poscaman Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Ξέρει κανείς πώς τυπώνονται οι ψηφιακές φωτογραφίες στα αυτόματα της kodac? Πρέπει να έγω απαραιτήτως μαζί μου την κάρτα μνήμης της μηχανής ή μπορώ να τις φορτώσω σε ένα βύσμα usb? τα αυτοματα εχουν υποδοχες για cd,usb flash και για ολους σχεδον τους τυπους καρτων.οποτε ειτε ετσι ειτε αλλιως θα γινει η δουλεια σου... (τα αυτοματα ομως δεν εχουν και την καλυτερη ποιοτητα...) βυσμα usb?????:razz::razz::razz: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasso286 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 βυσμα usb?????:razz::razz::razz:[/size] [/size] Το flashάκι εννοούσα συγγνώμη και ευχαριστώ για την πληροφορία! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Το flashάκι εννοούσα συγγνώμη! εγω ευχαριστω!με εκανες και γελασα!:razz::razz: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vatraxopedila Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 θα ηθελα να ρωτησω για το 10%. μεχρι ποτε ειναι η προθεσμια υποβολης των μηχανογραφικων και ποια ειναι η διαδικασια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MenamareL Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 βυσμα usb?????:razz::razz::razz:[/size][/size] Το flashάκι εννοούσα συγγνώμη και ευχαριστώ για την πληροφορία! Ευχαριστώ κι εγώ πολύ!!! :lol: :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 προσπαθω να μπω στο gmail και δεν μπαινει με τπτ,ενω μπαινω κανονικα στο google λογαριασμο μου.καποιος με παρομοιο προβλημα??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 http://www.lunarmedia.gr/temp/test.HTM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Γιατί κάθομαι στις 1.40 το πρωί και διαβάζω άκυρα ποστ αντί να κοιμάμαι? Είμαι περίεργος να δω τι θα απαντήσετε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 προσπαθω να μπω στο gmail και δεν μπαινει με τπτ,ενω μπαινω κανονικα στο google λογαριασμο μου.καποιος με παρομοιο προβλημα??? τωρα το πρωι που ξυπνησα ολα δουλευουν ρολοι. http://www.lunarmedia.gr/temp/test.HTM @χαπι.αυτο ειναι ειδικα για σενα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 τωρα το πρωι που ξυπνησα ολα δουλευουν ρολοι. @χαπι.αυτο ειναι ειδικα για σενα. Γιατί το λες αυτό poscaman ? Σου έχω δώσει εγώ τέτοια εντύπωση ? (μια τρίμηνη θα ήταν ότι πρέπει αλλά κι ένας μήνας δε θα με χαλάσει.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicsie Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 γνωρίζει κανεις την επίσημη αντιπροσωπεία των ρολογιών D&g στην ελλάδα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thes1os Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Σβήστηκαν post απο το insomnia? Το πρωί είχα 400+ και μετά απο λίγες ώρες 388. Έγινε και σε άλλους? Απο περιέργεια ρωτάω, δεν έβαλα καμια στεναχώρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Σβήστηκαν post απο το insomnia? Το πρωί είχα 400+ και μετά απο λίγες ώρες 388. Έγινε και σε άλλους? Απο περιέργεια ρωτάω, δεν έβαλα καμια στεναχώρια. Μήπως έγινε κάποιο λάθος ή μήπως θυμάσαι λάθος; Στα σχετικά logs δεν φαίνονται δικά σου σβησμένα posts. :?: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thes1os Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 όχι είμαι 100% σίγουρος. Ήταν 405 συγκεκριμένα στις 8:30 (δεν είναι και πολλά να μήν θυμάμαι) και μετά στις 2 που ξαναμπήκα ήταν 388. Μήπως ήταν comments σε παλιές ειδήσεις που σβήσατε ή κάτι τέτοιο. Κάτι παίχτηκε, δεν μπορεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.