Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

punky το στάδιο της Πεύκης σου κάνει;

Νομίζω μετα την ανακαίνηση έχει ταρταν..

Πάντως δεν το κόβω να είναι ανοιχτό μετά της 10 που λες.. Σε εποχές γυμνασιου που πηγαινα συχνα κατα τις 9 έκλεινε θυμάμαι, έχουν περάσει και χρόνια βέβαια από τότε, δεν ξέρω αν οι φύλακες είναι οι ίδιοι..( ο ένας σίγουρα δεν είναι δηλαδή, πήγε κάπου ψηλά..)

Της Πεύκης είχε πάντως το 1993 σίγουρα ταρτάν, αν και όχι κάλής ποιότητας και στις 5:30 το πρωί που πήγαινα εγώ ήταν ανοιχτό...

Edit: Δεν είμαι πρόσφυγας ρε βλάχο, νησιώτης είμαι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

@ punky

Λοιπόν, είναι στη γωνία Δημοκρατίας και Πλάτωνος δίπλα στην πλατεία Δημοκρατίας και ένα τετράγωνο κάτω από την εκλησία Πέτρου και Παύλου.

Η Πλάτωνος είναι παράλληλη της Πίνδου που είναι από τους κεντρικούς δρόμους της Πευκης και η Δημοκρατίας είναι κάθετος της Λ.Ειρήνης, αν δεν κάνω μεγάλο λάθος πρέπει να την συναντά στο ύψος του εμπορικού κέντρου..

Και μια ζωή ανοιχτό για όλους ήταν το στάδιο μην ανησυχείς..

Πέρσι τέτοια εποχή που πήγαινα ήταν ανοιχτό μέχρι αργά και το στάδιο πίσω απ'το κολυμβητήριο Χαλανδρίου εκεί που συναντιούνται Λ.Πεντέλης και Αττική οδός. Κάνανε και έργα μάλιστα αλλά δεν θυμάμαι αν εκτός απο χόρτο θα βάζανε και ταρτάν ή άσφαλτο περιμετρικά αντί για χώμα που είχε, μέχρι τότε σίγουρα ήταν ανοιχτό για όλους και υπήρχαν πάντα 5-10 άλλοι που τρέχανε (και γκομενάκια αν σ'ενδιαφέρει η παρέα :P), δεν ξέρω μετά αν περιορίστηκε η χρήση.

Της Πεύκης είχε πάντως το 1993 σίγουρα ταρτάν, αν και όχι κάλής ποιότητας και στις 5:30 το πρωί που πήγαινα εγώ ήταν ανοιχτό...

Edit: Δεν είμαι πρόσφυγας ρε βλάχο, νησιώτης είμαι.

Αχ τι καλά! Μέσα σε ένα τόσο μικρό ποστ, μάθαμε τόσα πολλά για σένα.

- Έχεις 14 χρόνια να γυμναστείς.

- Κατάγεσαι από την Ψυτάλεια.

- Και έχεις και άγνοια κινδύνου, για να μιλάς με τέτοια ασέβεια σε Πασαλιμανιώτη με Κρητική καταγωγή.

@ punky

Λοιπόν, είναι στη γωνία Δημοκρατίας και Πλάτωνος δίπλα στην πλατεία Δημοκρατίας. Και μια ζωή ανοιχτό για όλους ήταν το στάδιο μην ανησυχείς..

Σε ευχαριστώ πολύ για τις κατατοπιστικότατες πληροφορίες !

Θα το τσεκάρω εντός των ημερών οπωσδήποτε.

Στα Ανάβρυτα που λέει η fireflies, έχω πάει μερικές φορές με το ποδήλατο.

Ωραία ήταν, αλλά πολύ μικρά. Τώρα έχω ξεφύγει σε διαδρομές.

(και γκομενάκια αν σ'ενδιαφέρει η παρέα :P)

Υπάρχει μια μικρή μειοψηφία ανθρώπων σε αυτό το φόρουμ, που μπορεί και διαβάζει κατευθείαν στην ψυχή μου :mrgreen:

Ευχαριστώ όλα τα παιδιά (και τα κορίτσια) για τις πληροφορίες και τις προτάσεις.

Αχ τι καλά! Μέσα σε ένα τόσο μικρό ποστ, μάθαμε τόσα πολλά για σένα.

- Έχεις 14 χρόνια να γυμναστείς.

- Κατάγεσαι από την Ψυτάλεια.

- Και έχεις και άγνοια κινδύνου, για να μιλάς με τέτοια ασέβεια σε Πασαλιμανιώτη με Κρητική καταγωγή.

-Ενταντικά, περίπου τόσο

-Κοντά έπεσες. Καλύτερες παραλίες της Ελλάδας σου λέει κάτι;

-Πάρε φόρα. Το δέντρο επεκτείνεται σε ένα λίγο μεγαλύτερο νησί ονόματι Σικελία.:razz:

-Κοντά έπεσες. Καλύτερες παραλίες της Ελλάδας σου λέει κάτι;

Παλούκια Σαλαμίνας;

-Πάρε φόρα. Το δέντρο επεκτείνεται σε ένα λίγο μεγαλύτερο νησί ονόματι Σικελία.:razz:

Να σου θυμίσω κι εγώ μια φωτογραφία μου που είχα ποστάρει παλαιότερα :mrgreen:

nut_chart3.gif

Σε ευχαριστώ πολύ για τις κατατοπιστικότατες πληροφορίες !

Θα το τσεκάρω εντός των ημερών οπωσδήποτε.

Παρακαλώ,δεν κανει τιποτε, το θέμα είναι πως με αυτή την κουβέντα συνηδητοποιησα πως πρέπει να το τσεκαρω και εγω καποια στιγμη γιατι το σωμα μου έχει και άλλους μύες που πρέπει να φροντίσω εκτός από τον κοιλιακό και τους σαγονιαίους! (ωραία λεξη βρήκα!):-D

Όχι, μη νομίζεις δεν έχω δοκιμάσει ποτέ ταρτάν. Απλά φαντάστηκα ότι θα είναι καλύτερο για τους κραδασμούς στις αρθρώσεις. Αλλά αν είναι κάπου αξιόλογα, γιατί όχι και χώμα. Στα Ανάβρυτα, εννοείτε το Κτήμα Συγγρού; Ή καμία σχέση; (thanx αρνητική κωλοφωτιά)

Φίλτατε punky,

για τις αρθρώσεις και ειδικά για τους αστραγάλους είναι καλύτερα να τρέχεις στο τσιμέντο/άσφαλτο με ένα καλό παπουτσάκι παρά στο χώμα…πίστεψέ με.

Το ταρτάν σαφώς και είναι καλύτερο δεν το συζητώ αλλά αν βάλεις σπαικς πρόσεξε μη φας τα μούτρα σου μέχρι να τα συνηθίσεις. Και μην τα φοράς συνέχεια γιατί θα έχει αφόρητους πόνους στα καλάμια. Μέχρι και κάταγμα κοπώσεως μπορεί να πάθεις, αλλά από τι καταλαβαίνω ασχολείσαι ερασιτεχνικά.

Αλήθεια τα 5 km πόσο τα βγάζεις?

Φίλτατε punky

cheers, ευχαριστώ για τις συμβουλές !

αλλά από τι καταλαβαίνω ασχολείσαι ερασιτεχνικά.

Αλήθεια τα 5 km πόσο τα βγάζεις?

Μπα, μη νομίζεις. Παπάγια ασχολούμαι. Απλά είπα να το προσπαθήσω. Τάχα μου τάχα μου τα γράφω αυτά, μπας και τσιμπήσει καμιά γκόμενα, ότι γυμνάζομαι και τέτοια.

Τα 5km τα έχω (ντρέπομαι που το γράφω) στα 22min44sec

Έχω άλλους 14 #$^@%#$ πάνω από το κεφάλι μου στο Nike+ και πρέπει να τους φάω.

Clipboard01.gif

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...