Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

nicsie, ο γοογλης εδώ με πήγε http://forums.whirlpool.net.au/forum-replies-archive.cfm/380367.html, δεν ξέρω αν βοηθάει δεν γνωρίζω επί του θέματος

Θυμάται κανείς σε ένα ρόλο του Βέγγου (δεν θυμάμαι ταινία) που είχε πολύ μεγάλο επίθετο? Κάτι στο στυλ παπαχατζηδημητροβασιλόπουλος και βάλε

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Soturin, δεν θυμάμαι κάτι σχετικό από Βέγγο, αλλά είσαι σίγουρος ότι δεν το μπερδεύεις με τον Σπανοβαγγελοδημήτρη Νικόλαο, κατά κόσμον Διονύση Παπαγιαννόπουλο?

Δημοσ.

όχι, όχι, θυμάμαι χαρακτηριστικά σκηνή οπού, ο Βέγγος, λέει το όνομα του για το οποίο χρειάζεται να πάρει ανάσα στη μέση

Δημοσ.

Κουτσογιαννακοχριστοπαναγιωτόπουλος.

"Ο Θανάσης,η Ιουλιέττα και τα λουκάνικα".Είχε γυριστεί το 70κάτι δίπλα στο γυμνάσιο της Ν.Φιλ/φειας και την κοπανάγαμε για να βλέπουμε τα γυρίσματα.Η επιγραφή ήταν σε ένα γωνιακό ποδηλατάδικο και έπιανε και τις δύο όψεις.

Δημοσ.

@soturin

Xατζηπαπαγεωργακοπουλοκωνσταντινογιαννόπουλος ή καπως έτσι.

"Ένα ασύλληπτο κορόιδο" όπου έπαιζε τον κουρέα με τον θησαυρό των Γερμανών στην αυλή κτλ.

Δημοσ.

Ποιος είναι ρε παιδιά ο γιος της πολύ γνωστής ηθοποιού που πιάστηκε με ναρκωτικά;

ο γιος της Βουγιουκλάκη είναι;

Δημοσ.

Επειδη εχω ξεχασει τον κωδικο που μπαινω στο ιντερνετ υπαρχει τροπος να τον δω καπως στο πλαισιο που λεει:[Για αλλαγη κωδικου πατηστε εδω];

Conn-X εχω αν παιζει ρολο

Δημοσ.

Ναι, ψάχνεις για "password revealer" στο γκουγκλ.

Τις σκοτεινές εποχές της dialup και της εξτρημ έκλεβα κωδικούς από επαρχιακά net cafe έτσι.

Δημοσ.

Ο γιος της βουγιουκλακη ειναι...Τον ξεσκεπασε σημερα η εσπρεσσο...

Πσιτ, δεν διαβαζω εσπρεσσο...Στο εξωφυλλο το ειδα:-)

Εγω εχω να κανω μια αλλη ερωτηση...Χρειαζεσαι διπλωμα για αυτες τις 4τροχες "γουρουνιτσες"?? Ρωταω γιατι το καλοκαιρι που θα επισκευτουμε καποιο νησι για τις καλοκαιρινες μας διακοπες με την παρεα λεμε να νοικιασουμε κανα 2 τετοια για μεταφορα στο νησι...(Ελπιζω η απαντηση να ειναι αρνητικη:-))

Δημοσ.

Σεργιανόπουλος,Πετιλόν,Βαζαίος και Γιαννούλης και τώρα ο Παπαμιχαήλ...όχι ότι δεν τα ξέραμε αλλά σιγά σιγά αποκαλύπτονται.Πλέον όλοι είναι ύποπτοι.Ποιος είναι θα είναι ο επόμενος,ο Λούσιφερ ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...