poscaman Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 επειδή θα δώσω για δίπλωμα (αυτοκίνητο) αυτον τον καιρό έχω εδώ το βιβλίο με τα σήματα και τα σχετικά...λέει ένα πολλαπλής: ''Για να κάνετε ένα ταξίδι περίπου 500χμ με μια μέση ταχύτητα 100χμ/ώρα θα κάνετε περίπου: α) 4 ώρες β) 5 ώρες και μισή τουλάχιστον γ) 5 ώρες και έχει σωστό το β. Τώρα η λογική δεν λέει 5 ώρες? ή μηπως εννοεί με στάση αφού πρέπει να κάνεις στάση κάθε 2 ώρες? (άτιμη φυσική) η "λογικη" του σωστου οδηγου λεει οτι το ταξιδι πρεπει να γινει τουλαχιστον σε 5μιση ωρες.κι αυτο γιατι επιβαλλεται να γινουν στασεις
aledjo Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 εχω μια απορια εδω και χροοοονια! τι σημαινει η λεξη διακοπες??? (για τους Ελληνες) μηπως διακοπες = θαλασσα? ακουω κατι ακυρα οπως: 1) εγω θα κανω διακοπες στο νησι ενος φιλου μου 2) θα παω διακοπες στο ταδε μερος (με θαλασσα ενοειτε) αλλα το κορυφαιο απ'ολα 3) εγω θα παω στο ταδε μερος να δουλεψω το καλοκαιρι και ταυτοχρονα θα κανω και διακοπες (δηλαδη αυτοι που μενουν σε παραλιακα μερη κανουν διακοπες 365 μερες το χρονο?) 4) ασε φετος δε θα παω διακοπες, δεν εχω λεφτα, θα παω 10 μερες στο χωριο μου! χαχαχαχα Ελλαδααααα
livewire Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Αφού δεν απαντά κανείς άλλος, να βοηθήσω εγώ :Ρ Διακοπές σημαίνει διακόπτω αυτό που κάνω για να κάνω κάτι άλλο.
Garnele Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 κάτι σαν αυτό που κάνω κι εγώ τώρα από το διάβασμα ας πούμε;
aledjo Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Αφού δεν απαντά κανείς άλλος, να βοηθήσω εγώ :ΡΔιακοπές σημαίνει διακόπτω αυτό που κάνω για να κάνω κάτι άλλο. δηλαδη αν εγω μετα τη δουλεια πηγενω για μπανιο θεωρειται οτι κανω διακοπες απο το απογευμα και μετα?
aledjo Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 κάτι σαν αυτό που κάνω κι εγώ τώρα από το διάβασμα ας πούμε; κοιτα αν διαβαζεις αλλα εχεις τα ποδια σου μεσα στη θαλασσα τοτε κανεις διακοπες! αν εισαι σπιτι σου και απλος καθεσαι τοτε δε κανεις διακοπες! ελεος
livewire Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Για να σου δώσω να το καταλάβεις με δικούς σου όρους, προσπάθησε αυτό το καλοκαίρι να μην κάνεις ευτυχισμένο το γυναικείο πληθυσμό. Θα ανανεωθείς.
Garnele Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 και το γυναικείο φύλο, και το γυναικείο φύλο!!!!
aledjo Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Για να σου δώσω να το καταλάβεις με δικούς σου όρους, προσπάθησε αυτό το καλοκαίρι να μην κάνεις ευτυχισμένο το γυναικείο πληθυσμό. Θα ανανεωθείς. δε μπορω θα εχω τυψεις....
Lucifer Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Και κάθομαι που λέτε στον καναπέ και γρατζουνώ μια κιθάρα και ξαφνικά θυμάμαι πως έχω αφήσει τις πατάτες να τηγανίζονται. Πετάγομαι αργά-αργά πάνω, μπαίνω στην κουζίνα και βλέπω τις πατάτες να έχουν γίνει σαν τον φύλαρχο των Τούτσι μετά το σολάριουμ. Σηκώνω το μεταλλικό διχτάκι που τις κρατάει μέσα στη φριτεζοκατσαρόλα με το λάδι, τις καταβρέχω στο νεροχύτη και τις πετάω στα σκουπίδια. Και χαράζοντας νέους δρόμους προς το Νόμπελ, παίρνω το βρεγμένο (και άδειο πλέον) μεταλλικό διχτάκι και το βάζω μέσα στο λάδι. Αρχίζουν να σκάνε μπουρλότα, καυτές λαδοσταγόνες πετάγονται παντού, σαν άλλος Neo τις αποφεύγω, πιάνω το διχτάκι, πέφτει ένα μπαράζ καυτών σταγόνων στα χέρια μου, ΑΝΤΡΑΣ ΡΕ, δεν αφήνω το διχτάκι, το παίρνω το ξαναβάζω στο νεροχύτη. Αφήνω το λάδι στο σβηστό πλέον μάτι (ο μαλάκας που έχει τσακωθεί με τη θερμοχωρητικότητα) καθαρίζω νέες πατάτες, τις βάζω στο διχτάκι και ναι, καλά μαντέψατε, τις βάζω όοοολες μαζί πλυμμένες και βρεγμένες μέσα στο λάδι. Το αποτέλεσμα ήταν ένα από τα πιο τρομακτικά πράγματα που έχω δει μετά από εκείνο το όνειρο που ξεγεννούσα το παιδί μου με καισαρική. Ένα ηφαίστειο χρυσής λάβας άρχισε να ξεχύνεται μέσα από τη φριτέζα καταπίνοντας τα πάντα πάνω στον πάγκο, στο πάτωμα και εκτοξεύοντας φλογισμένες σταγόνες σε ακτίνα 2 μέτρων. Εγώ καθόμουν σα μαλάκας και κοιτούσα, μόλις τα πράγματα ηρέμησαν, ορμώ και πιάνω τη φριτέζα, τα χέρια μου πυρακτώνονται την ίδια στιγμή που το καυτό λάδι που πατάω διαπερνάει τις κάλτσες μου, προσπαθώ να βγάλω τις κάλτσες με τα πόδια μου γιατί έχω χώσει τα χέρια μου κάτω από το νεροχύτη, τα καταφέρνω και μόλις τελείωσα το καθάρισμα. Οι νέες πατάτες τηγανίζονταν κανονικά για κανένα 2λεπτο σε σβηστό μάτι.
poscaman Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 σε ποσα σημεια επαθες εγκαυματα τελικα; η κουζινα εζησε;
slipknot Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Πώς μπορείς και γράφεις με τα εγκαύματα ρε ψεύτη !
Chrisxxx Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Ωχ! Ετσι την επαθα και εγω στο 1ο χρονο σπουδων... Βαζω το τηγανι να ζεσταθει υο λαδι και περιμενω ελα ομως που χτυπησε το τηλεφωνο, παω το σηκωνω μιλαω και μετα καθομαι στο pc στο δωματιο (εχω σβησει και τα φωτα της κουζινας). Κανα 30-40' μετα βλεπω απο τη χαραμαδα της πορτας κατι σαν φως να αναβοσβηνει παω στην κουζινα και βλεπω πανω απο το τηγανι καπου 50εκατοστα φωτια!!! (σαν το firewall στο diablo ηταν). Ανοιγω τη βρυση και πεταω το τηγανι στο νεροχυτη. Η φωτια εσβησε αλλα ολη η Κουζινα και ο διαδρομος ειχαν μαυρισει εντελως + τη λαδιλα που μοιριζε το σπιτι για αρκετο καιρο... Πηρε και κανα διημερο και αρκετα κιλα μπογια να βαψω τα μαυρα δωματια με οχι ιδιαιτερη επιτυχια... Toυλαχιστον δεν καηκα αλλα εκαψα το μαθημα που εδινα και καταλαβα την αξια του delivery. Lucifer να φανταστω για να γραφεις εισαι καλα, εκτος και αν τα υπαγορευεις σε καποιον αλλο btw: Οι τηγανιτες πατατες σκοτωνουν.
parsifal Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Και κάθομαι που λέτε στον καναπέ και γρατζουνώ μια κιθάρα και ξαφνικά θυμάμαι πως έχω αφήσει τις πατάτες να τηγανίζονται...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.