Lucifer Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δεν έπαθα εγκαύματα ρε, μόνο κάτι κοκκινίλες έχω που με φαγουρίζουν. Δεν είναι τόσο εύκολο, μη χαίρεστε. =ρ
slipknot Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Γιαούρτι ή οδοντόκρεμα βάλε.Μου το είχε πει μια γνωστή,όταν είχα καεί με περίεργο τρόπο και είχα κι εγώ κάτι κοκκινίλες.Αλλά όχι αύριο,ΤΩΡΑ.
Chrisxxx Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Oδοντοκρεμα θα το κανει χειροτερα οταν περασει η επιδραση της. Bepanthol για εγκαυματα απο φαρμακειο.
Lucifer Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 γι' αυτό του έχω αδυναμία... Την κάνω να γελάει. σλίπνοτ, το έχω ακούσει και εγώ αυτό αλλά μου φαίνεται γενικά πολύ αφυδάτωση η όλη φάση. Έχω βάλει κάτι βρεγμένα πανιά επάνω (ούγκ) και περιμένω.
slipknot Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Oδοντοκρεμα θα το κανει χειροτερα οταν περασει η επιδραση της. Bepanthol για εγκαυματα απο φαρμακειο. ΠΟΤΕ μην αμφισβητείς τη γνώση της ελληνίδας μάνας/κόρης/φίλης νοικοκυράς. Edit:Μην το λέτε παιδιά,μια άλλη φορά είχαν πάρει φωτιά τα 3 μου δάχτυλα απ' το δεξί χέρι.Είχαν καεί αρκετά,δεν έπιασα πχ κάτι καυτό απλά.Λίγο γιαουρτάκι και η ανακούφιση ήταν βέβαιη.Βέβαια,έπρεπε να βάζω τακτικά.Κι εγώ στην αρχή βρεγμένο πανί είχα βάλει αλλά μετά πόναγε περισσότερο.
Chrisxxx Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Γιαουρτι ναι βοηθαει και περνει το καψιμο η οδοντοκρεμα ανακουφιζει προσωρινα αλλα μετα κανει μεγαλυτερη ζημια... Η αλοιφη για τα εγκαυματα ειναι σουπερ και διαρκει αρκετη ωρα. Εναλλακτικα lucifer μπορεις να βαλεις αλατι να δουμε τι θα γινει;
Lucifer Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Σοβαρευτείτε ρε, αυτά τα κάναμε στα 18 μας.
angmar Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 betadine, απλά είναι πανάκεια, κάνει τα πάντα, μπορεί να λύσει και το ασφαλιστικό.
Lucifer Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Παιδιά, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, σοβαρά, εκτιμώ πολύ τον χρόνο σας. Αλλά αρχίζετε να κάνετε σα τη μάνα μου. ΤΟ 'ΧΩ =ρ
slipknot Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Όπως και στο My Big Fat Greek Wedding,που ο πατέρας της Vardalos είχε κάτι σε στυλ άζαξ και έλεγε πως τα θεραπεύει όλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.