Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ξέρει κανείς πώς τυπώνονται οι ψηφιακές φωτογραφίες στα αυτόματα της kodac? Πρέπει να έγω απαραιτήτως μαζί μου την κάρτα μνήμης της μηχανής ή μπορώ να τις φορτώσω σε ένα βύσμα usb?

τα αυτοματα εχουν υποδοχες για cd,usb flash και για ολους σχεδον τους τυπους καρτων.οποτε ειτε ετσι ειτε αλλιως θα γινει η δουλεια σου... :)

(τα αυτοματα ομως δεν εχουν και την καλυτερη ποιοτητα...)

βυσμα usb?????:razz::razz::razz:

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
βυσμα usb?????:razz::razz::razz:[/size]

[/size]

Το flashάκι εννοούσα συγγνώμη και ευχαριστώ για την πληροφορία!

Ευχαριστώ κι εγώ πολύ!!!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

προσπαθω να μπω στο gmail και δεν μπαινει με τπτ,ενω μπαινω κανονικα στο google λογαριασμο μου.καποιος με παρομοιο προβλημα???

Δημοσ.

Γιατί κάθομαι στις 1.40 το πρωί και διαβάζω άκυρα ποστ αντί να κοιμάμαι?

Είμαι περίεργος να δω τι θα απαντήσετε...

Δημοσ.
προσπαθω να μπω στο gmail και δεν μπαινει με τπτ,ενω μπαινω κανονικα στο google λογαριασμο μου.καποιος με παρομοιο προβλημα???

τωρα το πρωι που ξυπνησα ολα δουλευουν ρολοι.

@χαπι.αυτο ειναι ειδικα για σενα....

Δημοσ.
τωρα το πρωι που ξυπνησα ολα δουλευουν ρολοι.

@χαπι.αυτο ειναι ειδικα για σενα.

Γιατί το λες αυτό poscaman ? Σου έχω δώσει εγώ τέτοια εντύπωση ?:mrgreen:

(μια τρίμηνη θα ήταν ότι πρέπει αλλά κι ένας μήνας δε θα με χαλάσει.)

Δημοσ.

Σβήστηκαν post απο το insomnia? Το πρωί είχα 400+ και μετά απο λίγες ώρες 388. Έγινε και σε άλλους? Απο περιέργεια ρωτάω, δεν έβαλα καμια στεναχώρια.

• Super Moderators
Δημοσ.
Σβήστηκαν post απο το insomnia? Το πρωί είχα 400+ και μετά απο λίγες ώρες 388. Έγινε και σε άλλους? Απο περιέργεια ρωτάω, δεν έβαλα καμια στεναχώρια.

Μήπως έγινε κάποιο λάθος ή μήπως θυμάσαι λάθος; Στα σχετικά logs δεν φαίνονται δικά σου σβησμένα posts. :?:

Δημοσ.

όχι είμαι 100% σίγουρος. Ήταν 405 συγκεκριμένα στις 8:30 (δεν είναι και πολλά να μήν θυμάμαι) και μετά στις 2 που ξαναμπήκα ήταν 388. Μήπως ήταν comments σε παλιές ειδήσεις που σβήσατε ή κάτι τέτοιο. Κάτι παίχτηκε, δεν μπορεί.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...