγο καιρό.Δεν είχα internet για καμια βδομάδα.Μετά από αμέτρητα τηλέφωνα στείλανε τεχνικό ο οποίος εντόπισε πρόβλημα στη γραμμή του δωματίου μου(εκεί που έχω το pc δηλαδή).Έστησα προσωρινά το pc κοντά στο άλλο δωμάτιο όπου η πρίζα ήταν οκ αλλά πάλι τα ίδια.Τελικά μου είπανε πως είχε βγει η κάρτα στο dslam,κάτι τέτοιο.Μου είπανε ότι την επόμενη μέρα θα είχα internet...ε,την παραεπόμενη(μετά από ένα τηλέφωνο) είχα.

Δημοσ.

Την μια λετε οτι οι γυναικες ειναι μονο λουσα, αλλα οταν πανε να κανουν κατι ουσιαστικο τις αποπερνετε...., εμ ετσι δεν θα παει ποτε μπροστα , αυτη η χωρα....

Δημοσ.

Δεν έχεις ακούσει που λένε,γυναίκα στο τιμόνι ο θάνατος ζυγώνει ?

Κάποια πράματα είναι δεδομένα.

Για όλα τ' άλλα,υπάρχει το insomnia.

Δημοσ.

Λεπόν livewire, αν κατάλαβα καλά τώρα μπήκες στο ιδιόκτητο, έχεις internet αλλά τηλέφωνο όχι; Αυτό ήταν τυπικό πρόβλημα πριν ένα χρόνο, δεν ήξερα ότι το κάνουν ακόμα :P Πρήξε τους για να το φτιάξουν γρήγορα. Τα disconnects είναι τυπικό πρόβλημα και πάλι, λύνεται κι αυτό μετά από παράπονα, συνήθως όμως σου κατεβάζουν την ταχύτητα για να το φτιάξουν.

Για περισσότερες λεπτομέρειες καλύτερα σε κάνα πιο εξειδικευμένο section, το μπλα-μπλα στερείται αξιοπιστίας :D

Δημοσ.
Ήρεμα poscaman... αν πάθεις εγκεφαλικό μας είσαι πλέον άχρηστος.

πολλα κεφια αυτες τις μερες οι Βορειοι....να στε καλα...:mrgreen::mrgreen: (ειναι και το αισθημα στα Βορεια,οποτε .... )

Γιατί τόσο άγχος?

Τι δουλειά είναι?

τεχνικος σε καταστημα πληροφορικης.οχι τπτ ιδιαιτερο αγχος,απλα της πρωτης μερας..

πηγε καλα ομως,οποτε τωρα αγαπαω ολο τον κοσμο.(νταξει βοηθησε και η μπυριτσα που κατεβασα πριν λιγο:o:mrgreen:)

Για να πάθεις εγκεφαλικό πρέπει να έχεις εγκέφαλο... :X

(nothing personal :P)

ψαχνω ρε γμτ και δεν το βρισκω το ερμο το μυαλο...θα βαλω αγγελια.:P

Δημοσ.

ΠΕΡΙ ΦΥΤΟΛΟΓΙΑΣ.

Εχουμε ενα κτημα σε κεντρικοτατο δρομο. Κοσμος και κοσμακης περναει καθε μερα απο εκει. Σημερα λοιπον ειπα να παω μια βολτιτσα να δω τι γινεται κατα κει. Φτανοντας διαπιστωσα πως ακρη στον φρακτη βρισκοντια αραδιασμενα αρκετες δεκαδες δεντρων τα οποια ειναι κανναβιδοειδη. Καποιος απο την γειτονια μου πε πως ειναι αγρια ποικιλια και δεν παιζει να ναι βαλμενα απο ανθρωπινο χερι.

Τι παιζει μ'αυτα τα κολπα ρε παιδια. Εχει βαση η ιστορια του τυπου η θα χω τπτ ντραβαλα με αστυνομιες και τετοια? Ξερω πως αγρια κανναβη φυτρωνει παντου αλλα φυτρωνει παντα σε γραμμες???:οΡ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...