Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λοιπόν...Στο ερώτημα του Freakster :

Τι ρόλο βαράει το κουνούπι στην γενικότερη διατροφική αλυσίδα και στην ισορροπία του οικοσυστήματος μας και δεν έχει εξαφανιστεί να πάει στο καλό του
μια απάντηση είναι "διατηρούν σε χαμηλά επίπεδα τον παγκόσμιο πληθυσμό σκοτώνοντας..."(καφρίλα).

Εδώ θα δείτε μια περισσότερο επιστημονική και αντικειμενική άποψη.

Δημοσ.

νταξει τα κουνουπια εχουν λογο υπαρξης οπως μας λεει και το αρθρο,τι θα φαν τα βατραχακια;:P

αυτες οι σκατοκατσαριδες θα μου πει κανεις γιατι υπαρχουν;;

Δημοσ.

οι κατσαρίδες απαραίτητες είναι, ποιος θα φάει τα σκατά στον υπόνομό σου?

για τα κουνούπια όμως διαφωνώ, δεν είδα κάνα βατράχι σπίτι μου, να πάνε αλλού μπας και φαγωθουν τα μπασταρδα

Δημοσ.
δεν είδα κάνα βατράχι σπίτι μου

με αυτη τη λογικη ουτε εγω ειδα καμια σκατουλα στη μεση της κουζινας μου,συνεπως τι δουλεια ειχε η κατσαριδα και κοβε βολτες;:P

Δημοσ.

χααχααχαχαχαχαχαχαχαχαχχα

είχαμε κάνει πέρισυ ένα πολλ για το πιο σιχαμερό/ενοχλητικό έντομο του καλοκαιριού. αυτά τα δυο νομίζω ήταν μαζί με τις μύγες.

σιχαμερά και αχρείαστα όλα τους. να χαθούν

Δημοσ.

ουτε τη κατσαρίδα θέλω σπίτι, αλλά τα σκατά κάτω από τους δρόμους τρέχουν, κάνουν και καμιά κοπάνα;)

η γαίδουρια μας είναι πως μιλάμε για κουνούπια επειδή μας εκνευρίζουν, ενώ στο link μιλάει για θανατηφόρες επιδημίες κτλ:o

Δημοσ.

Δεν γίνεται να χαθούν,κάτι τέτοιο θα έφερνε τα πάνω κάτω,οι ρυθμοί του κόσμου θα άλλαζαν ριζικά.Αν δεν ήταν οι μύγες να πετάνε γύρω μας,όταν εμείς ιδρωμένοι προσπαθούμε να επιβιώσουμε στη κόλαση του καλοκαιριού τότε πιο το νόημα της χαρακτηριστικής κίνησης που κάνουμε για να τις διώξουμε,άρα ποιο το νόημα της ύπαρξης της κίνησης αυτής και του ίδιου του χεριού μας ?

Δημοσ.
Δεν γίνεται να χαθούν,κάτι τέτοιο θα έφερνε τα πάνω κάτω,οι ρυθμοί του κόσμου θα άλλαζαν ριζικά.Αν δεν ήταν οι μύγες να πετάνε γύρω μας,όταν εμείς ιδρωμένοι προσπαθούμε να επιβιώσουμε στη κόλαση του καλοκαιριού τότε πιο το νόημα της χαρακτηριστικής κίνησης που κάνουμε για να τις διώξουμε,άρα ποιο το νόημα της ύπαρξης της κίνησης αυτής και του ίδιου του χεριού μας ?

Ωχ! Λες αν εξαφανίζονταν οι μύγες, τo χέρι του Homo Sapiens Sapiens να εκφυλιστεί τελικά σε υπολειμματικό όργανο... ; :confused: :fear:

Δημοσ.
Όχι ρε παιδιά δεν αναστάλθηκε πουθενά η κυκλοφορία του Mesulid, απλά βγήκε προειδοποίηση να αποφεύγεται η παρατεταμένη λήψη (δηλαδή για πάνω από 20 συνεχόμενες μέρες) γιατί μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στο ήπαρ.

Δύο-τρία mesulid π.χ το μήνα δεν πειράζουν κανέναν, αλλά άμα το δεις καραμελίτσα και παίρνεις κάθε μέρα, λογικό δεν είναι να σου βγάλει προβλήματα?

το θέμα είναι φίλε μου ότι όταν το μοναδικό παυσίπονο που να σου αφαιρεί τον πόνο είναι αυτό,το αφήνεισ μία το αφήνεις δυο να πονάς,δεν μπορεις να κάτσεις έτσι...ναι μπορεί να μου ψιλοδιέλυσε το συκώτι αλλα τουλαχιστον σταματαει τον πονο(έχω πρόβλημα στα νεφρά και στο συκώτι και πάσχω απο ημικρανίες).Δεν ξέρω τι να κάνω πλέον...οπότε ακόμα και το μέτρο δεν νομίζω να ισχύει στην δική μου περίπτωση(κάνω κράτει όσο μπορώ πάντως)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...