Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ευχαριστώ πολύ παιδιά ! Εννοούσα όμως που μπορώ να βρω το πιστόλι σιλικόνης των 2 ευρώ ! (θα πάω πράκτικερ κι ας έχει και 30)

Δημοσ.
εγώ πάντως λέω να πάρει αυτό με τα 100 ευρώ του πατρινού.

κάνει και για μασάζ προσώπου μετά.

ρε σεις,της ειπα να μην παει να δωσει 100 ευρω για ενα πιστολι..και μετα της ειπα να κοιταξει σε κανα Praktiker

Δημοσ.
ευχαριστώ πολύ παιδιά ! Εννοούσα όμως που μπορώ να βρω το πιστόλι σιλικόνης των 2 ευρώ ! (θα πάω πράκτικερ κι ας έχει και 30)

Δε θα έχει 30 ούτε εκεί.

Δημοσ.
έχει και laser απο πάνω, για τον στόχο?

ΛΟΛ ! :mrgreen: Πάντως σήμερα το πρωί έπαιξα για κάποια ώρα "σταρ γουορς" στο μπάνιο, με όπλο το άοσμο ψεκάσιμο αροξόλ (παναγίτσα μου ας πέθανε το τέρας) !

Δημοσ.
ΛΟΛ ! :mrgreen: Πάντως σήμερα το πρωί έπαιξα για κάποια ώρα "σταρ γουορς" στο μπάνιο, με όπλο το άοσμο ψεκάσιμο αροξόλ (παναγίτσα μου ας πέθανε το τέρας) !

Έλεος φονιά!!!!

Δημοσ.

1. ευχαριστώ που μου το θυμίζεις βρε ποσκάμαν...

2. κάτσε ρε Αντρέα ! Δεν έχω δει κάτι στο δωματιό μου ! ΜΗ ΓΡΟΥΣΟΥΖΕΥΕΙΣ !!!

Δημοσ.

καλα αυτο πρεπει να το δω.με το μπουρνουζι και την πετσετα τυλιγμενη στα μαλλια,με το μανο στο χερι να βαφεις τα νυχια του δεξιου σου ποδιου,και διπλα να σκαρφαλωνει μια κατσαριδουλα ετσι καφετια καφετια,για σε παρει μπανιστηρι...

τελειο...

Δημοσ.
Έλεος φονιά!!!!

ταυτίζεσαι με τις κατσαρίδες ? Να το κοιτάξεις αυτό ! Να ζητήσεις επαγγελματική βοήθεια, στην ανάγκη !

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...