Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν,ψάχνω μέχρι αύριο,ότι πιο κάφρικο τραγούδι υπάρχει από black/death metal.Το χρειάζομαι γιατί μερικοί κάνουν πολύ φασαρία τελευταία.Όταν λέω κάφρικο,να το βάλω και να νομίζουν ότι ήρθε ο διάολος να τους πάρει τις μίζερες και τιποτένιες ψυχές τους.

Περιμένω προτάσεις από λούσιφερ αλλά και όποιος άλλος ξέρει,ευπρόσδεκτος.

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Όπα ρε alex,τι ιδέα πέταξες τώρα ? Δεν το είχα σκεφτεί έτσι...Έχω cd της μπεζαντάκου,σεξολόγου,ψωμιάδη κλπ Αλλά με αυτά παίζει να γουστάρουν.

Δημοσ.

Αν και δεν είναι μέταλ, νομίζω και η πατριώτισσα η Diamanda Galas θα κάνει δουλίτσα... Και είναι και φωνάρα...

Δημοσ.

Αν γουστάρει με Πάολα ήρθε η ώρα να μετακομίσεις. Το "εδώ να μείνεις καρδιά μου" σε 2 επαναλήψεις πιστεύω αρκεί.

Δημοσ.

ρε αφήστε τα μέταλ, παίξτε το 3ο βιντεάκι που έβαλα και αν δε νομίζει καμιά γριά εκεί γύρω ότι ήρθε ο Αντίχριστος, να μη με λένε Κουβουσουνού.

Δημοσ.

Καλή η diamanda, αλλά για να φτάσει να ενοχλήσει τον γείτονα, πρέπει πρώτα να σπάσει τα δικά σου τύμπανα. Για να γίνεις ενοχλητικός χρειάζεσαι συνεχή ροή θορύβου. Επιμένω στις αρχικές προτάσεις μου:-)

Δημοσ.

το τοπικ με τα βίντεο είναι αλλού ε :mad:

και plz σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων (τελικά μόνο ο Χιούστον θα είναι σοβαρός εδώ μέσα ? )

με συγχήσατε πάλι

Δημοσ.

@slipknot

Τ'αγαπημένα μου για τέτοιους σκοπούς.

Monster Magnet - Ego, The living planet από το Dopes to Infinity.

Ministry - Bad Blood , The dark side of the spoon.

Rammstein - Du hast, Sehnsucht.

Και κάτι ψυχεδελικό, Douglas in the jungle από το Acid Daze 2 των Hawkwind.

Για τυφλή ένταση ψάξε τίποτε από Sepultura αν και δεν πιστεύω ότι είναι το ίδιο αποτελεσματικό, η ισοπεδωτική καφρίλα δεν φτιάχνει ατμόσφαιρα.

Δημοσ.
Λοιπόν,ψάχνω μέχρι αύριο,ότι πιο κάφρικο τραγούδι υπάρχει από black/death metal.Το χρειάζομαι γιατί μερικοί κάνουν πολύ φασαρία τελευταία.Όταν λέω κάφρικο,να το βάλω και να νομίζουν ότι ήρθε ο διάολος να τους πάρει τις μίζερες και τιποτένιες ψυχές τους.

Περιμένω προτάσεις από λούσιφερ αλλά και όποιος άλλος ξέρει,ευπρόσδεκτος.

Impaled Northern Moonforest, τίποτ' άλλο...

frontcoverwa1.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...