Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τι έγινε ρε παιδιά,μόνο εγώ και ο chill νιώσαμε τον σεισμό ? Ήταν όντως μικρός,κούνησε πάρα πολύ λίγο,αλλά τον ένιωσα.Ήταν σαν να πέρναγε μια νταλίκα απ' έξω,αλλά κράτησε ένα δευτερόλεπτο,ήρθε κι έφυγε.

• Super Moderators
Δημοσ.

παίζει να με είχε πάρει ο ύπνος...

και ως γνωστόν ούτε κανόνια δε με ξυπνάνε...

Δημοσ.

δεν το εννοούσες, αυτό φαίνετε μονο απο τον τίτλο του αρχίκου σου ποστ για τους νέους τρόπους στο καμάκι.

Δημοσ.

βρε δε το εννουσα απο μεσα μου, το ειπα ετσι για να δω αν τσιμπισει αλλα και να μη τσιμπαγε δε με ενοιαζε απλος ηθελα να δω το αποτελεσμα.

απ'οτι φανηκε ομως αυτη νομιζε οτι το εννοουσα αλλιως δε θα τσιμπαγε....

Δημοσ.

Το επιτραπέζιο που γυρνάς ένα βελάκι και σου λέει π.χ δεξί χέρι στο μπλέ κ εσύ πρέπει να βγάλεισ το χέρι σου σε ένα μπλέ κυκλάκι πως λέγεται??? Ευχαριστώ.

Δημοσ.
Το επιτραπέζιο που γυρνάς ένα βελάκι και σου λέει π.χ δεξί χέρι στο μπλέ κ εσύ πρέπει να βγάλεισ το χέρι σου σε ένα μπλέ κυκλάκι πως λέγεται??? Ευχαριστώ.

twister δέκα χαρακτήρες

EDIT: toufas typing at the speed of light

Δημοσ.

aledjo, την μία που κατάφερες να κλείσεις ραντεβού, μην την αφήσεις να μπει σε αυτό το topic, αλλιώς θα γίνεις ban από τις στάσεις λεωφορείων... :mrgreen:

Δημοσ.

stormax1.png

Κοίταζα αυτήν την παπαριά και σκέφτηκα «Καλά, εδώ και πόσες ώρες το γράφει, ακόμη τίποτα». 2 sec μετά: Μπουμπουνητά. Freaky? Τελευταία μου τυχαίνει συχνά. :fear:

1185783516deadzonejr6.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...