alexzzz Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Να, για αυτό δεν μου αρέσει να κάνω την αυτοκριτική μου.
slipknot Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Ξέρει κανένας να μου πει τι παίζει με pizza hut unlimited ? Γενικά,πληροφορίες...
Freakster Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 http://www.i-dose.us/ Παίζει white sound κατάλληλα για χαλάρωση, ύπνο, ενέργεια, συγκέντρωση και άλλα τέτοια! Ακόμα κατεβάζω, θα τα τεστάρω και θα σας πω! Πολύ ενδιαφέρον και απαραίτητο ακούγεται!
Freakster Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 btw έχετε βρει σε κανένα κατάστημα κανένα ευπαρουσίαστο ρολόι γραφείου, ψηφιακό, με θερμοκρασία και ξυπνητήρι;; Λιτό apple - like
IMMORTALFRANK Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Ξέρει κανένας να μου πει τι παίζει με pizza hut unlimited ? Γενικά,πληροφορίες... Λοιπόν....παίρνεις μια πίστα μαργαρίτα σε κανονικό μέγεθος, με αφράτη ή λεπτή ζύμη (ΔΕΝ έχει κανονική ζύμη στην προσφορά και δν ξέρω το γιατί), της βάζεις και άλλα 4 υλικά που θες εσύ, μαζι με free αναψυκτικά και όλα αυτά με 7,5 ? νομίζω. Τρως τσάμπα όσες θες αρκεί να έχεις φάει όλη την προηγούμενη. Γενικά δοκιμασέ το αλλά μετά από 1-2 φορές αρχίζεις να το βαριέσαι γιατί γενικά είναι αρκετά απλή πίτσα.
aledjo Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Λοιπόν....παίρνεις μια πίστα μαργαρίτα σε κανονικό μέγεθος, με αφράτη ή λεπτή ζύμη (ΔΕΝ έχει κανονική ζύμη στην προσφορά και δν ξέρω το γιατί), της βάζεις και άλλα 4 υλικά που θες εσύ, μαζι με free αναψυκτικά και όλα αυτά με 7,5 ? νομίζω. Τρως τσάμπα όσες θες αρκεί να έχεις φάει όλη την προηγούμενη. Γενικά δοκιμασέ το αλλά μετά από 1-2 φορές αρχίζεις να το βαριέσαι γιατί γενικά είναι αρκετά απλή πίτσα. για free αναψυκτικο νομιζω οτι δεν ισχυει. δεν ειναι πλεον 7,5 ευρω αλλα 9 ευρω. περνεις μια πιτσα με τυρι και σαλτσα και βαζεις αλλα 4 υλικα που θες εσυ. αν τη φας περνεις και δευτερη.... μια φορα ειπαμε να γινουμε καγκουρες με εναω φιλο μου και πηγαμε να φαμε το μεσημερι, κατσαμε ως το βραδυ και φαγαμε και δευτερη...
Freakster Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Λοιπόν....παίρνεις μια πίστα μαργαρίτα σε κανονικό μέγεθος, με αφράτη ή λεπτή ζύμη (ΔΕΝ έχει κανονική ζύμη στην προσφορά και δν ξέρω το γιατί), της βάζεις και άλλα 4 υλικά που θες εσύ, μαζι με free αναψυκτικά και όλα αυτά με 7,5 ? νομίζω. Τρως τσάμπα όσες θες αρκεί να έχεις φάει όλη την προηγούμενη. Γενικά δοκιμασέ το αλλά μετά από 1-2 φορές αρχίζεις να το βαριέσαι γιατί γενικά είναι αρκετά απλή πίτσα. πρώτη φορά το άκουσα αυτό.. Τι άλλο θα σκεφτούν οι αμερικάνοι..; Και γραφείο κηδειών cemetary hut για όσους "φεύγουν" απο χοληστερίνη μέσα στο εστιατόριο;
FilipposMD Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Πωπω, μιλάμε τέτοιο γλείψιμο στην Κίνα από τον ΑΝΤ1 δεν υποφέρεται. Βλέποντας το "ντοκιμαντέρ", θες να πας να ζήσεις σ' αυτόν τον παράδεισο! Έλεος.
Mithrantir Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Ξέρω ότι παίζει πολύ,εγώ πάντως στη 1,5 ώρα ήμουν off.Κάποιος μου είπε ότι έπαιξε μέχρι τις 12.30.Ισχύει ? Η ιδέα του klain καθόλου άσχημη. Εννοείς οτι με μόνο 1,5 ώρα Μανου δεν άντεξες? Ή μαζί με τη χρονική διάρκεια των προηγουμένων? (Αν και ποιούς είχε?) Δυστυχώς δε μπόρεσα να πάω Manu, λόγω άλλων υποχρεώσεων. Οπότε αν υπάρχουν εντυπώσεις από την συναυλία καλοδεχούμενες
slipknot Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Εννοείς οτι με μόνο 1,5 ώρα Μανου δεν άντεξες? Ή μαζί με τη χρονική διάρκεια των προηγουμένων? (Αν και ποιούς είχε?) Δυστυχώς δε μπόρεσα να πάω Manu, λόγω άλλων υποχρεώσεων. Οπότε αν υπάρχουν εντυπώσεις από την συναυλία καλοδεχούμενες Έφτασα εκεί λίγο πριν το τέλος των locomondo,κατά τις 7,7 και κάτι.Πρόλαβα καμια 3αριά τραγούδια τους.Μετά είδα και λίγο από musica ficta,ένα απ' τα συγκροτήματα του schoolwave,στη συνέχεια patti smith και τέλος manu chao.Και 1,5 ώρα μόνο manu,φτάνει για να με ξεκάνει,δεν είμαι συνηθισμένος σε ασταμάτητο χορό.Γενικά είχε πάρα πολύ κόσμο(καμια 30.000-35.000 λένε) και ήταν πολύ ωραία. Αναλυτικό report,εδώ.
Mithrantir Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Έφτασα εκεί λίγο πριν το τέλος των locomondo,κατά τις 7,7 και κάτι.Πρόλαβα καμια 3αριά τραγούδια τους.Μετά είδα και λίγο από musica ficta,ένα απ' τα συγκροτήματα του schoolwave,στη συνέχεια patti smith και τέλος manu chao.Και 1,5 ώρα μόνο manu,φτάνει για να με ξεκάνει,δεν είμαι συνηθισμένος σε ασταμάτητο χορό.Γενικά είχε πάρα πολύ κόσμο(καμια 30.000-35.000 λένε) και ήταν πολύ ωραία. Αναλυτικό report,εδώ. Δεν κάθισες και πολύ. Σ' ευχαριστώ για το κουράγιο που μου δίνεις :-P. Μου παίρνει πολύ περισσότερο για να κουραστώ και υποθέτω οτι είμαι αρκετά μεγαλύτερος σου.
slipknot Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δεν κάθισες και πολύ. Σ' ευχαριστώ για το κουράγιο που μου δίνεις :-P. Μου παίρνει πολύ περισσότερο για να κουραστώ και υποθέτω οτι είμαι αρκετά μεγαλύτερος σου. Βασικά,μετά είχαμε αράξει κάτω δεν φύγαμε κατευθείαν.Όντως είναι λίγο περίεργο που κουράζομαι τόσο,δε καπνίζω,δε πίνω.Να το κοιτάξω ?
ioleg Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Μημπως πρεπει να προσεξεις λιγο τη διατροφη σου? μπορει νου σου λειπουν βιταμινες και αλλα στοιχεια , η κανε και καμια εξεταση αιματος , να τα τεσταρεις ολα.
ioleg Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Κανε και μια εξταση αιματος να τα τεσταρεις ολα μημπως σου λειπουν βιταμινες και αλλα στοιχεια, η ισως να ειναι και καθαρα ψυχολογικο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.