slipknot Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Κάθομαι και σκέφτομαι...μα πόσο γκομενοπαγίδα είναι πια αυτό το lost ? Την εποχή του γαρδέλη ήταν οι μηχανές,πιο μετά τα αμάξια και τώρα το lost.Υπάρχει καμία που να μην βλέπει ? Είναι άραγε άλλο ένα από τα σχέδια του ύψιστου,τώρα που όλοι έχουν adsl και μπορούν να κατεβάσουν εύκολα ολόκληρες σεζόν,ώστε να νταβατζωθούν όλοι ?
Garnele Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Να σου πω την αλήθεια σλιπνοτ, εγώ δεν κατάφερα να δω καν τον 3ο κύκλο, βαρέθηκα σε απελπιστικό βαθμό. Αλλά επειδή κανείς δεν είναι τέλειος, μέχρι πρόσφατα έβλεπα Άλυ ΜακΜπηλ. Μανιωδώς. =ρ
leftermann Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Εγώ πάλι από το lost δεν έχω δει ούτε ένα επεισόδιο ολόκληρο. Μόνο κομμάτια από 2-3. Και απορώ γιατί έχει κάνει τέτοια επιτυχία. Μόνο εγώ το βρίσκω βαρετό;
soturin Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 όλοι όσοι έχουν δει κομμάτια από 2-3 το βαριούνται. Οσοι έχουν το κόλλημα το είδαν από την αρχή και χτίστηκε το ενδιαφέρον τους (πρέζα πρεζααα)
alexzzz Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Εγώ πάλι από το lost δεν έχω δει ούτε ένα επεισόδιο ολόκληρο. Μόνο κομμάτια από 2-3. Και απορώ γιατί έχει κάνει τέτοια επιτυχία. Μόνο εγώ το βρίσκω βαρετό; Όχι. Και εγώ το βρίσκω.
klainmaingr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Και γω δεν άντεξα παραπάνω απο το 8... και εκεί έφτασα λόγω του hype.. πάντα έλεγa.. ε... θα έχει ενδιαφέρον μέτα
slipknot Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Κάτι αλόκοτο συμβαίνει.Ο mozilla δε λέει να δουλέψει.Δε φορτώνει καμιά σελίδα,ούτε στο router πορώ να μπω.Από χθές το βράδυ. Όσον αφορά το lost,ΟΛΟΙ έχουν δει,έστω και μερικά επεισόδια.Ακόμα κι εγώ,κόκκινος από ντροπή,το παραδέχομαι !
alexzzz Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Η ήττα της Γερμανίας δημιουργεί αλυσιδωτές αντιδράσεις... πρώτα αποσύρετε το πόστ μου και τώρα αυτό το βίντεο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.