BLISS Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Ξέρει κανείς τον παρακάτω κύριο;;;; Σα να φερνει στον Helmut Berger http://en.wikipedia.org/wiki/Helmut_Berger Αν δε σου λεει κατι το ονομα, ισως να εχεις δει το Dorian Gray (1970) του Massimo Dallamano. (επαιζε τον Dorian) Ειναι? ------------- εδιτ: Confirmed http://helmut-berger.com/donation.html
alexzzz Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Αν κάποιος φάει ban, μπορεί να μπει κανονικά στο insomnia αλλά δεν μπορεί να ποστ-άρει; Οι ειδοποιήσεις με email του έρχονται κανονικά; Πως ξέρει για πόσο καιρό θα είναι off και ότι έληξε η ποινή του;
Garnele Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Καλημέρα! Ευχαριστώ γκαηζ για το ενδιαφέρον (μπλιςς: καρδούλες). Όντως, ο Helmut Berger είναι =))
alexzzz Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Έχω άλλες 9 beta προσκλήσεις για το dropbox (είναι και για windows και για mac). Όποιος ενδιαφέρεται pm me το email του. Θα εξυπηρετηθεί πρώτος αυτός που θα μου λύση την πιο πάνω απορία.
soturin Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 μπορεί κάποιος να μου δώσει τα φώτα τοοου περί ανεμιστηριακίων για ψύκτρες? ερώτηση: στα e-shop κτλ θέλω να βρω ανεμιστηράκι για ψύκτρα, αλλά όλα χαρακτηρίζονται ως "κουτιού/case"τα ίδια είναι? σε αυτά θα βρω και αυτά που κάνουν? ή είναι άλλη κατηγορία που δεν μπορώ να βρώ? είμαι ο καρμοίρης με "εξωτερικό" fan 340mm, αλλά κάνει κάποια φασαρία μπορώ να πω
slipknot Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Τι κόλαση είναι αυτή ? Εκεί κοντά στο γκάζι,σε έναν πίνακα που έχει έγραφε πως έχει 43 βαθμούς.
wizzy Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 μπορεί κάποιος να μου δώσει τα φώτα τοοου περί ανεμιστηριακίων για ψύκτρες? είμαι ο καρμοίρης με "εξωτερικό" fan 340mm, αλλά κάνει κάποια φασαρία μπορώ να πω Συνήθως, τα ανεμιστηράκια για κουτιά είναι για κουτιά. Μπαίνουν πάνω σε ψύκτρες αλλά με πατέντα (δέστρες κτλ) και λίγη δουλειά. Αν πιάνουν τα χέρια σου, δοκίμασε. Αν και με μια βόλτα στα καταστήματα στην Στουρνάρη θα βρεις αυτό που θες.
soturin Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 δεν βολεύει βόλτα στη Στουρνάρη, είμαι Βόλο μάλλον κατάλαβα τι λες, γιατί η ψύκτρα έχει μπιχλιμπίδια και τρόπο εγκατάστασης ανεμιστήρα, αρα μάλλον για πατέντα με case fan είναι, thanks
livewire Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Επειδή με πρόλαβαν οι γνωστοί-άγνωστοι συντηρητικοί κύκλοι και κλείδωσαν το τόπικ της μαγείας, ποστάρω εδώ το μέγιστο-με διαφορά- παράδειγμα ότι η μαγεία υπάρχει. Τι άλλο εκτός από μαγεία είναι, να γεμίζεις 4μιση λεπτά βίντεο-αφιέρωμα με charge-αρίσματα και πασούλες στη σέντρα! :ΡΡρρΡΡ
wizzy Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 @ soturin: Ωραίος ο Βόλος.... Θα σου έλεγα να περάσεις από το Public, αλλά δεν νομίζω να βγάλεις άκρη εκεί. Δεν έχει κάνα ΠΛΑΙΣΙΟ ή MULTIRAMA στο Βόλο; Στο θέμας μας: Κοίτα, αν καταφέρεις και περάσεις μέσα από τις τρύπες για βίδες που έχει ο ανεμιστήρας κουτιού μαύρες (ή άσπρες) δέστρες (ή δεματικά, το ίδιο πράγμα είναι, απλά χρησιμοποιούνται και οι δύο όροι), τον "βολέψεις" πάνω στα πτερύγια της ψύκτρας και οι δέστρες δέσουν πάνω στα πτερύγια, έχει καλώς. Δεν μου έρχεται κάτι άλλο στο μυαλό αυτή τη στιγμή.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Livewire δεν είχε και καράφλα τότε ε?
soturin Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 για e-shop σκέφτομαι, αλλιώς το πλαισιο είναι λάρισα όποτε δεν είναι πολύ δύσκολο το θέμα μάλλον δεν είναι αν θα βρω, αλλά τι είναι το πιο κατάλληλο γι αυτό. Μάλλον όμως αυτή η εικόνα με καθησυχάζει άσχετο, όταν είπες στουρνάρη, δεν πήγε το μυαλό μου και νόμιζα ήταν κλασσική φάση που αθηναίος μου λέει ένα μέρος που δεν έχω ιδέα που είναι μετα μου ρθε πως πολυτεχνείο-στουρνάρη-εξάρχεια εφαρμόζεται κάθε φορά που είμαι αθήνα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.