alexzzz Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Ποια φορά ρε Freakster?Eμένα μου πέταξε blue screen Και κλασσική απάντηση του φόρουμ... "Λογικά τροφοδοτικό είναι... δεν φτάνει"
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 clear cmos plx...
klainmaingr Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δεν είναι να έχεις εμπιστοσύνη σε κανέναν στις μέρες μας. Μόλις μας πήδηξε ένα αριστερόχειρας... Το πείραμα έδειξε οτι οι αριστερόχειρες μπορούν να το κάνουν χωρίς κανέναν πρόβλημα.. (έχω ένα φίλο τώρα εδώ που μου σπάει τα νέυρα ενώ εγώ παλεύω με τις κατευθύνσεις)
alexzzz Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Μόλις μας πήδηξε ένα αριστερόχειρας... Χαρά σε σας...
poscaman Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Χαρά σε σας... ελιωσα στο γελιο μιλαμε....να στε καλα ρε παιδια! καλημερες:mrgreen: μολις ηρθε και η μπλουζα το insomniac
χάπι Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 αυτό το τζιβί του "πριν" και του "μετά", μόνο για Manu Chao το ξαναπερνάω... Είναι Θεός !
Freakster Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Ποια φορά ρε Freakster?Eμένα μου πέταξε blue screen Κάποιος driver θα είναι το πρόβλημα. Τι έγραφε στη μπλε οθόνη; IQ_less_or_equal?? :lol::lol::lol: Επίσης ρίξε μια αναβάθμιση ram, φώτα neon και κουτί soprano.
slipknot Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 αυτό το τζιβί του "πριν" και του "μετά", μόνο για Manu Chao το ξαναπερνάω...Είναι Θεός ! Δεν είναι άνθρωπος...τι είχε πάρει και έπαιζε τόση ώρα ?
χάπι Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δεν είναι άνθρωπος...τι είχε πάρει και έπαιζε τόση ώρα ? κι όχι μόνο "πόσο" αλλά και "πως" έπαιζε ε ? (συνήθως, στα live παίζει ώρες...)
klainmaingr Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Σοβαρά τώρα... Δεν νομίζετε οτι για να δίνεται το δίπλωμα αυτοκινήτου θα έπρεπε να υπάρχει και ένα iq test στην εξέταση; Όχι κάτι ιδιαίτερο... Με ένα 100ρι όριο ώστε αυτοί που οδηγούν να έχουν μια έστω στοιχειώδη νοημοσύνη... Θα γλυτώναμε απο πολλούς μπελάδες/ατυχήματα και καθυστερήσεις.
alexzzz Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Σοβαρά τώρα...Δεν νομίζετε οτι για να δίνεται το δίπλωμα αυτοκινήτου θα έπρεπε να υπάρχει και ένα iq test στην εξέταση; Όχι κάτι ιδιαίτερο... Με ένα 100ρι όριο ώστε αυτοί που οδηγούν να έχουν μια έστω στοιχειώδη νοημοσύνη... Θα γλυτώναμε απο πολλούς μπελάδες/ατυχήματα και καθυστερήσεις. Με αυτές σου τις πρωτοποριακές ιδέες θα με φάνε τα λεωφορεία όμως...
klainmaingr Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 http://www.carpooling.gr/ Κανείς δεν χάνεται... Περιττό να πω οτι με το παραπάνω μέτρο (iq test) θα κυκλοφορούσαν και ελάχιστα αυτοκίνητα στους δρόμους
alexzzz Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 χάπι... μαζί σου δεν έκανα κάποτε κουβέντα για το Simon's Cat;;; Για τέρεν αδα κα:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.