Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ψύλλοι στα άχυρα αλλά...

Ψάχνω εκείνο το επεισόδιο απο τα φιλαράκια που ο Τζόι φώναξε τον Τσάντλερ για να πάνε να δούνε την καινούργια του ταινία στο σινεμά και ο Τσάντλερ κοινήθηκε με αποτέλεσμα ο Τζόι να είναι θυμωμένος μαζί του. Υπάρχει κανένας φανατικός που να θυμάται ποιο επεισόδιο είναι ή έστω κάποια άλλη πληροφορία απο το επεισόδιο για να το βρώ στο imdb???

"The One Where Rachel is Late"

http://www.imdb.com/title/tt0583473/

Joey invites Chandler to his movie's premiere but Chandler falls asleep during it. Monica and Phoebe bet on when Rachel's baby will come. Rachel's water breaks.

από το episode guide της wikipedia, με έχει ξελασπώσει πολλές φορές :P

Δημοσ.
ε παραπονιέσαι για την ορθογραφία και γράφεις με Ω τους ανορθόγραφους? :P

την μαζική και όχι την καίρια.

επίσης τόνισα την εμφάνισή τους σε τίτλους και έδωσα έμφαση (πσσσ :P ) στις αλλαξοκ..:o των γραμμάτων.

πέρα τούτων, μπορείς να πάρεις το Ω ως σημαδιακό. πως φτάσαμε στο Ω, το τέλος. ως εδώ πια! :P

Δημοσ.

Μου αρέσου ντα ελληνικά λαλα...

Έχω τελευταία μια στροφή στο ελαφρολαικό και ότι ελληνικό είχα στα αγαπημένα με έχει γειώσει μιας και έχω να ασχοληθώ 1χρόνο+...

Anything does...

Πείτε απλά να σας στείλω το mail για να με προσκαλέσετε στο πάρτυ σας.... thnx :D

Δημοσ.
σαν δεν ντρέπεσαι να ζητάς invite σε tracker... :P

Για ανερχόμενους ερασιτέχνες το θέλω βρέ (και για να έχω backup τα κανονικά μου cd :P)

να πας για banιο

ΡΕ:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Πήγα και κατέστρεψα το πόδι μου σε μια πέτρα παίζοντας ρακέτες... Ελπίζω να ανανήψω μέχρι το σ/κ γιατί με τρώνε τα χέρια μου :P

ΡΕ= ρέ ή ανορθόγραφο pm :P ή άγνωστή ίντερνετ slang :P

Sorry αλλα κουρκούτιασε το μυαλό μου μετά απο 10 ώρες δουλειά :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...