Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

αν είναι σωστό αυτό πρέπει να είναι.

τι ιστορίες είναι αυτές στο rapidshare? Πάνω που είχα συνηθήσει τις γάτες τώρα έχουμε αυτά...

εδώ παλεύω να καταλάβω αν ειναι 0 ή Ο , Ζ ή 2...

Δημοσ.

εμενα οι γατες με εκαναν να θελω να μασουλησω το πληκτρολογιο.δε εχω νιωσει πιο μαλακας σε θεματα υπολογιστων στη ζωη μου

μου ανεβαζαν την πιεση στα 20

σταδιαλα!!!!

Δημοσ.

αρχιζει και μου σπαει τα νευρα αυτο το συστημα με τα email. Οι συναδελφοι πλεον μιλανε με mail μεταξυ τους. Και η αφορμη που το γραφω αυτο ειναι που ακουσα σε ενα γραφειο μια γραμματεας που λεει στην άλλη «σου ζήτησα το συρραπτικό» και της λέει η άλλη «στειλε μου mail καλυτερα γιατι θα το ξεχασω» :lol:

ενταξει ωραια τα mail αλλα μεσα στην ιδια την εταιρεία εχει καταντήσει να αποξενώνει τον κόσμο

• Super Moderators
Δημοσ.

υπάρχουν και χειρότερα...πχ να πηγαίνεις στο περίπτερο με το αμαξί για μια απόσταση 50 μέτρων...

Δημοσ.

συνεντευξη αναβολη στην τεταρτη, τα κανα λιγο σκατα και εκλεισα για αυριο ενω αυριο αρχίζει και το συμβολαιο μου στο σχολειο που ειμαι τωρα.

πηγα σημερα στο maze http://www.gordonramsay.com/maze/ πολυ ωραια εμπειρια. 50 λιρες περιπου για 6 πιατα. η σουπα με το χελι και το αυγο φασιανου απλα ενα ποιημα...

Δημοσ.

@soturin: το σημαντικό στο link που παρέθεσες για την ψύκτρα και το ανεμηστιράκι, είναι ότι η Thermalright έχει τα μεταλλικά ελάσματα που συγκρατούν τον ανεμιστήρα πάνω της, μέσα στην συσκευασία! Δεν τα έχουν όμως όλες οι ψύκτρες.... (εξ ου και η πιθανότητα να χρειαστεί να κάνεις πατέντα)

Δημοσ.

Εκνευρίζομαι που αν εξαιρέσεις το "του μ@$^%κ@" θα μπορούσε κατα τα άλλα να είναι ένα τραγούδι της σειράς....

Ελληνική μουσική gtp (κατα τα άλλα το τραγούδι είναι βλακεία....)

Δές εδώ τραγουδάρα... :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...