Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Οπότε το forum παίρνει το 10% των ευχών που μας άφησε η καλή μας η θεία Σούλα και 2 πιάτα από το καλό της το σερβίτσιο.

Τυχεροί είστε... εγώ πήρα την τσαγιέρα. Και στην τσαγιέρα φραπέ δεν μπορείς να πιεις.

Τι με λες ρε φιλαράκι; Στα πιάτα δηλαδή θα πίνει τον φραπέ του ο admin μας; Φέρε την τσαγιέρα και κράτα το υπόλοιπο σερβίτσιον.

Τιμολόγιο θέλω (13% φπα καθώς έδρα της εταιρίας είναι το Φιδονήσι Καβάλας) και επιθυμώ να ξεγραφτώ από την υπηρεσία σας γιατί έχω και κάτι ξαδέρφια που με πείραζαν μικρό και δεν έχω καμία όρεξη να τα ξαναβρώ.

1. Σας πληροφορούμε ότι τιμολογούμε τις υπηρεσίες στην έδρα μας (Γαλλική Πολυνησία) όπου ο ΦΠΑς είναι 25% (το κλασσικό 19,6% της Γαλλίας + 5,4% ειδικό τέλος για την ομορφάδα μας).

2. Διαγραφή από την υπηρεσία δεν προβλέπεται. Όσο την χρησιμοποιείτε θα χρεώνεστε να 'ουμ'. Κι αν το θεωρείτε καταχρηστικό, να μας πάτε στα δικαστήρια της Γαλλικής Πολυνησίας.

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Διπλα απο καθε θεμα που ανοιγεται, λεει απαντησεις και εμφανισεις.

Στις εμφανισεις ο αριθμος ειναι ποσες φορες εχει μπει το καθε μελος ή μια φορα μετραει για το καθε μελος οσες φορες και να μπει?

Δημοσ.
Τι με λες ρε φιλαράκι; Στα πιάτα δηλαδή θα πίνει τον φραπέ του ο admin μας; Φέρε την τσαγιέρα και κράτα το υπόλοιπο σερβίτσιον.

1. Σας πληροφορούμε ότι τιμολογούμε τις υπηρεσίες στην έδρα μας (Γαλλική Πολυνησία) όπου ο ΦΠΑς είναι 25% (το κλασσικό 19,6% της Γαλλίας + 5,4% ειδικό τέλος για την ομορφάδα μας).

2. Διαγραφή από την υπηρεσία δεν προβλέπεται. Όσο την χρησιμοποιείτε θα χρεώνεστε να 'ουμ'. Κι αν το θεωρείτε καταχρηστικό, να μας πάτε στα δικαστήρια της Γαλλικής Πολυνησίας.

Ήδη μιλάω με Αλεξή ντε Κουιάν, διάσημο Πολυνήσιο δικηγόρο... θα φάτε καλά εσείς!

• Super Moderators
Δημοσ.
Ήδη μιλάω με Αλεξή ντε Κουιάν, διάσημο Πολυνήσιο δικηγόρο... θα φάτε καλά εσείς!

Τα χαιρετίσματά μας στον τίμιο βιοπαλαιστή.

Μήνυμα χωρίς χρέωση:

Πάρτε φόρα...

greatjn7.jpg

:-D

• Members
Δημοσ.

Συγνώμη για το offtopic :P, αλλά μήπως ξέρει κανείς μέχρι τι ώρα είναι ανοιχτή σήμερα η Ηλεκτρονική Αθηνών;

Στο site τους δεν γράφουν τίποτα, ενώ και το τηλέφωνο του καταστήματος που θέλω είναι συνεχώς απασχολημένο...

Δημοσ.

εστω οτι εισαι ενας μπουλης 1,90 υψος,120 κιλα και πλατες τετραγωνες.κι εστω οτι οι φιλοι σου σε φωναζουν "μισοριξια" το nickname που σου εχουν κολλησει δεν αντιπροσωπευει την πραγματικοτητα αλλα το ακριβως αντιθετο.

αυτο (κατα πασα πιθανοτητα) ειναι σχημα ευφημισμου.

Δημοσ.

Σχήμα ευφημισμού ονομάζεται η χρήση μιας λέξης με θετική έννοια προκειμένου να περιγραφεί μια αρνητική έννοια-κατάσταση. Π.χ., κάποιος κλέβει κάποιον και χρησιμοποιεί το ρήμα "ξαλάφρωσα" αντί του έκλεψα. Προσοχή, η διάκριση ανάμεσα στον ευφημισμό και την ειρωνεία, όπου πάλι μια λέξη χρησιμοποιείται με άλλη- συνήθως αντίθετη- έννοια, εξαρτάται από την εικαζόμενη πρόθεση του ομιλητή.

Αν χρειάζεσαι περαιτέρω διευκρινήσεις, στη διάθεση σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...