Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Έχεις βάλει πεπερασμένο αριθμό + στην Monica. Τη γράφεις και χωρίς capitalization. Η βλαστήμια σου δεν έχει τελειωμό, έτσι;

SmilieDropDown.gif

διορθωνω: ΜΟΝΙΚΑ. ειναι και γειτονισσα, βγαζει τη μεσογειο ασπροπροσωπη και ειναι Γ-Υ-Ν-Α-Ι-Κ-Α-Ρ-Α! ποια scarlett και πρασιν' αλογα...

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Υ.Γ: μηπως στην τελικη σας εξιταρει το θειτσα-style; απορια ειναι, οχι μομφη...

Κοίταξε να δεις...

Και η Μισέλ (η Πφάιφερ ντε!) θείτσα είναι πλέον αλλά εμένα με εξιτάρει.

Άσε που πήγα να παίξω μπάσκετ σήμερα και μου μιλούσαν κάτι πιτσιρίκια στον πληθυντικό (μπάρμπας με άλλα λόγια ο ΚουΒουΣουΝους).

Δημοσ.

Δεν υπαρχει γυναικα να συγκριθει με τη ΜΟΝΙΚΑ αλλα οχι και θειτσα http://charagoesquerdo.files.wordpress.com/2007/02/scarlett_johansson.jpg

btw: Και εγω ειχα παει για μπασκετ με ενα ξαδερφο 2α λυκειου και ενας απο την παρεα του λεει εγω θα ειμαι με τον κυριο; :mad: Τι κυριος ρε 24 ειμαι...

Δημοσ.
Κοίταξε να δεις...

Και η Μισέλ (η Πφάιφερ ντε!) θείτσα είναι πλέον αλλά εμένα με εξιτάρει.

Άσε που πήγα να παίξω μπάσκετ σήμερα και μου μιλούσαν κάτι πιτσιρίκια στον πληθυντικό (μπάρμπας με άλλα λόγια ο ΚουΒουΣουΝους).

ατυχης η συγκριση...

ας φτασει η σκαρλεττιτσα οχι στα 50 που ειναι η μισελ σημερα, εστω στα 40 σου λεω εγω, και αν ειναι το ιδιο ελκυστικη οπως η φαιφερ παω πασο...

παντως ειναι ιεροσυλια να βαζουμε τη μισελ στο ιδιο καζανι με το τσουτσεκι...

Δημοσ.

Έλεος σεισμός μόλις πήγαινα για ύπνο και κούνησε και καλά ο άτιμος....άντε να κοιμηθώ τώρα ffs.

Δημοσ.

Συμφωνώ ότι η Μόνικα, η Αντζελίνα και η Μισέλ είναι ΘΕΕΣ αλλά, όχι και τσουτσεκάκι η Σκάρλετ. Νταξ'.

scarlett-johansson-wallpapers-3.jpg

Δημοσ.
(..)Άσε που πήγα να παίξω μπάσκετ σήμερα και μου μιλούσαν κάτι πιτσιρίκια στον πληθυντικό (μπάρμπας με άλλα λόγια ο ΚουΒουΣουΝους).

Ασε , πικρα ...τις προάλλες ήμουνα στο gym και έκανα σε ένα μηχανημα εν πάσει περιπτώσει και έρχεται ένα πιτσιρίκι , 18-20 χρονών και μου λεει: "Θα κάνετΕ και άλλο;"

Στο πλυθυντικό κατάλαβες , ρε πουστη μου και μικροδείχνω κιόλας .... :fear:

Οσο για την Αντζελίνα λίγα τα λόγια σας , ο.Κεϊ ? :devil:

Δημοσ.

Έλα βρε Φιντέλ, μη με κακοκαρδίζεις και πλησιάζουν και τα γενέθλιά μου... :P

Πάντως ο πληθυντικός δε με χαλάει, όσο μεγαλώνω. Το αντίθετο μάλιστα....

Δημοσ.

...εκτός απο το θέμα της ηλικίας, βασικά ο πλυθντηικός όταν χρσηιμοποιείται , παραπέμπει σε σοβαρότητα - και αυτό με ανησύχησε !

Δημοσ.

hello φιλοι μου....

χαθηκα λογο δουλειας και βρηκα νεο τροπο καμακιου!

ως τωρα δουλευα dj, εδω και 2 βδομαδες δουλευω σε μια εταιρια ως τεχνικος η/υ

εχω αναλαβει τις εξωτερικες δουλειες.

δε χρειαζεται να πω το τι βλεπω καθημερινα στα ραντεβου που παω ειτε σε επιχειρησεις ειτε σε σπιτια...

το θεμα ομως δεν ειναι εδω αφου δε μπορω να κανω τιποτα αφου υποτηθεται οτι ειμαι ενας σοβαρος επαγγελματιας...:cry:

ομως οταν γυρναω με το αυτοκινητο της εταιριας στους δρομους τις Αθηνας και βλεπω τοσες γυναικες, δε μπορω να αντισταθω.... και ετσι βρηκα τον εξης τροπο.

οταν τελειωνω τις δουλειες μου και γυρναω προς το τη πολη μου (Μενιδι), περναω απο στασεις λεωφορειων (ή οταν βλεπω καποια που να ψαχνει ταξι) προς Μενιδι και σταματαω λεγοντας οτι παω προς Μενιδι και αν θελει ας ερθει!

ετσι πετυχενω 2 στοχους,

1. ειναι ενας πολυ καλος λογος να μιλησω σε καποια

2. αφου πηγενει προς τη πολη μου τοτε με συμφερει γιατι λογικα καπου εκει κοντα θα μενει και δε θα χρειαζεται να κανω χιλιομετρα για να τη συναντησω... ;)

ως τωρα εχω μιλησει σε 12, οι 5 δεχτηκανε και ηρθανε μαζι μου ως τη πολη, απο 2 πηρα κινητο και με τη 1 θα βγω αυριο :mrgreen:

μικρο το ποσοστο αλλα οχι ασχημο αν σκεφτει κανεις οτι εγω τις διαλεγω....

θα σας πω και ενα σκηνικο που εκανα. αφου ειχε ερθει μια μαζι μου στο αυτοκινητο της εταιριας, οταν φταναμε μου ζητησε εκει να βγουμε για καφε και το κινητο μου.

εκει εγω το επαιξα ΣΟΒΑΡΟΣ αντρας και δε δεχτηκα τιποτα απο τα 2 λεγοντας οτι ηταν απλος χαρα μου να τη βοηθησω να φτασει στη πολη της χωρις να εκμεταλευτω το γεγονος αυτο ως πεσιμο οπως θα κανανε οοολοι οι αντρες!

εμεινε μαλακας η κοπελα.... (βρηκε τον εναν τον ξεχωριστο!) και οταν κατεβηκε μου εγραψε το κινητο της στο εισητηριο που ειχε για το λεωφορειο και μου το αφησε....

τωρα ποιος ειναι ο λιγουρης? εγω ή αυτη?

τεσπα

ΓΥΝΑΙΚΕΣ αν πηγενετε προς Μενιδι και δειτε εναν τυπο με μπλε αυτοκινητο να σταματαει στις στασεις, εγω ειμαι!

Δημοσ.

αμα έρθει κανένας αράπης θα τον αφήσεις να μπεί μέσα?:lol:

πάντως μπορώ να πώ πως είτε είσαι πολύ έμπειρος στο...θέμα είτε είσαι απελπισμένος(με την καλή έννοια πάντα)

Δημοσ.
αμα έρθει κανένας αράπης θα τον αφήσεις να μπεί μέσα?:lol:

πάντως μπορώ να πώ πως είτε είσαι πολύ έμπειρος στο...θέμα είτε είσαι απελπισμένος(με την καλή έννοια πάντα)

απελπισμενος και να ελεγα στη γκομενα:

"ηταν απλος χαρα μου να τη βοηθησω να φτασει στη πολη της χωρις να εκμεταλευτω το γεγονος αυτο ως πεσιμο οπως θα κανανε οοολοι οι αντρες!" ????

δε νομιζω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...