soturin Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Και εκει που τελειωνει ο 3ος κυκλος της αγαπημενης σου ξενης σειρας (House MD) και περιμενεις να δεις τον τεταρτο, ερχονται οι καθυστεριμενοι απο το σταρ και σημερα βαζουν το πρωτο επεισοδιο του πρωτου κυκλου...Τι να πω... τσέκαρε και κάποιο βιντεοκλάμπ, οι σειρές παίζουν άπειρα
red7genius Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 τσέκαρε και κάποιο βιντεοκλάμπ, οι σειρές παίζουν άπειρα Eσεις δεν εχετε θειο στο εξωτερικο; Απο σημερα το απογευμα του εστειλα την παραγγελια μου
alexzzz Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 ααααα... εμένα ο δικός μου θείος, που είναι κολλητός του δόκτωρ Χάουζ με τον έφερε εδώ και αρκετό καιρό αλλά δεν έχω χρόνο να κάτσουμε να τα πούμε.
Freakster Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 http://www.explosm.net/comics/random/ το πιο εμ, weird? κομικ εβερ
Chrisxxx Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 http://www.explosm.net/comics/random/ το πιο εμ, weird? κομικ εβερ Ειναι λιγο μαυρο αλλα Πολυ καλο! - Is this seat taken? - Are you serious? - yeah.
red7genius Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 ααααα... εμένα ο δικός μου θείος, που είναι κολλητός του δόκτωρ Χάουζ με τον έφερε εδώ και αρκετό καιρό αλλά δεν έχω χρόνο να κάτσουμε να τα πούμε. Και μεχρι να τα πειτε τον κρατας κλειδωμενο στην ντουλαπα σου???
alexzzz Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Μέχρι τώρα τον πήγαινα για μπάνιο και βλέπαμε μαζί το euro. Τώρα που τελείωσε θα τα πούμε σιγά- σιγά.
red7genius Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Αντε να παιρνουμε και αλλοι σειρα (για την σειρα )
alexzzz Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Είσαι και μακριά να στον έφερνα για κάνα καφέ να μην πληρώνεις τα εισητήρια
Lucifer Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Χάρτης Τήλου! :mrgreen: Σκεφτόμουν τελευταία, μετά από άπειρες διαφωνίες με γνωστή συμφορουμίτισσα, να ανοίξω ένα θρεντ στις γραμμές "Καθυστερημένοι: έχει νόημα η προσπάθεια εξανθρώπισης ή απλώς τους βγάζουμε από τη μέση;". Νομίζω πλέον δε χρειάζεται το θρεντ.
o_magazatoras Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Σκεφτόμουν τελευταία, μετά από άπειρες διαφωνίες με γνωστή συμφορουμίτισσα, να ανοίξω ένα θρεντ στις γραμμές "Καθυστερημένοι: έχει νόημα η προσπάθεια εξανθρώπισης ή απλώς τους βγάζουμε από τη μέση;". Νομίζω πλέον δε χρειάζεται το θρεντ. Με την ίδια λογική "...οι πέντε τελευταίοι σαπούνι".
Sellers Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Ντρέπομαι που το λέω αυτό αλλά μ'αρέσει πολύ αυτό το τραγούδι...Τι γίνεται ρε? Μετατρέπομαι σε γκόμενα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.