Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πρεπει να εφευρεθει επειγοντως μαους με αναγνωριση φωνης,να του φωναζεις κατεβα ξερω γω,και αυτο τσουπ να κυλαει απαλα και σταθερα προς τα κατω.Δεν γινεται η ιδια δουλεια καθε μερα,τα κανω ολα σκατα προσπαθωντας να σκρολαρω και να στριψω ταυτοχρονως:P

Δημοσ.
Πρεπει να εφευρεθει επειγοντως μαους με αναγνωριση φωνης,να του φωναζεις κατεβα ξερω γω,και αυτο τσουπ να κυλαει απαλα και σταθερα προς τα κατω.Δεν γινεται η ιδια δουλεια καθε μερα,τα κανω ολα σκατα προσπαθωντας να σκρολαρω και να στριψω ταυτοχρονως:P

Πολύ καλή ιδέα φίλε μου !

Επίσης να δώσω συγχαρητήρια σε κάποιον πωρωμένο ιάπωνα ο οποίος θα έχει ήδη προτείνει στην εταιρία του την κατασκευή του συγκεκριμένου ποντικιού και θα οικονομήσει πολλά φράγκα,λέγοντας πως η ιδέα ήταν δικιά του και όχι δικιά σου.

• Super Moderators
Δημοσ.

εμένα γιατί μου φαίνεται ότι θα είναι πιο δύσκολο και πιο χρονοβόρο να δώσουμε ακριβείς οδηγίες για το που να πάει και τι να κάνει το mouse από το να χρησιμοποιήσουμε το χέρι μας? :P

Δημοσ.
εμένα γιατί μου φαίνεται ότι θα είναι πιο δύσκολο και πιο χρονοβόρο να δώσουμε ακριβείς οδηγίες για το που να πάει και τι να κάνει το mouse από το να χρησιμοποιήσουμε το χέρι μας? :P

Επισης θα πρεπει να υπολογισουμε σε ποια απο τις δυο περιπτωσεις καταναλωνουμε λιγοτερη ενεργεια :P

• Super Moderators
Δημοσ.

με την σκέψη είναι το καλύτερο...με voice commands είναι και πάλι κουραστικό :P

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν είναι καλή ιδέα.Πες πχ ότι σκεφτόμαστε που θα κινήσουμε τον κέρσορα και κάτι μας αποσπά την προσοχή και δεν μπορούμε να σκεφτούμε.Τι γίνεται τότε ? Καλύτερα με τα μάτια,όπου κοιτάμε εκεί να πηγαίνει και ο κέρσορας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...