Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
interview πηγε πολυ καλα, την τεταρτη εχω trial στο maze grill http://www.gordonramsay.com/mazegrill/

Μπράβο, συγχαρητήρια, άντε με το καλό! Να έχουμε ένα μαγαζί της προκοπής να τρώμε όταν ερχόμαστε Λονδίνο. :-)

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Toufas... αν δεν φτιάχνουν γιουβαρλάκια εκεί να μην πας. Μαγαζί που δεν φτιάχνει γιουβαρλάκια δεν πρέπει να λέγεται εστιατόριο.

Δημοσ.
Toufas... αν δεν φτιάχνουν γιουβαρλάκια εκεί να μην πας. Μαγαζί που δεν φτιάχνει γιουβαρλάκια δεν πρέπει να λέγεται εστιατόριο.

Δηλαδή στη Δύση δεν έχουν εστιατόρια??

Δημοσ.

Εγω παλι βλεποντας τη φωτο εχω την υποψια οτι δεν εχουν σουβλακια,λουκανικα τζουμαγιας, παιδακια και αν εχουν δεν τα σερβιρουν σε λαδοκολλα...:-(

Δημοσ.

Που μπορώ να βρω ένα φτηνό τηλέφωνο με ανοιχτή ακρόαση ? Το φτηνότερο,απλά να έχει ανοιχτή ακρόαση.

Δημοσ.

Οι μάσκες έπεσαν! Επιτέλους! Να μας ζήσει η ελευθερία λόγου, το ιντερνετ και άλλα τετοια!

Αποκαλύφθηκε το απίστευτο,.

.

.

.

.

.

..

.

.

.

.

.

..

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

η φαγούρα απο τσίμπημα κουνουπιού περνά με ένα κομάτι σελοτειπ πάνω της!

Δημοσ.

Καλή φάση!

Ενδιαφέρον και χαβαλεδιάρικο.

Αν και είναι αρκετά ελλειπές και σε μερικές περιπτώσεις αλλοπρόσαλλο...πχ επαινεί Χαμόδρακα που είναι ακριβός + ελεεινός και θάβει "Μαγειρείο ο Γιάννης" που είναι τίμιο και κάλτ.

Θα είχε ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον, αν μπορούσε ο επισκέπτης να αφήσει σχόλιο για κάποιο από τα αναγραφόμενα εστιατόρια/φαγάδικα...

Δημοσ.

Πολυ καλο αφου εχει και τα βρωμικα :-)

O Mαυρος:

Μέσα είσαι ψηλέ! Ξεκόλλα...

Στομαχική βία, εντερική αιμορραγία με πολύ μπούκοβο. Με μεγάλη βεβαιότητα το καλύτερο βρώμικο στην Β. Ελλάδα, με εξαίρεση τους ιδιοκτήτες που είναι φραγκοφονιάδες και ψάχνουν ευκαιρία να σε εξαπατήσουν για μισό ευρώ (είναι μια οικογένεια, ο παππούς είναι η Αυτού Μεγαλειότης Μαύρος). Υπάρχει εδώ και πολλές δεκαετίες αλλά στην τωρινή τοποθεσία δεν έχει πάνω από 10 χρόνια. Φροντίστε να σας το φτιάξει ο ίδιος ο Μαύρος που ξέρει καλύτερα απ' τις κόρες του να βάζει τις σωστές αναλογίες. Να σημειώσω ότι όλα είναι στα κάρβουνα. Ζητήστε το περιποιημένο με έξτρα ajax. 2,5? το sandwich και 1,2? το τεμάχιο σουβλάκι (last update: Ιούνιος 2008). Δεν έχει καθόλου αλκοόλ λόγω μεθυσμένων, οπότε για μπυρίτσα μπορείτε να προμηθευτείτε από το απέναντι βενζινάδικο το οποίο είναι μέχρι αργά ανοιχτό. Από τις 20:00 μέχρι να τελειώσουν τα κρέατα (~04:00). Κυριακές κλειστά.

Τηλέφωνα για να σας το ετοιμάσει πριν φτάσετε: 6978305491, 6972170840.

:lol: Δεν τον ηξερα! Ειναι στους Αμπελοκηπους βεβαια... Παντως αν η κριτικη για τη Μαμα Τερεζα ειναι: "Ενδιαφέρον αλλά δεν πλησιάζει καν τον Μαύρο σε γεύση και ποιότητα." Τοτε ο Μαυρος πρεπει να αξιζει.

Δημοσ.

Ξέρει κανείς αν αυτό είναι αλήθεια;

Στην αρχαία Αγγλία κάποιος δεν μπορούσε να κάνει σεξ εκτός και αν είχε την συγκατάθεση του

Βασιλιά (εξαιρούνταν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας). Όποιοι ήθελαν να αποκτήσουν παιδί,

έπαιρναν την συγκατάθεση του Βασιλιά και έτσι τους δινόταν μια μεταλλική πλάκα που κρεμούσαν

στην πόρτα τους όταν έκαναν σεξ. Η πλάκα έγραφε ότι διέπρατταν F.U.C.K. δηλαδή 'Fornication

Under Consent of the King' (συνουσία υπό την συγκατάθεση του Βασιλιά).

Δημοσ.

μου άρεσε όταν το είχα διαβάσει παλιά (δηλ μ έκανε εντύπωση) αλλά μετά διάβασα πως είναι από τις περίφημες μούφες.

πετυχιμένη όμως

Δημοσ.
:lol: Δεν τον ηξερα! Ειναι στους Αμπελοκηπους βεβαια... Παντως αν η κριτικη για τη Μαμα Τερεζα ειναι: "Ενδιαφέρον αλλά δεν πλησιάζει καν τον Μαύρο σε γεύση και ποιότητα." Τοτε ο Μαυρος πρεπει να αξιζει.

Φάε και δεν θα χάσεις... :devil::devil::devil:

Πολύ κάψιμο όμως ρε πούστη. Πλέον έχω σταματήσει να βάζω μπούκοβο και μπορώ πλέον να τρώω στην αγαπημένη μου ποσότητα... ( 2 )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...