Φρού-Φρού Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 ετσι σε θέλω χουβαρντού !!!! στο δωμάτιο σου πως και δεν εχεις δεί? Που κοιμάσαι χαπάκι???? πιστόλι θα σου έφερνα εγω αλλά δεν θέλω να κάνω τζίρο στους γύφτους εδω.. (μπλίχ παναγία μου αντε 8 και σήμερα....)
χάπι Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 καλα αυτο πρεπει να το δω.με το μπουρνουζι και την πετσετα τυλιγμενη στα μαλλια,με το μανο στο χερι να βαφεις τα νυχια του δεξιου σου ποδιου,και διπλα να σκαρφαλωνει μια κατσαριδουλα ετσι καφετια καφετια,για σε παρει μπανιστηρι... τελειο... Είσαι όμως "μανούλα" στην αναπαράσταση ...(eeeeeeek :evil:) κανεις μεγάλη πλάκα που θα αφήσω πετσέτα σώματος/μπουρνούζι και πολύ δε περισσότερο πετσέτα προσώπου στο μπάνιο...
χάπι Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 ετσι σε θέλω χουβαρντού !!!! στο δωμάτιο σου πως και δεν εχεις δεί? Που κοιμάσαι χαπάκι???? πιστόλι θα σου έφερνα εγω αλλά δεν θέλω να κάνω τζίρο στους γύφτους εδω.. (μπλίχ παναγία μου αντε 8 και σήμερα....) Στο υπνοδωμάτιο κοιμάμαι ! Εσύ κοιμάσαι στην τουαλέτα ? Δε μου λες, θα σε δω πριν φύγεις ?
poscaman Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 μολις καταλαβα οτι οταν βγαινεις απ'το μπανιο σου περπατας γυμνη και μουσκεμα μεχρι το δωματιο σου για να παρεις το μπουρνουζι και την πετσετα.... (οχι,αυτο δεν θα ηθελα να το δω-λεμε και κανα ψεματακι μη μας παρουν με τις πετρες....))
pappous_soulis Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Γιατί τόσο μίσος για τις κατσαρίδες? Ο θεός είχε τους λόγους του που της έφτιαξε.. :-P
χάπι Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Γιατί τόσο μίσος για τις κατσαρίδες? Ο θεός είχε τους λόγους του που της έφτιαξε.. :-P ε τότε να ζήσεις εσύ μαζί τους ! Εγώ προτιμώ τα θηλαστικά αν δε σε πειράζει !
andreapaog328 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 με ένα bazooka κάνεις την καλύτερη δουλειά... στο κάτω κάτω αν δεν τις αντέχεις άλλο...πάρε ένα σπρέι και έναν αναπτήρα. *Δισκλεϊμερ : η εταιρία Κατσαριδοκτώνος & Σια δεν έχουν καμία ευθύνη για τυχόν ''ατυχήματα''.
Φρού-Φρού Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Στο υπνοδωμάτιο κοιμάμαι ! Εσύ κοιμάσαι στην τουαλέτα ? Δε μου λες, θα σε δω πριν φύγεις ? Μακάρι να μπορέσουμε να βρεθούμε! Λοιπόν για να μην μας "πάρει" ο διάολος θα σε πάρω τηλέφωνο ! Επιστρέφω στο γαμοκαθήκον πάραυτα...
χάπι Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 μολις καταλαβα οτι οταν βγαινεις απ'το μπανιο σου περπατας γυμνη και μουσκεμα μεχρι το δωματιο σου για να παρεις το μπουρνουζι και την πετσετα.... (οχι,αυτο δεν θα ηθελα να το δω-λεμε και κανα ψεματακι μη μας παρουν με τις πετρες....)) ΟΥΦ πια ! (θες- δε θες ΔΕ θα το δεις οπότε μην ανησυχείς...)
KWSN_Men Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Σπλατ έκαναν οι χυλοπίτες, κρύες από το ψυγείο...
Members gsarig Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Members Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Εγώ ρε γαμώτο γενικά δεν είχα πρόβλημα με τις κατσαρίδες, αλλά από τότε που έκαναν απολύμανση (!!!) στην πολυκατοικία άρχισα να βλέπω που και που μερικές! Χάπι, αυτό το topic το έχεις δει;: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=183726 Μπορεί να σου δώσει ιδέες
system Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 ταυτίζεσαι με τις κατσαρίδες ? Να το κοιτάξεις αυτό ! Να ζητήσεις επαγγελματική βοήθεια, στην ανάγκη ! Θα το κοιτάξω χαπάκι! Όμως γιατί επαγγελματική?
χάπι Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Θα το κοιτάξω χαπάκι! Όμως γιατί επαγγελματική? γιατί μπορεί το πρόβλημα να είναι πολύ βαθύ... (επαγγελματική βοήθεια = ψυχολόγος) Ευχαριστώ gsarig. Θα το κοιτάξω τώρα...
poscaman Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 ΟΥΦ πια !(θες- δε θες ΔΕ θα το δεις οπότε μην ανησυχείς...) Σπλατ έκαναν οι χυλοπίτες, κρύες από το ψυγείο... /me αποχωρει σφυριζοντας αδιαφορα και κοιτωντας τα αστερια....
punky Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Σήμερα είμαι σε ανήσυχο, φιλοσοφικό mood... Και αναρωτιόμουν γιατί βάζουν χρονοκαθυστέρηση στις πόρτες των πλυντηρίων. Είναι για να προλάβει να έρθει η αστυνομία πριν μας κλέψουν τα σώβρακα; Μου έσπασε τα ^$#^% το πρωί και πάλι άργησα 3/4 στη δουλειά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.