klainmaingr Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Για ποιό λόγο βάζουν αγγελίες αν δεν μπαίνουν ποτέ μετά να δούνε τις απαντήσεις; omg
CensoredX Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Πρεπει να εφευρεθει επειγοντως μαους με αναγνωριση φωνης,να του φωναζεις κατεβα ξερω γω,και αυτο τσουπ να κυλαει απαλα και σταθερα προς τα κατω.Δεν γινεται η ιδια δουλεια καθε μερα,τα κανω ολα σκατα προσπαθωντας να σκρολαρω και να στριψω ταυτοχρονως
slipknot Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Πρεπει να εφευρεθει επειγοντως μαους με αναγνωριση φωνης,να του φωναζεις κατεβα ξερω γω,και αυτο τσουπ να κυλαει απαλα και σταθερα προς τα κατω.Δεν γινεται η ιδια δουλεια καθε μερα,τα κανω ολα σκατα προσπαθωντας να σκρολαρω και να στριψω ταυτοχρονως Πολύ καλή ιδέα φίλε μου ! Επίσης να δώσω συγχαρητήρια σε κάποιον πωρωμένο ιάπωνα ο οποίος θα έχει ήδη προτείνει στην εταιρία του την κατασκευή του συγκεκριμένου ποντικιού και θα οικονομήσει πολλά φράγκα,λέγοντας πως η ιδέα ήταν δικιά του και όχι δικιά σου.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 εμένα γιατί μου φαίνεται ότι θα είναι πιο δύσκολο και πιο χρονοβόρο να δώσουμε ακριβείς οδηγίες για το που να πάει και τι να κάνει το mouse από το να χρησιμοποιήσουμε το χέρι μας?
red7genius Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 εμένα γιατί μου φαίνεται ότι θα είναι πιο δύσκολο και πιο χρονοβόρο να δώσουμε ακριβείς οδηγίες για το που να πάει και τι να κάνει το mouse από το να χρησιμοποιήσουμε το χέρι μας? Επισης θα πρεπει να υπολογισουμε σε ποια απο τις δυο περιπτωσεις καταναλωνουμε λιγοτερη ενεργεια
dark_banishing Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Εγώ δεν κατάλαβα γιατί θα πρέπει να μιλάμε στο mouse και όχι στην οθόνη απευθείας.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 με την σκέψη είναι το καλύτερο...με voice commands είναι και πάλι κουραστικό
Freakster Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Και γιατί να μιλάμε και να μην σκεφτόμαστε που θέλουμε τον κέρσορα.. ; Thresh πιάσε κόκκινο
slipknot Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δεν ξέρω αν είναι καλή ιδέα.Πες πχ ότι σκεφτόμαστε που θα κινήσουμε τον κέρσορα και κάτι μας αποσπά την προσοχή και δεν μπορούμε να σκεφτούμε.Τι γίνεται τότε ? Καλύτερα με τα μάτια,όπου κοιτάμε εκεί να πηγαίνει και ο κέρσορας.
soturin Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 κέρσορας ξεκέρσορας επιτέλους ξαναέχω internet που να τους πάρει ο διάολος στη hol, σιχτιρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.