slipknot Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Όχι απλά όταν πάω σε συναυλίες,κάθομαι πίσω πίσω και δε χτυπιέμαι συνήθως και γι αυτό όταν χρειάστηκε να το κάνω τα φτυσα
ioleg Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 ωραια θα ηταν , περα απο την κουραση , πονας πουθενα μημπως?
slipknot Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Όχι είμαι καλά.Πέρα από ένα ντερέκι που σε μια φάση με πάτησε και με ξενύχιασε και την παρέα του που έπεφταν πάνω μας καμιά φορά,είμαι σαν καινούργιος !
ioleg Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Κοιμησου καλα ,ξεκουρασου, και πινε και καμια πορτοκαλαδιτσα , φυσικη (της μαμας) για να δυναμωσεις τον οργανισμο σου, εαν εξακολουθεις να νιωθεις τον εαυτο σου να σερνεται χωρις λογο, πανε κανε κανα τσεκ απ, ετσι να σιγουρευτεις οτι δεν εχεις τιποτα, και θα δεις πως θα γινεις καλα ....
slipknot Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Καλά μην το κάνουμε και θέμα,ήταν και η κούραση της 1η μέρας του φεστιβάλ... Στα μάτια μου γέρασες κατά 20 χρόνια μ' αυτά που είπες.Θα πρεπε να μου πεις να το διασκεδάζω μέχρι τελικής πτώσεως.Νεολαία...
slipknot Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Ένα συγνώμη δε φτάνει για να επουλώσει τις πληγές και να ξεγράψει το παρελθόν.
poscaman Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 καλημερες.πρωτη μερα στη δουλεια και με πιασε πρωινιατικα το αγχος.βαλε και τη ζεστη μαζι,ξυπνησα απ τις 5.30 και πιανω δουλεια στις 8 και το μαγαζι ειναι μια γωνια απο το σπιτι μου
alexzzz Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Ήρεμα poscaman... αν πάθεις εγκεφαλικό μας είσαι πλέον άχρηστος.
ioleg Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Καλημερα, δηλ και τι πρεπει να κανω για να επαναρθωσω? ειδη εχω πολλα στο κεφαλι μου, το pc μου εχει τα χαλια του, δινω πρακτικα σε μια βδομαδα , και πρεπει και να διαβαζω για ασεπ .... και ο πατερας μου δεν μου δινει το αμαξι για να κανω εξασκηση....
livewire Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Κατανοώ ότι τα μεγάλα κεφάλια του insomnia έχουν σκύψει πάνω από το πακέτο προβλημάτων της δασκάλας με τα χρυσά μαλλιά ^^, αλλά θα ήθελα μια βοήθεια κι εγώ. Εδώ και 2-3 μέρες, το σταθερό μου τηλέφωνο είναι νεκρό. Η DSL λειτουργεί κανονικά. Και τα 2 μου τα παρέχει η forthnet έναντι αδράς αμοιβής. Σήμερα τσέκαρα και άλλαξα τα καλώδια και το splitter και το πρόβλημα παραμένει. Οπότε μάλλον είναι πρόβλημα της γραμμής, ε? Σε ποιον θε έπρεπε να απευθυνθώ νομίζετε? Forthnet ή ΟΤΕ? Ξέρει κανείς τα τηλέφωνα των παραπάνω υπηρεσιών που μπορώ να καλέσω για πληροφορίες και τεχνική υποστήριξη? Ψυχολογική, ακόμα δεν χρειάζομαι. Αν κοπεί η DSL, τότε το συζητάμε...
pappous_soulis Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 καλημερες.πρωτη μερα στη δουλεια και με πιασε πρωινιατικα το αγχος.βαλε και τη ζεστη μαζι,ξυπνησα απ τις 5.30 και πιανω δουλεια στις 8 και το μαγαζι ειναι μια γωνια απο το σπιτι μου Γιατί τόσο άγχος? Τι δουλειά είναι?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Livewire αν είσαι ιδιόκτητο προφανώς στην Forthnet... αν όχι τότε ΟΤΕ
livewire Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Thresh, σε περίμενα εσένα. Τηλέφωνα κατέχεις? Πως θα ξέρω αν είμαι στο ιδιόκτητο της forthnet?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 αν έχεις σταματήσει να πληρώνεις πάγιο ΟΤΕ και πληρώνεις τα πάντα στην Forthnet τότε είσαι ιδιόκτητο... είσαι 2-3 μέρες χωρίς τηλέφωνο και δεν έχεις πάρει ακόμα για να το φτιάξουν? είσαι ήρωας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.