Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από το χοροπηδητό θα σηκώσει και χώμα.Πολύ χώμα...σου λέω,στους offspring είχαμε πρόβλημα,ένας μπροστά μου παραλίγο να λιποθυμήσει.

Edit:Τα legendary topics έχουν καταντήσει ένα ενοχλητικό trend της εποχής.

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε Lucifer, αμάν δηλαδή, έχει καταντήσει ενοχλητικό:-):-).Ένα legendary σήμερα όλο κι όλο και αυτό το κλείδωσες στο 2ο post.Δηλαδή εμάς που ψάχνουμε τρόπους να σκοτώσουμε την ώρα μας στο κενό μεταξύ πρωινού και απογευματινού καφέ δε μας σκέφτεσαι καθόλου?

Δημοσ.

Να ένα ωραίο πείραμα, όχι σαν αυτό του τεζα :P

Ετσι οπως καθεστε σηκωστε το δεξι πόδι και κάντεμε αυτό κύκλους στον αέρα με τη φορά των δεικτών του ρολογιού. Τώρα με το χέρι ζωγραφίστε στον αέρα τον αριθμό έξι... :-D

Δημοσ.

Ετσι οπως καθεστε σηκωστε το δεξι πόδι και κάντεμε αυτό κύκλους στον αέρα με τη φορά των δεικτών του ρολογιού. Τώρα με το χέρι ζωγραφίστε στον αέρα τον αριθμό έξι... :-D

Είμαι ο μόνος ανώμαλος που το δοκίμασε;

Δημοσ.

ΚΙ'ΟΜΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ!

θελετε να εχετε το κινητο της γκομενας ή καποιου αλλου στη κατοχη σας και να περνετε εσεις τις κλησεις και τα μυνηματα?

αν εχει f2g γινεται!

η Ελλαδα ειναι για ακομη μια φορα μπροστα απ'ολους. ακουστε πως το ανακαλυψα.

εχω f2g με παλια καρτα sim.

πηγα σε ενα καταστημα tim και ζητησα να μου κανουν τη sim σε 3G.

ενω ειχα το κινητο στη τσεπη μου λεει μια κοπελα:

-πες μου τον αριθμο

-693....

-περιμενε 1 λεπτο... οριστε!

μου εδωσε μια καρτα sim με τον αριθμο που της ειπα.

το κινητο στη τσεπη μου δεν επιανε γιατι ειχε ακυρωθει η sim.

βαζω τη καινουργια στο κινητο και δουλεψε!

θελω να πω πως χωρις να δωσω τη παλια μου καρτα και απλος λεγοντας τον αριθμο, μου εδωσε τη καρτα.

μου περασαν χιλιαδες ιδεες εκεινη τη στιγμη....

φανταζεστε τι μπορειτε να κανετε?

Δημοσ.
Είμαι ο μόνος ανώμαλος που το δοκίμασε;

είδατε τι γίνεται; :P Αλλάζει φορά το πόδι :rolleyes: τι περιοριστικός ο ανθρώπινος εγκέφαλος,ε :-)

Δημοσ.
.

φανταζεστε τι μπορειτε να κανετε?

Να γίνουμε εκνευριστικοί;

Γιατί αντίστοιχα όποιος δει οτι του συμβαίνει κάτι τέτοιο πάει στην εταιρεία με τα νόμιμα στοιχεία του, αντιστρέφει την αλλαγή που έκανες, και εσύ έχεις δώσει τζάμπα όσα $$ έχεις δώσει..

Επίσης επειδή φαντάζομαι οτι έχει να κάνει με προφανή απάτη δεν ξέρω πόσο δύσκολο είναι να σε εντοπίσει κάποιος εκνευρισμένος και στην καλύτερη να σου σπάσει τα μούτρα ;)

Επίσης είμαι και εγώ θύμα της αντίστροφης κίνησης του ποδιού/χεριού...

Άτιμε εγκέφαλε και σε είχα και σε υπόληψη ;p

Επίσης2: ΠΟΣΟ μπορεί να τα σπάει η παπαρίζου στα MAD VMA στο "μέσα σου" ...Omg :| (σα γυναίκα πάντα.. (και σαν τραγουδίστρια κάπως))

Δημοσ.
Άτιμε εγκέφαλε και σε είχα και σε υπόληψη ;p

Δεν είναι να έχεις εμπιστοσύνη σε κανέναν στις μέρες μας.

Δημοσ.

όσα χρόνια κι αν περάσουν, τις ίδιες μαλακίες θα μαθαίνουν στους τελειόφοιτους :-) Αμάν πια με αυτούς τους φου/θου...

Δημοσ.
είδατε τι γίνεται; :P Αλλάζει φορά το πόδι :rolleyes: τι περιοριστικός ο ανθρώπινος εγκέφαλος,ε :-)

Ποια φορά ρε Freakster?

Eμένα μου πέταξε blue screen :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...