Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
κι όχι μόνο "πόσο" αλλά και "πως" έπαιζε ε ? :-)

(συνήθως, στα live παίζει ώρες...)

Ξέρω ότι παίζει πολύ,εγώ πάντως στη 1,5 ώρα ήμουν off.Κάποιος μου είπε ότι έπαιξε μέχρι τις 12.30.Ισχύει ?

Η ιδέα του klain καθόλου άσχημη.

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Σοβαρά τώρα...

Δεν νομίζετε οτι για να δίνεται το δίπλωμα αυτοκινήτου θα έπρεπε να υπάρχει και ένα iq test στην εξέταση;

Όχι κάτι ιδιαίτερο... Με ένα 100ρι όριο ώστε αυτοί που οδηγούν να έχουν μια έστω στοιχειώδη νοημοσύνη...

Θα γλυτώναμε απο πολλούς μπελάδες/ατυχήματα και καθυστερήσεις.

/geek mode on

Αν έπαιζες AD&D, θα ήξερες ότι υπάρχουν 2 διακριτά stats σχετικά με το mental capacity ενός χαρακτήρα: Intelligence και Wisdom. Όπως και στο real world, το ένα δε συνεπάγεται απαραίτητα και το άλλο...

/geek mode off

Δημοσ.

ΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑ

αυτές είναι παρομοιάσεις...

βέβαια μερικοί (ές) το παίρνουν και βάση στο charisma τους

Δημοσ.

ξέρει κανείς τι είναι τούτο?

spa0191iq7.th.jpg

spa0190jd4.th.jpg

ήταν μέσα σε αυτό,

spa0192jq1.th.jpg

που το βρήκα κολλημένο κοντα σε ένα μαντίλι που αγοράστηκε πρόσφατα (όχι απο μένα:lol:)

Δημοσ.

τσιπακι το οποιο και διαβαζουν οι ανιχνευτες αφενος για να περασουν την τιμη στην αποδειξη και να αναγνωρισουν το προιον,αφετερου αν το κλεψεις να σε πιασει ο ανιχνευτης στην εξοδο του μαγαζιου και να χτυπησει ο συναγερμος.

Δημοσ.
τσιπακι το οποιο και διαβαζουν οι ανιχνευτες αφενος για να περασουν την τιμη στην αποδειξη και να αναγνωρισουν το προιον,αφετερου αν το κλεψεις να σε πιασει ο ανιχνευτης στην εξοδο του μαγαζιου και να χτυπησει ο συναγερμος.

προφανως το μαντηλι δεν εκανε 2 ευρω...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δημοσ.

χμ...το δεύτερο το σκέφτηκα αλλά είχε άλλο για αυτή την δουλειά (το κλασσικό το πλαστικό με το καρφί απο πίσω)

15 για την ακρίβεια

Δημοσ.
did u just quoted yourself? :P :o

oh yes!! κεκτημενη ταχυτητα.μπερδεψα ο ηλιθιος τα κουμπια...

αυτα παθαινεις οταν προσπαθεις απεγνωσμενα να γινεις multitasking :P

Δημοσ.
did u just quoted yourself? :P :o

Γιατί που είναι το παράλογο; Και εγώ το κάνω αφού δεν μπορώ πάντα να συμφωνήσω με το εαυτό μου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...