slipknot Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Τα μήλα και τα πορτοκάλια είναι έτοιμα,ο εσπρέσσο δεν ξέρω αν θα βρεθεί εύκολα.Εναλλακτικά,το περίπτερο είναι standby.
Garnele Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Καλή φάση, άντε καλά αποτελέσματα. Εγώ πάω να κοιμηθώ. Μόλις πέρασα μάθημα =)))))
alexzzz Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Εγώ δεν χρειάζομαι τίποτα... με τέτοια ζέστη δεν μπορώ να κοιμηθώ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 εδώ πάντως μας έχει ξεσκίσει ο αέρας...(κανένα παράπονο ofc )
slipknot Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δεν είναι να βγαίνεις έξω με τέτοιο αέρα,χαλάει η κουπ.
Neurotic_Fest Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Με ποιο τρόπο μπορείς να επιβιώσεις μένοντας ξύπνιος για λίγες ώρες,εκτός του κλασσικού καφέ ? http://www.fairtrade.gr/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=35&Itemid=70 Σκόνη γκουαρανά (κάτω-κάτω). Γαμεί !
Garnele Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Φοβερό το σαητ ρε συ, να 'σαι καλά. Δεν είχα πάρει πρέφα ότι λειτουργεί τέτοιο πράγμα στο κέντρο =)
Neurotic_Fest Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Yπάρχει και ο Σποροχώρος, Σπύρου Τρικούπη 21 κοντά στην πλατεία Εξαρχείων, με πολύ καλά καθαριστικά/απορρυπαντικά.
Mystirios Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Κανα κόψιμο μη σε πιάσει μόνο μ'όλα αυτά και τρέχεις
insomniaK Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Επειδή τώρα είδα το fair trade, αν και δεν έχω καμία σχέση με όλα αυτά τα εμπορικίστικα τρικ, με έβαλε μία φίλη οικονομολόγος από την Ολλανδία στην ιδέα του τι είναι, όπως και τα bio ή τα διάφορα λογότυπα που εμφανίζοται πάνω στα προϊόντα. Η άποψη μου είναι ξεκάθαρη, αν οι ευρωπαίοι ενδιαφερόμασταν για τη δικαιο καταμερισμό του πλούτου, τότε θα έπρεπε να σκοτώσουμε από έναν αμερικάνο και μετά να αυτοκτονήσουμε κι όχι να σκοτώνουμε τη μάνα μας για μια προαγωγή και αύξηση στο μισθό. Συγκεκριμένα για το fair trade, για να εξαγνίσω κι εγώ τις τύψεις που αισθανόμουν ως homo consumus (και μετά τη σχετική πλύση εγκεφάλου), προσπάθησα να αγοράζω fair trade προϊότα. Το λοιπόν, οι ίδιες εταιρείες που και καλά προσφέρουν αυτά τα προϊόντα, τα "θάβουν" κιόλας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, χυμός fair trade 1lt 1.43euro, ο ίδιος χυμός από την ίδια εταιρεία unfair trade 2lt 1.43euro. Εξαιτίας αυτής της μικρής παρατήρησης άρχισα να παρακολουθώ τις τιμές και διαπίστωσα πως το πιο κοινό τρικ είναι να έχουν τα ίδια προϊοντα un-/fair trade δίπλα δίπλα με την ίδια τιμή αλλά σε διαφορετική ποσότητα. Το συμπέρασμα μου είναι πως τέτοιες καμπάνιες συμπόνοιες είναι 1. άχρηστες 2. εκμεταλλεύσιμες από τις εταιρείες (άμεσα και έμμεσα) 3. πληρωτέες από τον απλό αγοραστή. Κονσερβοκούτι χρειάζεται. ΥΓ Και θα παρακαλούσα να μη σβηστεί το παρόν, αν και άπτεται ενός σχετικά πολιτικού θέματος.
Lomar Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 @insomniaK πες τα ρε φίλος, έχει γίνει η φιλανθρωπία και το "εφ-ζην" μόδα, το κεφάλαιο έχει και απο μια μόδα για την κάθε ταμπελοποιημένη, μαζοποιημένη ομάδα, είτε είναι κάγκουρας, είτε νεόπλουτος είτε κουλτουριάρης, είτε αναρχικός, κάπως θα βρει πως να του πλασάρει το περιττό για ανγκαίο. είχε πριν μερικά χρόνια ανοίξει ένα "οικολογικό" στο χωριό μου με το γάλα να αντέχει μισό χρόνο σχεδόν (όχι σε σκονή) και απο τιμές φαρμάκι, ξαφνικά μπήκαν στη μέση και τα κουλτουρέ, αδικημένα ωραία μέρη της λατινο-φάσης, προσθέσαμε στο κορεσμένο "οικολογικό" τη ταμπέλα "fair-trade" για εναν κόσμο καλύτερο και πιο "ποιοτικό" (ξερνάω) για όλους και τσουπ! πάλι ο ίδιος κοσμάκης θα αγοράσει για να το παίζει οικολόγος, και ευσυνείδητος οικονομολόγος-καταναλωτής και ανώτερος πολίτης απο όλους εμάς τους ταπεινούς που πίνουμε πορτοκαλάδα απο την περιοχή μας και όχι απο τη γουαδελούπη.
Toufas Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 αντε το απογευμα θα ειμαι λονδινο για τις επομενες 6-7 βδομαδες. δουλια για το καλοκαιρι και παραλληλα να βρω μονιμη για την νεα χρονια..εχω ηδη μια συνεντευξη στου gordon ramsay....αντε να πανε ολα καλα
Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 αντε το απογευμα θα ειμαι λονδινο για τις επομενες 6-7 βδομαδες. δουλια για το καλοκαιρι και παραλληλα να βρω μονιμη για την νεα χρονια..εχω ηδη μια συνεντευξη στου gordon ramsay....αντε να πανε ολα καλα Με το καλό, με το καλό! Λονδίνο ftw!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.