Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

διαβαζα απο εδω

Nέες αυστηρότερες ποινές θεσπίζονται με νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης για την αποτροπή και καταπολέμηση της σεξουαλικής εκμετάλλευσης και κακομεταχείρισης των παιδιών.

Προβλέπεται η τιμωρία με φυλάκιση τουλάχιστον δύο ετών του ενήλικου, ο οποίος μέσω Διαδικτύου ή άλλου μέσου επικοινωνίας, αποκτά επαφή με πρόσωπο που δεν συμπλήρωσε τα 15 έτη.

οταν λεει αποκτα επαφη,εννοει σεξουαλικη;

η γενικα επαφη.

κι επισης,αν γνωρισω μια πιτσιρικα απο ενα chatroom,forum,maillist,ξερω-γω-τι,μου αρεσει και της κανω ανηθικες προτασεις,σε τι φταιω αν δε μου εχει πει την πραγματικη ηλικια της;;μπερδευτηκα λιγο.

δλδ επισης,οποιοσδηποτε μιλαει με την αδερφη μου στο μσν (14χρονη) και ειναι ενηλικας,(με λιγα λογια) κινδυνευει???τι στρουθοκαμηλισμοι ειναι αυτοι;

Δημοσ.

ΓΙΑΤΙΙΙΙΙ???

Γιατί ενώ τα υπόλοιπα κανάλια ασχολούνται ένα λογικό χρονικό διάστημα με ένα θέμα το Star πρέπει να τα ξεχυλώνει όλα. Έχει περάσει μια εβδομάδα απο τότε που πέθανε ο Σεργιανόπουλος και το star ακόμα δεν μπορεί να το πιστέψει. Ε πιστέψτε το ρε μαλάκες. Ψέματα σας λέμε?

Και μια ακόμα φορά να δω τον Χίο να νομίζει ότι κάνει αστυνομικό - ρεπορτάζ και θα τους πάρω τηλέφωνο. Αντε να πούμε το κάθε τσουτσέκι δημοσιογράφος που μέχρι προχτές μιλούσε για το σκισμένο στρινγκ της Άντζελας Δημητρίου ξαφνικά την είδε μάχιμος δημοσιογράφος. Καλά να μην πω και για το πάνελ του Χίου. Πιο βλάκες και απο τον ίδιο τον Χίο.

Δημοσ.

Εντάξει η κατάσταση με τους δημοσιογράφους είναι γνωστή.Οι περισσότεροι είναι άσχετοι και γελοίοι.Λίγοι κάνουν πραγματικά αυτό που πρέπει.

Τώρα για το σταρ,είναι γνωστό τι τακτική ακολουθεί,αλλά μήπως οι ειδήσεις στα άλλα κανάλια είναι καλύτερες ? Πιστεύω πως αν θέλει κάποιος να ενημερωθεί,θα προτιμήσει το internet,που πλέον είναι διαδεδομένο.Πάντως εγώ σταρ βλέπω,όποτε βλέπω ειδήσεις.Για να γελάω...

Όσον αφορά τις προτάσεις,ευχαριστώ άπαντες.Θα τις checkάρω και θα αποφασίσω αργότερα,κατά τις 2-3 μάλλον.

Δημοσ.
Spamάρεις.

Τι έγινε ρε Λούσι; Πέρνουμε τη σκουπίτσα και τα πετάμε κάτω από το χαλάκι, άρα δεν υπάρχουν;

Δημοσ.
διαβαζα απο εδω

οταν λεει αποκτα επαφη,εννοει σεξουαλικη;

η γενικα επαφη.

κι επισης,αν γνωρισω μια πιτσιρικα απο ενα chatroom,forum,maillist,ξερω-γω-τι,μου αρεσει και της κανω ανηθικες προτασεις,σε τι φταιω αν δε μου εχει πει την πραγματικη ηλικια της;;μπερδευτηκα λιγο.

δλδ επισης,οποιοσδηποτε μιλαει με την αδερφη μου στο μσν (14χρονη) και ειναι ενηλικας,(με λιγα λογια) κινδυνευει???τι στρουθοκαμηλισμοι ειναι αυτοι;

σωστά αν και μάλλον ο τύπος κινδυνεύει από σένα:P

Ερώτηση: Στο flash μπορώ να κάνω ένα layer τύπου mask (με το masked του layer φυσικά) να είναι ταυτόχρονα guided από ένα τρίτο layer? Δεν βρίσκω πως

btw δεν έχω ασχοληθεί ακόμα καθόλου με script, αλλά αν τυχόν χρησιμεύει εδώ... θα μάθω που θα πάει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...