Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
lol ρε συ τι ειναι αυτο ^????τωρα αληθεια ειναι ή @ρχιδι@??

Τι εννοείς μικρέ κόκκινε άμυαλε;

Και από πότε οι όρχεις ως ανθρώπινο μέλος, είναι το αντίθετο της αλήθειας;

Έχω τον 15ο καλύτερο χρόνο στο Ελλάντα, στους χρήστες που έχουν το Nilke+, αν αυτό ρωτάς. Και είχα πετύχει και καλύτερο χρόνο πριν λίγες μέρες, αλλά το γαμημένο το ipod είχε κολλήσει γιατί γέμισε ιδρώτα. Την τύχη μου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

'νταξ ρε πάνκι ! Το εμπαιδώσαμε ! ΓΥΜΝΑΖΕΣΑΙ ! (άντε μη θυμηθώ το επεισόδιο των "εντιμότατων κερατάδων" που είδα τις προάλλες, με τον τύπο που γυμνάζονταν πολύ...):-P:twisted:

Ας πω κι εγώ τον πόνο μου ... ΠΩΣ ΕΚΜΗΔΕΝΙΖΟΥΜΕ την πιθανότητα να ξαναδούμε κατσαρίδα στο μπάνιο μας ? (μη μου πείτε καθάρισμα, ψέκασμα, παγίδες για κατσαρίδες, φράξιμο οποιασδήποτε τρύπας από όπου μπορεί να μπει, τα έχω κάνει ΟΛΑ κι είναι η 2η φορά που βρήκα κατσαρίδα σήμερα σε διάστημα ενός μήνα !!!!):evil:

οχι ρε,ειναι πολυ ακριβο και επαγγελματικο.αν θελεις πιστολι σιλικονης πηγαινε καλυτερα στ praktiker.εκει θα βρεις καποιο φτηνο,στα υποδεκαπλασια λεφτα.μπορει βεβαια να ειναι "μαρκα μ'εκαψες" αλλα 2-3 τρυπες τις βουλωνει!

(στο τσακ ειμαι να πω κατι προστυχο-οχι για σενα-περι τρυπας!)

ΦΧΑΡΣΤΩ ΔΙΣ !!! :D Θα το πάρω λέμε όπωσκαιδήποτε ! Εχω φάει ΤΡΕΛΗ φρικη !

(μα γι' αυτό και το 2πλο "λολ" πριν... Λόγω σχολίου περί τρύπας... Κι όχι δεν τα παίρνω ΟΛΑ προσωπικά ! ;))

Τι εννοείς μικρέ κόκκινε άμυαλε;

Ε όχι και μικρός....:lol:

Και από πότε οι όρχεις ως ανθρώπινο μέλος, είναι το αντίθετο της αλήθειας;

Εκτός απο αυτό ειναι και πολλά άλλα...Δεν έχεις ακούσει έναν ήχο στο κινητο "Μάθημα ανανεωμένης γραμματικής κατά δόκτορα Μπαμπινιώτη"???

Έχω τον 15ο καλύτερο χρόνο στο Ελλάντα, στους χρήστες που έχουν το Nilke+, αν αυτό ρωτάς. Και είχα πετύχει και καλύτερο χρόνο πριν λίγες μέρες, αλλά το γαμημένο το ipod είχε κολλήσει γιατί γέμισε ιδρώτα. Την τύχη μου.

Ναι αυτο ακριβως ήθελα να επιβεβαιωσω αν ισχυει ή εχεις κανει κανα τέχνασμα :-P

ένα απλό πιστόλι σιλικόνης μπορείς να το βρείς στην προνομιακή τιμή των 2 ευρώ (μην ακούς τον poscaman θέλει να κάνει περιουσία με τα ευρυματικά τεχνάσματα του)...

Καλημέρα σας !

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...