soturin Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 nicsie, ο γοογλης εδώ με πήγε http://forums.whirlpool.net.au/forum-replies-archive.cfm/380367.html, δεν ξέρω αν βοηθάει δεν γνωρίζω επί του θέματος Θυμάται κανείς σε ένα ρόλο του Βέγγου (δεν θυμάμαι ταινία) που είχε πολύ μεγάλο επίθετο? Κάτι στο στυλ παπαχατζηδημητροβασιλόπουλος και βάλε
angmar Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Guys το μοτορολα v3 ξερετε αν παιρνει καρτα για επεκταση μνημης? Σύμφωνα με αυτό το review, όχι δεν παίρνει. Διάβασε την ενότητα "φωτογραφίζοντας".
livewire Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Soturin, δεν θυμάμαι κάτι σχετικό από Βέγγο, αλλά είσαι σίγουρος ότι δεν το μπερδεύεις με τον Σπανοβαγγελοδημήτρη Νικόλαο, κατά κόσμον Διονύση Παπαγιαννόπουλο?
soturin Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 όχι, όχι, θυμάμαι χαρακτηριστικά σκηνή οπού, ο Βέγγος, λέει το όνομα του για το οποίο χρειάζεται να πάρει ανάσα στη μέση
o_magazatoras Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Κουτσογιαννακοχριστοπαναγιωτόπουλος. "Ο Θανάσης,η Ιουλιέττα και τα λουκάνικα".Είχε γυριστεί το 70κάτι δίπλα στο γυμνάσιο της Ν.Φιλ/φειας και την κοπανάγαμε για να βλέπουμε τα γυρίσματα.Η επιγραφή ήταν σε ένα γωνιακό ποδηλατάδικο και έπιανε και τις δύο όψεις.
Neurotic_Fest Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 @soturin Xατζηπαπαγεωργακοπουλοκωνσταντινογιαννόπουλος ή καπως έτσι. "Ένα ασύλληπτο κορόιδο" όπου έπαιζε τον κουρέα με τον θησαυρό των Γερμανών στην αυλή κτλ.
red7genius Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Σύμφωνα με αυτό το review, όχι δεν παίρνει. Διάβασε την ενότητα "φωτογραφίζοντας". λαθος δικο μου. για το v3i ηθελα να ρωτησω...
angmar Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 λαθος δικο μου. για το v3i ηθελα να ρωτησω... Το v3i παίρνει microSD.
alexzzz Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Ποιος είναι ρε παιδιά ο γιος της πολύ γνωστής ηθοποιού που πιάστηκε με ναρκωτικά; ο γιος της Βουγιουκλάκη είναι;
Toufas Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 και να τον πιασανε τι θα του κανουνε? οτι κανανε σε αυτον απο τους 2 ξενους?
alexzzz Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Βρε τίποτα δεν θα του κάνουν. Στο star ήδη τον δικαιολογούν. Αλλά ποιος είναι;
sarithepunk Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Επειδη εχω ξεχασει τον κωδικο που μπαινω στο ιντερνετ υπαρχει τροπος να τον δω καπως στο πλαισιο που λεει:[Για αλλαγη κωδικου πατηστε εδω]; Conn-X εχω αν παιζει ρολο
Lucifer Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Ναι, ψάχνεις για "password revealer" στο γκουγκλ. Τις σκοτεινές εποχές της dialup και της εξτρημ έκλεβα κωδικούς από επαρχιακά net cafe έτσι.
red7genius Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Ο γιος της βουγιουκλακη ειναι...Τον ξεσκεπασε σημερα η εσπρεσσο... Πσιτ, δεν διαβαζω εσπρεσσο...Στο εξωφυλλο το ειδα Εγω εχω να κανω μια αλλη ερωτηση...Χρειαζεσαι διπλωμα για αυτες τις 4τροχες "γουρουνιτσες"?? Ρωταω γιατι το καλοκαιρι που θα επισκευτουμε καποιο νησι για τις καλοκαιρινες μας διακοπες με την παρεα λεμε να νοικιασουμε κανα 2 τετοια για μεταφορα στο νησι...(Ελπιζω η απαντηση να ειναι αρνητικη)
slipknot Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Σεργιανόπουλος,Πετιλόν,Βαζαίος και Γιαννούλης και τώρα ο Παπαμιχαήλ...όχι ότι δεν τα ξέραμε αλλά σιγά σιγά αποκαλύπτονται.Πλέον όλοι είναι ύποπτοι.Ποιος είναι θα είναι ο επόμενος,ο Λούσιφερ ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.