slipknot Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Λοιπόν,ψάχνω μέχρι αύριο,ότι πιο κάφρικο τραγούδι υπάρχει από black/death metal.Το χρειάζομαι γιατί μερικοί κάνουν πολύ φασαρία τελευταία.Όταν λέω κάφρικο,να το βάλω και να νομίζουν ότι ήρθε ο διάολος να τους πάρει τις μίζερες και τιποτένιες ψυχές τους. Περιμένω προτάσεις από λούσιφερ αλλά και όποιος άλλος ξέρει,ευπρόσδεκτος.
slipknot Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Όπα ρε alex,τι ιδέα πέταξες τώρα ? Δεν το είχα σκεφτεί έτσι...Έχω cd της μπεζαντάκου,σεξολόγου,ψωμιάδη κλπ Αλλά με αυτά παίζει να γουστάρουν.
KWSN_Men Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Αν και δεν είναι μέταλ, νομίζω και η πατριώτισσα η Diamanda Galas θα κάνει δουλίτσα... Και είναι και φωνάρα...
alexzzz Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Αν γουστάρει με Πάολα ήρθε η ώρα να μετακομίσεις. Το "εδώ να μείνεις καρδιά μου" σε 2 επαναλήψεις πιστεύω αρκεί.
leftermann Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 εγώ θα πρότεινα napalm death, scum ή from enslavement. Εναλλακτικά brutal truth - sounds from the animal kingdom. Φασαρία λέμε...
KWSN_Men Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 ρε αφήστε τα μέταλ, παίξτε το 3ο βιντεάκι που έβαλα και αν δε νομίζει καμιά γριά εκεί γύρω ότι ήρθε ο Αντίχριστος, να μη με λένε Κουβουσουνού.
leftermann Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Καλή η diamanda, αλλά για να φτάσει να ενοχλήσει τον γείτονα, πρέπει πρώτα να σπάσει τα δικά σου τύμπανα. Για να γίνεις ενοχλητικός χρειάζεσαι συνεχή ροή θορύβου. Επιμένω στις αρχικές προτάσεις μου
Houston Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 το τοπικ με τα βίντεο είναι αλλού ε και plz σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων (τελικά μόνο ο Χιούστον θα είναι σοβαρός εδώ μέσα ? ) με συγχήσατε πάλι
Neurotic_Fest Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 @slipknot Τ'αγαπημένα μου για τέτοιους σκοπούς. Monster Magnet - Ego, The living planet από το Dopes to Infinity. Ministry - Bad Blood , The dark side of the spoon. Rammstein - Du hast, Sehnsucht. Και κάτι ψυχεδελικό, Douglas in the jungle από το Acid Daze 2 των Hawkwind. Για τυφλή ένταση ψάξε τίποτε από Sepultura αν και δεν πιστεύω ότι είναι το ίδιο αποτελεσματικό, η ισοπεδωτική καφρίλα δεν φτιάχνει ατμόσφαιρα.
parsifal Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Λοιπόν,ψάχνω μέχρι αύριο,ότι πιο κάφρικο τραγούδι υπάρχει από black/death metal.Το χρειάζομαι γιατί μερικοί κάνουν πολύ φασαρία τελευταία.Όταν λέω κάφρικο,να το βάλω και να νομίζουν ότι ήρθε ο διάολος να τους πάρει τις μίζερες και τιποτένιες ψυχές τους. Περιμένω προτάσεις από λούσιφερ αλλά και όποιος άλλος ξέρει,ευπρόσδεκτος. Impaled Northern Moonforest, τίποτ' άλλο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.