Chrisxxx Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Sellers αυτο λες http://www.youtube.com/watch?v=GIKjrEZ95k0 δυστυχως δεν θυμαμαι πιο επεισοδιο ειναι...
cassidy Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Ψύλλοι στα άχυρα αλλά... Ψάχνω εκείνο το επεισόδιο απο τα φιλαράκια που ο Τζόι φώναξε τον Τσάντλερ για να πάνε να δούνε την καινούργια του ταινία στο σινεμά και ο Τσάντλερ κοινήθηκε με αποτέλεσμα ο Τζόι να είναι θυμωμένος μαζί του. Υπάρχει κανένας φανατικός που να θυμάται ποιο επεισόδιο είναι ή έστω κάποια άλλη πληροφορία απο το επεισόδιο για να το βρώ στο imdb??? "The One Where Rachel is Late" http://www.imdb.com/title/tt0583473/ Joey invites Chandler to his movie's premiere but Chandler falls asleep during it. Monica and Phoebe bet on when Rachel's baby will come. Rachel's water breaks. από το episode guide της wikipedia, με έχει ξελασπώσει πολλές φορές
Sellers Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Α σας ευχαριστώ πολύ. Το imdb έχει μισή περίληψη.
Harkon Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 ε παραπονιέσαι για την ορθογραφία και γράφεις με Ω τους ανορθόγραφους? την μαζική και όχι την καίρια. επίσης τόνισα την εμφάνισή τους σε τίτλους και έδωσα έμφαση (πσσσ ) στις αλλαξοκ.. των γραμμάτων. πέρα τούτων, μπορείς να πάρεις το Ω ως σημαδιακό. πως φτάσαμε στο Ω, το τέλος. ως εδώ πια!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 δεν με νοιάζει U FAILED! :p
Harkon Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 μωρέ καλά σε λένε Tresh σε θέλω σε duel μόλις βγει το SCII !!
Sellers Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Θα ανοίξετε thread για να διαλέξουμε στρατόπεδα ή θα το λύσουμε εδώ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 δεν χρειάζεται να λύσουμε κάτι...ο Harkon απλά FAILED
klainmaingr Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Μου αρέσου ντα ελληνικά λαλα... Έχω τελευταία μια στροφή στο ελαφρολαικό και ότι ελληνικό είχα στα αγαπημένα με έχει γειώσει μιας και έχω να ασχοληθώ 1χρόνο+... Anything does... Πείτε απλά να σας στείλω το mail για να με προσκαλέσετε στο πάρτυ σας.... thnx
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 σαν δεν ντρέπεσαι να ζητάς invite σε tracker...
klainmaingr Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 σαν δεν ντρέπεσαι να ζητάς invite σε tracker... Για ανερχόμενους ερασιτέχνες το θέλω βρέ (και για να έχω backup τα κανονικά μου cd ) να πας για banιο ΡΕ:mrgreen::mrgreen: Πήγα και κατέστρεψα το πόδι μου σε μια πέτρα παίζοντας ρακέτες... Ελπίζω να ανανήψω μέχρι το σ/κ γιατί με τρώνε τα χέρια μου ΡΕ= ρέ ή ανορθόγραφο pm ή άγνωστή ίντερνετ slang Sorry αλλα κουρκούτιασε το μυαλό μου μετά απο 10 ώρες δουλειά
klainmaingr Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Ας το διορθώσω λοιπόν εδιτ: ντάν εδιτ2: οι ρακέτες προφανώς ήταν ειρωνεία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.