Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακόμη δεν έχω καταλάβει γιατί ονομάζονται έτσι, πάντως. Πού ακριβώς κολλάει το "motivational";

ΥΓ: Θα σκότωνα το ginger kid πιο πάνω για το μαλλί του...

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γιατί ξεκίνησαν σαν motivational.. αλλα κάπου στο δρόμο κάποιοι την είδαν κάφροι και πλέον όταν ακούς motivational σου πάει με τη μία το μυαλό σε αυτά και όχι στα κανονικά (βλ. teamwork etc)

Μόλις μου έστειλαν ένα videaki στο facebook με φωτο του σεργιανόπουλου και να παίζει απο πίσω το here without you...

ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΟΥΝ?!

Δημοσ.

Αχά. Ενδιαφέρουσα προσέγγιση. Υπάρχουν και πολλά όμως που δεν αφορούν περιπτώσεις FAIL. Π.χ. το κλασσικό με τον Darth Vader-βιολιστή (από τα αγαπημένα μου, παρεμπιπτόντως)...

Δημοσ.

Λοιπόν,θέλω να πω τον πόνο μου αυτή την στιγμή.

Στις 10 δίνω φυσικη2 κ έχω να διαβάσω ακόμα τον κώλο μου.

Δε την παλέυω κ είπα να σερφάρω λίγο εδώ.

Επίσης είμαι 4ο έτος κ απο μαθήματα χρωστάω επίσης τον κώλο μου.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Ποιος ανίδεος mod εξαφάνισε το topic περί συνουσίας όλου του insomnia ? Να κάνει ένα βήμα μπρος ή ένα post.Είχε πολλά να προσφέρει το topic...μόνο αυτό.

• Super Moderators
Δημοσ.
Ποιος ανίδεος mod εξαφάνισε το topic περί συνουσίας όλου του insomnia ? Να κάνει ένα βήμα μπρος ή ένα post.Είχε πολλά να προσφέρει το topic...μόνο αυτό.

H αλήθεια είναι ότι το thread εξαφανίστηκε άδοξα. Πρέπει να ομολογήσω ότι η καλύτερη απάντηση στο θέμα (πριν διαγραφεί) ήταν του Filos19:

alex1papas έχει ανοίξει παρόμιο θέμα παλιότερα χρησιμοποίησε την αναζήτηση...

:-D

Δημοσ.

Δεν πρόλαβα να τη δω.Βλέπω να έχει απαντήσει ο Filos19,πάω όμορφα κι ωραία να δω και μου λέει δεν υπάρχει.

Lucifer:Πάντως κάτι παραπάνω θα πρόσφερε απ' το ερωτικό καβγαδάκι στο topic των ποτών. :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...