Vagos_46 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Καλησπέρα, θυμάται κανείς πώς λέγετε ο παρακάτω χαρακτήρας... Αν δε κάνω λάθος, το έδειχνε το Mega αυτό το καρτούν αρκετά παλιά.
Members gsarig Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Members Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 O Max του Bara. Ξεχασμένο τελείως, αλλά με το που είδα την εικόνα μου ήρθε αμέσως το όνομα:
Vagos_46 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Κι εγώ max θυμόμουν αλλα δεν ήμουν σίγουρος. Προσπάθησα μέσω google να βρω κάτι, αλλά... τίποτα. edit: gsarig προσκυνώ!!
klainmaingr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Μόλις γύρισα απο Ποσείδι. Στοπ. Πέρασα καταπληκτικά. Στοπ. Πρέπει να γυρίσω επειγόντως πίσω. Στοπ. Καταραμένη δουλειά. Στοπ. Ήταν κανείς εκεί; Ποσείδι. Νο1 reason to study @ Aristoteleio...
Chrisxxx Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Για πες περισσοτερα! Μηπως παω φετος προς τα εκει και οχι Πλατανιτσι.
klainmaingr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Αν αντέχεις τη βαβούρα όλο το 24ωρο, τις ουρές για ντούζ, τις "κάπως" τουαλέτες που πρέπει να ομολογήσω οτι φέτος τις καθάριζαν πολύ συχνά... .και τα κουκουνάρια κάτω απο την πλάτη σου, τότε αυτό είναι το μέρος για σένα... Παρέλειψα να αναφέρω αν αντέχεις ανελέητο party 24/7, λιώσιμο με μπύρες κιθάρες κτλ... τραγικούς dj... ύπνο μετά τις 7 το πρωί, ατελείωτες γυναίκες όλων των "ειδών".. ασφυκτικά γεμάτη παραλία και ανθρώπους όλων των τύπων... Συνοπτικά: Λίγες ανέσεις, πολλή διασκέδαση. Μια δοκιμή ένα σ/κ θα σε πείσει.. αν και πλέον ο κόσμος μειώνεται και δεν έχει καμία επαφή με τους 13χιλιάδες που χτυπήσαμε αυτό το σ/κ που μας πέρασε.. Αν απο την άλλη είσαι ήρεμος τύπος και θέλεις λίγη ηρεμία παραπάνω και πιο "λογικές" καταστάσεις μπορείς να πας μεσοβδόμαδα. Απο 20+ Ιουλίου πάντως ψιλοαδειάζει τελείως και χάνει τον κατα τα άλλα υπέροχο χαρακτήρα του.. Βασική προυπόθεση να είσαι ανοιχτός και ακομπλεξάριστος τύπος
Chrisxxx Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Καταλαβα ενα Πλατανιτσι με πιο πολυ φασαρια... Δεν μ'αρεσε αυτο που λες για 20/7 και μετα... Τι εννοεις οταν λες γυναίκες όλων των "ειδών" και Βασική προυπόθεση να είσαι ανοιχτός και ακομπλεξάριστος τύπος; Αν και για το 2ο ψιλοκαταλαβα τι εννοεις...
klainmaingr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Εννοώ οτι έχει γυναίκες για όλα τα γούστα... Τι δεν καταλαβαίνεις Φυσιολογικές, λεπτές, χοντρές, μελαχρινές, ξανθές, τρέντυ, ροκ, ναυαρινιακές, ξέκωλες, συμμαζεμένες καλές κακές άσχημες και ότι μπορεί να φανταστείς... Η αλλιώς.. Όλοι πάνε ποσείδι.. Άν έχεις κάποια επαφή με το αριστοτέλειο θα βαρεθείς να βλέπεις γνωστές φάτσες. Όσο για το ακομπλεξάριστος.. όλη αυτή η ελευθερία και το χυμαδιό θέλει κατανόηση απο όλες τι μεριές.. Μπορεί εσύ να θέλεις να κοιμηθείς στις 8 το πρωί και δίπλα οι άλλοι να παίζουνε ντράμς (ναι ντράμς) ένα πράμα... Γενικά τώρα στην αρχή δεν υπάρχει ωράριο.. Μετά απο κάποια ημερομηνία επειδή λιγοστεύει σχετικά ο κόσμος το προσωπικό του κάμπινγκ "κράζει" πιο εύκολα... Το 20+ Ιουλίου ισχύει.. Αν σου δωθεί η ευκαιρία πάνε για μια μέρα με μια σκηνή όλο κ όλο αυτό το σ/κ και θα δείς αν σου λέει κάτι.. Είναι hate it or love it κατάσταση.. Το πολύ πολύ σηκώνεσαι και φεύγεις Επίσης το ακομπλεξάριστος και ανοιχτός πάει και στον παράγοντα γυναίκες αλλα δεν υπάρχει λόγος να το aledjιάσουμε το πράμα
elena blue Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 τελικα, μηπως το καλοκαιρι ειναι η πιο μιζερη εποχη του χρονου η ειναι απλως η ιδεα μου? η μερα ειναι κουραστικα ατελειωτη, αν δεν εχεις φραγκα νασαι συνεχεια στα μπαρ και στις διακοπες την "εβαψες" και τελος οι γειτονες σου ολοι την ωρα τσακωνονται για το οικονομικο- χωρια που αφηνουν τα μικρα του ελευθερα σε σημειο ασυδοσιας, πραγμα που σου ξυπναει τον ηρωδιακο σου εαυτο στις 4 το μεσημερι...
klainmaingr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Μπορείς κάλλιστα να την βγάλεις "φοιτητικά".. Κάνα καφέ του 2ευρου για μεσημέρι.. καμια μπύρα στα σκαλάκια.. Όσο για τις διακοπές υπάρχει πάντα η επιλογή για κάμπινγκ... Η κουραστικά ατελείωτη μέρα είναι όντως ατελείωτη αν δεν έχει κάτι να κάνεις.. Βρές μια δουλειά για το καλοκαίρι και θα δείς πως θα ψάχνεις τις ώρες μετά Δεν υπάρχουν μίζερες εποχές... μίζεροι άνθρωποι υπάρχουνε.. Και δεν βγάζω τον εαυτό μου απο αυτό. Όταν χειμωνιάζει με παίρνει πάντα απο κάτω.. αλλα φροντίζω τουλάχιστον απο Μάιο μέχρι Οκτώβριο να κάνω το καλύτερο δυνατό
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 τελικα, μηπως το καλοκαιρι ειναι η πιο μιζερη εποχη του χρονου η ειναι απλως η ιδεα μου? η μερα ειναι κουραστικα ατελειωτη, αν δεν εχεις φραγκα νασαι συνεχεια στα μπαρ και στις διακοπες την "εβαψες" και τελος οι γειτονες σου ολοι την ωρα τσακωνονται για το οικονομικο- χωρια που αφηνουν τα μικρα του ελευθερα σε σημειο ασυδοσιας, πραγμα που σου ξυπναει τον ηρωδιακο σου εαυτο στις 4 το μεσημερι... σου φαίνονται και σένα οι πατάτες ίδιες και ας είναι κομμένες στο χέρι? (βλέπε διαφήμιση τράπεζας)
slipknot Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Εγώ το καλοκαίρι χύνω τόσα κιλά ιδρώτα που στο τέλος αδυνατίζω.
clevercitizen Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Παιδιά ποια ταινία παίζει αυτή τη στιγμή το star?
slipknot Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Σύμφωνα με το πρόγραμμα: Supernatural Σειρά Επιστημονικής Φαντασίας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.