Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε σεις εκεινο το βλαμενο που παιζει στισ διαφιμισεις τησ ΤΙΜ και σε μια σειρα του ΜΕGA πως ειναι το κανονικο του ονομα ????

TY

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

παιδια ξερει κανεις κανα βιντεακι στο γιουτιουμπ σαν

??? ετσι δηλαδη και καλα γιαπωνεζικο τραγουδι με υποτιτλους ελληνικους στιχους!!!καλα μιλαμε εχω λιωσει με το κρασακι!!
Δημοσ.

Μια γρηγορη ερωτηση: εχω ενα κειμενο καμια 400 σελ στο adobe. Μπορω να το αντιγραψω με καποιο τροπο στο word ωστε να μπορεσω να το επεξεργαστω?

Δημοσ.
παιδια ξερει κανεις κανα βιντεακι στο γιουτιουμπ σαν
??? ετσι δηλαδη και καλα γιαπωνεζικο τραγουδι με υποτιτλους ελληνικους στιχους!!!καλα μιλαμε εχω λιωσει με το κρασακι!!

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2156938&postcount=1990

• Members
Δημοσ.
Μια γρηγορη ερωτηση: εχω ενα κειμενο καμια 400 σελ στο adobe. Μπορω να το αντιγραψω με καποιο τροπο στο word ωστε να μπορεσω να το επεξεργαστω?

Δες αν έχει ο adobe reader επιλογή "save as"/rich text (rtf) - το acrobat το έχει σίγουρα, για τον reader δεν θυμάμαι. Βέβαια, σε αυτή την περίπτωση θα σου χαλάσει αρκετά τη μορφοποίηση.

Νομίζω πως ένας από τους αποτελεσματικότερους τρόπους είναι να χρησιμοποιήσεις ένα πρόγραμμα σαν το fine reader, που θα σου κρατήσει και τη μορφοποίηση σε αρκετά καλά επίπεδα. το κακό είναι πως το πρόγραμμα δεν είναι δωρεάν.

Α, στην περίπτωση που το pdf είναι κλειδωμένο, τα πράγματα δυσκολεύουν αρκετά έως πολύ (ανάλογα με το επίπεδο προστασίας).

Δημοσ.
Δες αν έχει ο adobe reader επιλογή "save as"/rich text (rtf) - το acrobat το έχει σίγουρα, για τον reader δεν θυμάμαι. Βέβαια, σε αυτή την περίπτωση θα σου χαλάσει αρκετά τη μορφοποίηση.

Νομίζω πως ένας από τους αποτελεσματικότερους τρόπους είναι να χρησιμοποιήσεις ένα πρόγραμμα σαν το fine reader, που θα σου κρατήσει και τη μορφοποίηση σε αρκετά καλά επίπεδα. το κακό είναι πως το πρόγραμμα δεν είναι δωρεάν.

Α, στην περίπτωση που το pdf είναι κλειδωμένο, τα πράγματα δυσκολεύουν αρκετά έως πολύ (ανάλογα με το επίπεδο προστασίας).

Μπα δεβ εχει επιλογη αποθηκευση ως, και εχει και κωδικο προστασιας..

Δημοσ.
Μπα δεβ εχει επιλογη αποθηκευση ως, και εχει και κωδικο προστασιας..

Pdf Password Remover

οσα αρχεια εχω δοκιμασει τα εχει ξεκλειδωσει.ομως δεν πρεπει να ειναι free αλλα ειναι στα γνωστα μερη

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...