red7genius Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Σεργιανόπουλος,Πετιλόν,Βαζαίος και Γιαννούλης και τώρα ο Παπαμιχαήλ...όχι ότι δεν τα ξέραμε αλλά σιγά σιγά αποκαλύπτονται.Πλέον όλοι είναι ύποπτοι.Ποιος είναι θα είναι ο επόμενος,ο Λούσιφερ ? -Σε τί κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας, Νίκο Τσιαμτσίκα;
sarithepunk Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Ναι, ψάχνεις για "password revealer" στο γκουγκλ.Τις σκοτεινές εποχές της dialup και της εξτρημ έκλεβα κωδικούς από επαρχιακά net cafe έτσι. Οτι μαμακια βρηκα θελει registration για να σου δειξει ολο τον κωδικο.Και δεν μου ρχεται και με τιποτα γαμωτ
andreapaog328 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Ναι, ψάχνεις για "password revealer" στο γκουγκλ.Τις σκοτεινές εποχές της dialup και της εξτρημ έκλεβα κωδικούς από επαρχιακά net cafe έτσι. χαχαχα την θυμάμαι και εγώ την xtreme που δεν πηγαινε βήμα. βέβαια τότενες είχαμε άλλες απαιτήσεις... τύχαινε μερικές φορές να κάνω και 20 φορές connect για να μπώ... ένδοξο napster
red7genius Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Εγω εχω να κανω μια αλλη ερωτηση...Χρειαζεσαι διπλωμα για αυτες τις 4τροχες "γουρουνιτσες"?? Ρωταω γιατι το καλοκαιρι που θα επισκευτουμε καποιο νησι για τις καλοκαιρινες μας διακοπες με την παρεα λεμε να νοικιασουμε κανα 2 τετοια για μεταφορα στο νησι...(Ελπιζω η απαντηση να ειναι αρνητικη) Κάποιος?
alexzzz Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Εγω εχω να κανω μια αλλη ερωτηση...Χρειαζεσαι διπλωμα για αυτες τις 4τροχες "γουρουνιτσες"?? Ρωταω γιατι το καλοκαιρι που θα επισκευτουμε καποιο νησι για τις καλοκαιρινες μας διακοπες με την παρεα λεμε να νοικιασουμε κανα 2 τετοια για μεταφορα στο νησι...(Ελπιζω η απαντηση να ειναι αρνητικη) Κάποιος? Ξέρω σίγουρα ότι τα trikes θέλουν αυτοκινήτου. Νομίζω και οι "γουρούνες"...
andreapaog328 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 κοίτα εδώ. εκεί που λέει γουρούνια στην άσφαλτο.
red7genius Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Thnx guys. Θα το ψαξω λιγο παραπανω και ελπιζω να μην θελουν...
soturin Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 @soturin Xατζηπαπαγεωργακοπουλοκωνσταντινογιαννόπουλος ή καπως έτσι. "Ένα ασύλληπτο κορόιδο" όπου έπαιζε τον κουρέα με τον θησαυρό των Γερμανών στην αυλή κτλ. αυτό είναι!! thanks:-D
wizzy Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Σεργιανόπουλος,Πετιλόν,Βαζαίος και Γιαννούλης και τώρα ο Παπαμιχαήλ...όχι ότι δεν τα ξέραμε αλλά σιγά σιγά αποκαλύπτονται.Πλέον όλοι είναι ύποπτοι.Ποιος είναι θα είναι ο επόμενος,ο Λούσιφερ ? O Σεργιανόπουλος βρέθηκε μαχαιρωμένος στο διαμέρισμά του (ΕΤ1 πριν λίγο). Ξεκαθάρισμα; Edit: Δείτε εδώ
alexzzz Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 O Σεργιανόπουλος βρέθηκε μαχαιρωμένος στο διαμέρισμά του (ΕΤ1 πριν λίγο). Ξεκαθάρισμα; Έχουμε να φάμε στην μάπα 2 ξένους και σταύλους τις Αιριέτας Ζαϊμη... ειδικά εκείνα τα επεισόδια των 2 ξένων που μαχαιρώθηκε... απέξω θα τα μάθουμε.
red7genius Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Κάτι υποψιάζομαι εγώ τώρα... Τυχαίο? και να τον πιασανε τι θα του κανουνε? οτι κανανε σε αυτον απο τους 2 ξενους? Σεργιανόπουλος,Πετιλόν,Βαζαίος και Γιαννούλης και τώρα ο Παπαμιχαήλ...όχι ότι δεν τα ξέραμε αλλά σιγά σιγά αποκαλύπτονται.Πλέον όλοι είναι ύποπτοι.Ποιος είναι θα είναι ο επόμενος,ο Λούσιφερ ?
alexzzz Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Υπονοείς ότι τον καθάρισε ο Toufas; Που ήσουν χτες το βράδυ 10:00 με 04:00 toufas;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.