alexzzz Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 six pack ορε!!!! πως έχω εγώ έναν μεγάλο κοιλιακό; ε, αυτός έχει 6άδα!
flo1 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Αυτός ο sawyer απ' το lost τι λέει ? Γιατί αρέσει τόσο στα κοριτσούδια ?
parsifal Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 six pack ορε!!!! πως έχω εγώ έναν μεγάλο κοιλιακό; ε, αυτός έχει 6άδα! Όταν έχεις έναν, λέγεται προ-κοιλιακός μυς νομίζω. Εκ του «προκοίλι»!
Toufas Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 ο ρολος που παιζει τους αρεσει ρε παιδια. bad manners will get you laid
leftermann Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Όταν έχεις έναν, λέγεται προ-κοιλιακός μυς νομίζω. Εκ του «προκοίλι»! σε αρκετές περιπτώσεις δε, συναντάται και ο σκεμπεδιακός μυς, μεγαλύτερος σε διαστάσεις από τον προκοιλιακό.
soturin Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Οι "φέτες" είναι six-pack και το "μονοκόματο" είναι keg, beer-related βέβαια
Houston Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Τι έγινε ρε Λούσι; Πέρνουμε τη σκουπίτσα και τα πετάμε κάτω από το χαλάκι, άρα δεν υπάρχουν; τα ψιλά KWSN_Men χωράνε κάτω από το χαλάκι, τα χοντρά όμως τα βάζουμε στη σακούλα απορριμμάτων μαζί με τα άλλα σκουπίδια και τα πετάμε στη χωματερή
alexzzz Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Όταν έχεις έναν, λέγεται προ-κοιλιακός μυς νομίζω. Εκ του «προκοίλι»! Εγώ ξέρω ότι όλο αυτό είναι μπόι. Όταν μεγαλώσω 1km ψηλός θα γίνω.
pixies451 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 τι μαστορα φωναζω για να μου φτιαξει το ανεμιστηρακι του μπανιου(τον εξαερισμο δηλαδης)?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 τι μαστορα φωναζω για να μου φτιαξει το ανεμιστηρακι του μπανιου(τον εξαερισμο δηλαδης)? Ηλεκτρολόγο, αφού το πρόβλημα προφανώς είναι ηλεκτρολογικό.
poscaman Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 προσωπικα θα δοκιμαζα να το αλλαξω μονος μου...
andreapaog328 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 επειδή θα δώσω για δίπλωμα (αυτοκίνητο) αυτον τον καιρό έχω εδώ το βιβλίο με τα σήματα και τα σχετικά... λέει ένα πολλαπλής: ''Για να κάνετε ένα ταξίδι περίπου 500χμ με μια μέση ταχύτητα 100χμ/ώρα θα κάνετε περίπου: α) 4 ώρες β) 5 ώρες και μισή τουλάχιστον γ) 5 ώρες και έχει σωστό το β. Τώρα η λογική δεν λέει 5 ώρες? ή μηπως εννοεί με στάση αφού πρέπει να κάνεις στάση κάθε 2 ώρες? (άτιμη φυσική)
parsifal Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Παιδάκια, τον Αύγουστο θα χρειαστεί να ενοικιάσω ένα αυτοκίνητο για κάνα 7ήμερο περίπου. Θα κινηθώ στην ευρύτερη περιοχή του 1ου-2ου ποδιού της Χαλκιδικής. Με συμφέρει να ψάξω για εταιρεία στη Θεσσαλονίκη ή το ίδιο να το έπαιρνα από π.χ. Μουδανιά; Πόσο θα μου βγει το «μαλλί», στο περίπου; Τί άλλο πρέπει να προσέξω; Δεν έχει χρειαστεί μέχρι τώρα να μπω σε τέτοια διαδικασία, θα αναγκαστώ να παραχωρήσω και το δικό μου αμάξι για οδήγηση από άλλο άτομο της παρέας και είμαι γενικά λίγο «μουδιασμένος» με την όλη φάση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.