Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι απλά όταν πάω σε συναυλίες,κάθομαι πίσω πίσω και δε χτυπιέμαι συνήθως και γι αυτό όταν χρειάστηκε να το κάνω τα φτυσα :-)

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Όχι είμαι καλά.Πέρα από ένα ντερέκι που σε μια φάση με πάτησε και με ξενύχιασε και την παρέα του που έπεφταν πάνω μας καμιά φορά,είμαι σαν καινούργιος !

Δημοσ.

Κοιμησου καλα ,ξεκουρασου, και πινε και καμια πορτοκαλαδιτσα , φυσικη (της μαμας) για να δυναμωσεις τον οργανισμο σου, εαν εξακολουθεις να νιωθεις τον εαυτο σου να σερνεται χωρις λογο, πανε κανε κανα τσεκ απ, ετσι να σιγουρευτεις οτι δεν εχεις τιποτα, και θα δεις πως θα γινεις καλα ....

Δημοσ.

Καλά μην το κάνουμε και θέμα,ήταν και η κούραση της 1η μέρας του φεστιβάλ...

Στα μάτια μου γέρασες κατά 20 χρόνια μ' αυτά που είπες.Θα πρεπε να μου πεις να το διασκεδάζω μέχρι τελικής πτώσεως.Νεολαία...

Δημοσ.

καλημερες.πρωτη μερα στη δουλεια και με πιασε πρωινιατικα το αγχος.βαλε και τη ζεστη μαζι,ξυπνησα απ τις 5.30 και πιανω δουλεια στις 8

και το μαγαζι ειναι μια γωνια απο το σπιτι μου :P

Δημοσ.

Καλημερα, δηλ και τι πρεπει να κανω για να επαναρθωσω?

ειδη εχω πολλα στο κεφαλι μου,

το pc μου εχει τα χαλια του, δινω πρακτικα σε μια βδομαδα , και πρεπει και να διαβαζω για ασεπ .... και ο πατερας μου δεν μου δινει το αμαξι για να κανω εξασκηση....

Δημοσ.

Κατανοώ ότι τα μεγάλα κεφάλια του insomnia έχουν σκύψει πάνω από το πακέτο προβλημάτων της δασκάλας με τα χρυσά μαλλιά ^^, αλλά θα ήθελα μια βοήθεια κι εγώ.

Εδώ και 2-3 μέρες, το σταθερό μου τηλέφωνο είναι νεκρό. Η DSL λειτουργεί κανονικά. Και τα 2 μου τα παρέχει η forthnet έναντι αδράς αμοιβής. Σήμερα τσέκαρα και άλλαξα τα καλώδια και το splitter και το πρόβλημα παραμένει.

Οπότε μάλλον είναι πρόβλημα της γραμμής, ε?

Σε ποιον θε έπρεπε να απευθυνθώ νομίζετε?

Forthnet ή ΟΤΕ?

Ξέρει κανείς τα τηλέφωνα των παραπάνω υπηρεσιών που μπορώ να καλέσω για πληροφορίες και τεχνική υποστήριξη?

Ψυχολογική, ακόμα δεν χρειάζομαι. Αν κοπεί η DSL, τότε το συζητάμε...

Δημοσ.
καλημερες.πρωτη μερα στη δουλεια και με πιασε πρωινιατικα το αγχος.βαλε και τη ζεστη μαζι,ξυπνησα απ τις 5.30 και πιανω δουλεια στις 8

και το μαγαζι ειναι μια γωνια απο το σπιτι μου :P

Γιατί τόσο άγχος?

Τι δουλειά είναι?

• Super Moderators
Δημοσ.

Livewire αν είσαι ιδιόκτητο προφανώς στην Forthnet...

αν όχι τότε ΟΤΕ

• Super Moderators
Δημοσ.

αν έχεις σταματήσει να πληρώνεις πάγιο ΟΤΕ και πληρώνεις τα πάντα στην Forthnet τότε είσαι ιδιόκτητο...

είσαι 2-3 μέρες χωρίς τηλέφωνο και δεν έχεις πάρει ακόμα για να το φτιάξουν? :o

είσαι ήρωας :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...