sarithepunk Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 protip(που λεει και ο τουφας):αν οντως δεν ησουν απελπισμενος θα το εννοουσες κιολας
slipknot Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Τι έγινε ρε παιδιά,μόνο εγώ και ο chill νιώσαμε τον σεισμό ? Ήταν όντως μικρός,κούνησε πάρα πολύ λίγο,αλλά τον ένιωσα.Ήταν σαν να πέρναγε μια νταλίκα απ' έξω,αλλά κράτησε ένα δευτερόλεπτο,ήρθε κι έφυγε.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 παίζει να με είχε πάρει ο ύπνος... και ως γνωστόν ούτε κανόνια δε με ξυπνάνε...
aledjo Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 τον ενιωσα και γω το σεισμο. @sarithepunk εγω το εννοουσα, αυτη ομως εκανε τη κινηση....
Lomar Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 δεν το εννοούσες, αυτό φαίνετε μονο απο τον τίτλο του αρχίκου σου ποστ για τους νέους τρόπους στο καμάκι.
aledjo Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 βρε δε το εννουσα απο μεσα μου, το ειπα ετσι για να δω αν τσιμπισει αλλα και να μη τσιμπαγε δε με ενοιαζε απλος ηθελα να δω το αποτελεσμα. απ'οτι φανηκε ομως αυτη νομιζε οτι το εννοουσα αλλιως δε θα τσιμπαγε....
Houston Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 αχαχαχαχα το χάπι τελικά είναι 25 LOOOOOOOoooooOOOOOOOoooooooool ps. σε τα μας τώρα
Toufas Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 τραγικος τροπος αλετζο enjoy your flake στο ραντεβου.
andreapaog328 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 τι έγινε ρε παιδιά οι εγγραφές στο hotmail τι πάθανε?
Sellers Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Το επιτραπέζιο που γυρνάς ένα βελάκι και σου λέει π.χ δεξί χέρι στο μπλέ κ εσύ πρέπει να βγάλεισ το χέρι σου σε ένα μπλέ κυκλάκι πως λέγεται??? Ευχαριστώ.
angmar Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Το επιτραπέζιο που γυρνάς ένα βελάκι και σου λέει π.χ δεξί χέρι στο μπλέ κ εσύ πρέπει να βγάλεισ το χέρι σου σε ένα μπλέ κυκλάκι πως λέγεται??? Ευχαριστώ. twister δέκα χαρακτήρες EDIT: toufas typing at the speed of light
soturin Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 aledjo, την μία που κατάφερες να κλείσεις ραντεβού, μην την αφήσεις να μπει σε αυτό το topic, αλλιώς θα γίνεις ban από τις στάσεις λεωφορείων...
parsifal Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Κοίταζα αυτήν την παπαριά και σκέφτηκα «Καλά, εδώ και πόσες ώρες το γράφει, ακόμη τίποτα». 2 sec μετά: Μπουμπουνητά. Freaky? Τελευταία μου τυχαίνει συχνά.
MsquitoPrincess Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Τι επίπεδα παίζει να φτάνει η φυσική κατάσταση του Nadal??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.