χάπι Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 δεν παρεξηγούμαι εύκολα αλλά, όπως σου ξαναείπα και πριν, όταν μιλάμε 5 νοματαίοι για ένα θέμα σοβαρά (κι εδώ θα συμφωνήσω με πάνκυ ότι το σεξ είναι ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ σε μια σχέση) και πετιέται ένας και μας χαρακτηρίζει "πορνσάιτ" είναι λίγο προσβλητικό ! Ας το σταματήσουμε εδώ γιατί τείνει σε τσατ και θα μας κραξει κι ο οξαποδώ (και δεν είναι η κατσάδα που με πειράζει αλλά ότι θα έχει δίκιο ...) Φίλοι ΟΚ ?
Φρού-Φρού Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Ναι. Με τη διαφορά ότι δεν έχουν και τόσο μεγάλη σχέση οι κοιλιακοί με το (καλό ή κακό) σεξ.Ή κάνω λάθος? Kαθόλου λάθος.. Το χειρότερο σεξ ever το είχα με τον πιο όμορφο αντικειμενικά άντρα.. Δεν μιλάμε για ακρότητες που είναι οπτικά ντεκαβλέ αλλα στον έρωτα παίζουν πάρα πολλά ρόλο εκτός απο την φυσική ομορφιά που σαφώς παίζει μεγάλο ρόλο αλλά απο μόνη της δεν φτάνει.. Αυτά, επιστρέφω με λύπη στο καθήκον...
χάπι Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Kαθόλου λάθος.. Το χειρότερο σεξ ever το είχα με τον πιο όμορφο αντικειμενικά άντρα.. Δεν μιλάμε για ακρότητες που είναι οπτικά ντεκαβλέ αλλα στον έρωτα παίζουν πάρα πολλά ρόλο εκτός απο την φυσική ομορφιά που σαφώς παίζει μεγάλο ρόλο αλλά απο μόνη της δεν φτάνει.. Αυτά, επιστρέφω με λύπη στο καθήκον... για αυτές ακριβώς μιλάγαμε... συμφωνώ ! ΣΤΑΣΟΥ ! ΜΥΓΔΑΛΑ !(να πω καλό καλοκαίρι ???? )
punky Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Ωραία...Αφού λοιπόν συμφωνήσαμε ότι οι κοιλιακοί είναι απαραίτητοι στο καλό σεξ (οπτικά αλλά και λειτουργικά), να ρωτήσω κάτι που με ενδιαφέρει: Τελευταίως (και όποτε δεν βαριέμαι δηλαδή) έχω βάλει ένα χαζό στόχο, να ρίξω το χρόνο μου στα 5 km. Επειδή όμως βαριέμαι στο διάδρομο του γυμναστηρίου, κι επειδή δεν είναι και ότι καλύτερο να τρέχεις στην άσφαλτο, σκεφτόμουν αν μπορώ να εκμεταλλευτώ το ταρτάν του ΟΑΚΑ πχ. Αν είναι ανοιχτό για το κοινό, τι ώρες κλπ. Στο site δεν μπόρεσα να βρω κάτι. Φυσικά το ερώτημα δεν περιορίζεται στο ΟΑΚΑ, αλλά σε οποιοδήποτε χώρο έχει ταρτάν και είναι δημόσια προσβάσιμος στα Βόρεια Προάστεια. Αν ήταν και ανοιχτός μετά τις 22:00, για να έχει και ησυχία, θα ήμουν ευτυχής. Ξέρει κανείς τίποτα; Εν ολίγοις, θα ήθελα ένα χώρο (μη ασφάλτινο) που να μπορώ να (προσπαθώ να) τρέχω τις βραδυνές ώρες.
poscaman Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 ποια ειναι η χωρητικοτητα του ΟΑΚΑ?? (για να δω αν θα χωρεσουν οι θαυμαστριες...)
nikos_lef Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δοκιμασε μετα τις 8 στο Ζηρινειο στην εισοδο της κηφισιας...
punky Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 πατρινέ, αν υπολογίσω και τους gay fans, δεν μας φτάνει ούτε το παλιό αεροδρόμιο. Νίκο, το Ζηρίνειο το ξέρεις σαν χώρο; Αθλείσαι εκεί; Παραμένει ανοιχτό μέχρι αργά;
KWSN_Men Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 πατρινέ, αν υπολογίσω και τους gay fans, δεν μας φτάνει ούτε το παλιό αεροδρόμιο. Νίκο, το Ζηρίνειο το ξέρεις σαν χώρο; Αθλείσαι εκεί; Παραμένει ανοιχτό μέχρι αργά; Πρόσεξε μη δεις κανένα όμορφο αγόρι και ενδώσεις.
red7genius Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 punky το καλλιμάρμαρο ειναι διαθεσιμο αμα θες...
punky Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Πρόσεξε μη δεις κανένα όμορφο αγόρι και ενδώσεις. Άσε ρε πρόσφυγα. Εδώ δεν το έκανα όταν με πολιορκούσε διάσημος μόδιστρος. punky το καλλιμάρμαρο ειναι διαθεσιμο αμα θες... Εμ, εγώ το είχα πει πως το red με το genius είναι ασυμβίβαστα... Τι να κάνω εκεί ρε; ΒΠ είπα.
bingo Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 punky το στάδιο της Πεύκης σου κάνει; Νομίζω μετα την ανακαίνηση έχει ταρταν.. Πάντως δεν το κόβω να είναι ανοιχτό μετά της 10 που λες.. Σε εποχές γυμνασιου που πηγαινα συχνα κατα τις 9 έκλεινε θυμάμαι, έχουν περάσει και χρόνια βέβαια από τότε, δεν ξέρω αν οι φύλακες είναι οι ίδιοι..( ο ένας σίγουρα δεν είναι δηλαδή, πήγε κάπου ψηλά..)
fireflies Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 (Παρόλο που εγώ δεν συμφωνώ απολύτως με τα αποτελέσματα του σημερινού μίνι-γκάλοπ του οφφ-τόπικ θρεντ, προτείνω ): Στα Ανάβρυτα?
bingo Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 (Παρόλο που εγώ δεν συμφωνώ απολύτως με τα αποτελέσματα του σημερινού μίνι-γκάλοπ του οφφ-τόπικ θρεντ, προτείνω ): Στα Ανάβρυτα? Πολυ καλή λύση για τρέξιμο αλλά αν ο punky θέλει ταρταν οπωσδήποτε δεν του κάνει μάλλον, αν τον βολεύει το παραδοσιακό χώμα αλλάζει..
punky Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 punky το στάδιο της Πεύκης σου κάνει;Νομίζω μετα την ανακαίνηση έχει ταρταν.. Πάντως δεν το κόβω να είναι ανοιχτό μετά της 10 που λες.. Σε εποχές γυμνασιου που πηγαινα συχνα κατα τις 9 έκλεινε θυμάμαι, έχουν περάσει και χρόνια βέβαια από τότε, δεν ξέρω αν οι φύλακες είναι οι ίδιοι..( ο ένας σίγουρα δεν είναι δηλαδή, πήγε κάπου ψηλά..) που είναι αυτό αδελφέ; φυσικά και μου κάνει ! δίπλα στην Πεύκη μένω. Και είναι ελεύθερο να μπαίνει όποιος θέλει; Πολυ καλή λύση για τρέξιμο αλλά αν ο punky θέλει ταρταν οπωσδήποτε δεν του κάνει μάλλον, αν τον βολεύει το παραδοσιακό χώμα αλλάζει.. Όχι, μη νομίζεις δεν έχω δοκιμάσει ποτέ ταρτάν. Απλά φαντάστηκα ότι θα είναι καλύτερο για τους κραδασμούς στις αρθρώσεις. Αλλά αν είναι κάπου αξιόλογα, γιατί όχι και χώμα. Στα Ανάβρυτα, εννοείτε το Κτήμα Συγγρού; Ή καμία σχέση; (thanx αρνητική κωλοφωτιά)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.