Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σήμερα έμαθα ότι μια ιδέα μου (μια ιστοσελίδα σε στυλ χρυσού οδηγού για την περιοχή μου) υλοποιήθηκε από άλλους.

Το τι μπινελίκι μου έχω ρίξει από εκείνη την ώρα δεν λέγετε...

Πόσο μαλάκας είσαι ρε Αλέκο τελικά... τόσο καιρό το σκέφτεσαι και δεν κάνεις τίποτα.

Βρισιές από άλλους δεν θα γίνουν δεκτές, ευχαριστούμε!

Δημοσ.

14 φορές σερί το Qele qele? Πάω καλα;

Λολ στην πιο πάνω φωτογραφία

Λόλ και στον αλέκο που δεν έκανε το site που θα έγραφες πεπόνι και θα σου έγραφε

"και μαμώ τα beach bar κ τις παραλίες.. :|"

No really... why waste the bandwidth? :P

Δημοσ.
Λόλ και στον αλέκο που δεν έκανε το site που θα έγραφες πεπόνι και θα σου έγραφε

"και μαμώ τα beach bar κ τις παραλίες.. :|"

No really... why waste the bandwidth? :P

Αϊ γουντ γουεστ μπαντγουιντθ του μεϊκ σαμ φράνγκους!

(btw... της πόπης σήμερα στους αμμόλοφους μέχρι τις 14:00. Κάνει μια μπόρα εκείνη την ώρα και φράκαραν οι δρόμοι από τις αποχωρήσεις)

Άσε που το τι ψέμματα θα έγραφε ο καθείς για το κατάστημα του θα το έγραφε ο ίδιος άρα ... ΑΝευθυνόμαστε για τις ζημιές!

Εγώ πάντως θα την κάνω την σελίδα και ας πατώσει...

edit: (ρε συ... το quele quele ξέχασα να σχολιάσω... ) μιλάς για το τραγούδι ή για το βίντεο κλίπ;;;

Δημοσ.

Τραγούδι τραγούδι... btw συνεχίζει στο φόντο... όταν ο άνθρωπος βαριέται να κάνει drag & drop στο winamp :P

Μακάρι να ήμουν αμμόλοφους...

Απο καλλιθέα χαλκιδική έκανα 3 (θεε μου) 3!!! ώρες για να γυρίσω... Το πρωί είχα φτάσει ενδεικτικά σε 45 λεπτά... :| Είχε κίνηση απο τη στιγμή που ξεπάρκαρα στην αλμύρα μέχρι και να παρκάρω στη θεσσαλονίκη... και δεν υπερβάλλω... :|

edit: μέικ φράγκους φρομ κάβαλιοτς δατ γουόντ του μπί αντβερτάιζντ ον δε ίντερνετ; Σάουντς λάικ ε λόνκ σότ... αλδόου γιου χαβ νάθινγκ τουλούζ...

Δημοσ.
Τραγούδι τραγούδι... btw συνεχίζει στο φόντο... όταν ο άνθρωπος βαριέται να κάνει drag & drop στο winamp :P

Μακάρι να ήμουν αμμόλοφους...

Απο καλλιθέα χαλκιδική έκανα 3 (θεε μου) 3!!! ώρες για να γυρίσω... Το πρωί είχα φτάσει ενδεικτικά σε 45 λεπτά... :| Είχε κίνηση απο τη στιγμή που ξεπάρκαρα στην αλμύρα μέχρι και να παρκάρω στη θεσσαλονίκη... και δεν υπερβάλλω... :|

edit: μέικ φράγκους φρομ κάβαλιοτς δατ γουόντ του μπί αντβερτάιζντ ον δε ίντερνετ; Σάουντς λάικ ε λόνκ σότ... αλδόου γιου χαβ νάθινγκ τουλούζ...

αϊ χαβ α σουρ πλαν. Καμ βιζιτ μι ιν κομοτινις πριζον ιν α καπλ οφ μανθς!!!

---

ΑΑΑΑ... εγώ σήμερα κοιμήθηκα μέχρι τις 12 όποτε και ήρθαν να με πάρουν και πήγα στην Ηρακλείτσα για μπάνιο. 5 λεπτά με το ρολόι να πάω και 5 να φύγω!!!

Το κακό ήταν ότι πήγα να παίξω ρακέτες και εκτός της σμπαραλιασμένης πλάτης μου τράβηξε και το πόδι σε μια κίνηση Μάρκος Παγδατής με Νουρέφσκι που πήγα να κάνω.

Μετά από αυτό το έριξα στο διάβασμα εφημερίδας.

Δημοσ.
αϊ χαβ α σουρ πλαν. Καμ βιζιτ μι ιν κομοτινις πριζον ιν α καπλ οφ μανθς!!!

---

ΑΑΑΑ... εγώ σήμερα κοιμήθηκα μέχρι τις 12 όποτε και ήρθαν να με πάρουν και πήγα στην Ηρακλείτσα για μπάνιο. 5 λεπτά με το ρολόι να πάω και 5 να φύγω!!!

Το κακό ήταν ότι πήγα να παίξω ρακέτες και εκτός της σμπαραλιασμένης πλάτης μου τράβηξε και το πόδι σε μια κίνηση Μάρκος Παγδατής με Νουρέφσκι που πήγα να κάνω.

Μετά από αυτό το έριξα στο διάβασμα εφημερίδας.

Ρε αλεκίδη μήπως είσαι ο δίδυμος χαμένος "πάμε πακέτο" αδερφός μου;:P

Και γω έφαγα το χέρι μου σήμερα στις ρακέτες σε αντίστοιχη κίνηση...

Όπως και να'χει... αιλ μπρίνκ γιου σίγκαρετς ιν πρίζον... :P

Δημοσ.
Ρε αλεκίδη μήπως είσαι ο δίδυμος χαμένος "πάμε πακέτο" αδερφός μου;:P

Και γω έφαγα το χέρι μου σήμερα στις ρακέτες σε αντίστοιχη κίνηση...

Όπως και να'χει... αιλ μπρίνκ γιου σίγκαρετς ιν πρίζον... :P

ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ !!!

Είχα ακούσει τόσα πολλά για σένα... επιτέλους σε γνωρίζω!!!

Αρε insomnia... σμίγεις διαλυμένες οικογένειες!

• Super Moderators
Δημοσ.
ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ !!!

Είχα ακούσει τόσα πολλά για σένα... επιτέλους σε γνωρίζω!!!

Αρε insomnia... σμίγεις διαλυμένες οικογένειες!

Σημειώστε ότι μετά από έκτακτη συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής του forum (η οποία, χάριν ευελιξίας, αποτελείται από ένα άτομο), εφ εξής θα υπάρχει ειδική χρέωση για τη συνένωση διαλυμένων οικογενειών.

Παρακαλώ περάστε από το λογιστήριον.

Δημοσ.
Σημειώστε ότι μετά από έκτακτη συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής του forum (η οποία, χάριν ευελιξίας, αποτελείται από ένα άτομο), εφ εξής θα υπάρχει ειδική χρέωση για τη συνένωση διαλυμένων οικογενειών.

Παρακαλώ περάστε από το λογιστήριον.

Εεε... τελικά δεν είναι αδερφός μου.

Ναι... ναι... λάθος κάναμε. Δεν έχει το οικογενειακό μας σημάδι στο δεξί γλουτό.

Ο αλήτης με πλησίασε για την κληρονομιά.

• Super Moderators
Δημοσ.
Εεε... τελικά δεν είναι αδερφός μου.

Ναι... ναι... λάθος κάναμε. Δεν έχει το οικογενειακό μας σημάδι στο δεξί γλουτό.

Ο αλήτης με πλησίασε για την κληρονομιά.

Το λογιστήριον θα αρκεστεί σε ποσοστό από την κληρονομιά για την χρήση των υπηρεσιών του forum. Το ότι η χρήση αυτή δεν απέδωσε και δεν βρήκατε χαμένο μέλος της οικογένειάς σας είναι πρόβλημά σας, όχι πρόβλημα του forum.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση. Κατά την πληρωμή, παρακαλούμε διευκρινήστε εάν θέλετε απόδειξη ή έκδοση τιμολογίου.

Δημοσ.
Το λογιστήριον θα αρκεστεί σε ποσοστό από την κληρονομιά για την χρήση των υπηρεσιών του forum. Το ότι η χρήση αυτή δεν απέδωσε και δεν βρήκατε χαμένο μέλος της οικογένειάς σας είναι πρόβλημά σας, όχι πρόβλημα του forum.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση. Κατά την πληρωμή, παρακαλούμε διευκρινήστε εάν θέλετε απόδειξη ή έκδοση τιμολογίου.

Οπότε το forum παίρνει το 10% των ευχών που μας άφησε η καλή μας η θεία Σούλα και 2 πιάτα από το καλό της το σερβίτσιο.

Τυχεροί είστε... εγώ πήρα την τσαγιέρα. Και στην τσαγιέρα φραπέ δεν μπορείς να πιεις.

Τιμολόγιο θέλω (13% φπα καθώς έδρα της εταιρίας είναι το Φιδονήσι Καβάλας) και επιθυμώ να ξεγραφτώ από την υπηρεσία σας γιατί έχω και κάτι ξαδέρφια που με πείραζαν μικρό και δεν έχω καμία όρεξη να τα ξαναβρώ.

Δημοσ.

Να προτείνω ένα δημοψήφοσμα, ουκρανία ή αρμενία.. Να βάλουμε και τα τραγούδια στο youtube με mute να βγάλουμε μια σαφή άποψη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...