clevercitizen Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 OK ,αυτό είναι, ευχαριστώ.... Πάντως μου μοιάζει πιο πολύ για καθαρό θρίλερ παρά σειρα... Θα το ψάξω γιατί μου φαίνεαι αρκετά καλο...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 δεν θα το έλεγα thriller το Supernatural...
alexzzz Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 σου φαίνονται και σένα οι πατάτες ίδιες και ας είναι κομμένες στο χέρι? (βλέπε διαφήμιση τράπεζας) Πολύ μου αρέσει του ραδιοφώνου που λέει "...και τα τζιτζίκια κάνουν πολύ θόρυβο... να πας να χαμηλώσεις τα τζιτζίκια..."
Harkon Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 άσχετο. πολύ μου την δίνει η διαφήμιση σε μερικά sites με τον Λάλα. με τον άνθρωπο δεν έχω τπτ, αλλά αυτό που έχουν κάνει να πλησιάζει τη χοντροκεφάλα του ξαφνικά στην οθόνη με τρόπο γρήγορο και αγχωτικό με τσατίζει σφόδρα.
alexzzz Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Εγώ από το mudial του 2006 που είχαν την εκπομπή δεν το χωνεύω. Και οι διαφημίσεις που λες είναι και σε αρκετές σελίδες πια.
Harkon Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 επίσης μου την δίνουν απίστευτα τα τόπικς εδώ τελευταία που στον τίτλο είναι είτε εντελώς ανορθώγραφα είτε έχουν λάθος στην σειρά των γραμμάτων... πολυτενχειο λέει ο άλλος... 1 λεπτό να ξανα-τσεκάρουμε τι γράψαμε δεν μπορούμε; αμάν πια!!!
Chrisxxx Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 To εντελως δεν σε σωζει το εγκλημα παθους μειωνει την ποινη σου.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 sorry Harkon αλλά U FAILED
Sellers Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Ψύλλοι στα άχυρα αλλά... Ψάχνω εκείνο το επεισόδιο απο τα φιλαράκια που ο Τζόι φώναξε τον Τσάντλερ για να πάνε να δούνε την καινούργια του ταινία στο σινεμά και ο Τσάντλερ κοινήθηκε με αποτέλεσμα ο Τζόι να είναι θυμωμένος μαζί του. Υπάρχει κανένας φανατικός που να θυμάται ποιο επεισόδιο είναι ή έστω κάποια άλλη πληροφορία απο το επεισόδιο για να το βρώ στο imdb???
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 ε παραπονιέσαι για την ορθογραφία και γράφεις με Ω τους ανορθόγραφους?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.