poscaman Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 εχεις δικιο.οι φοιτητες κοντευουν να καψουν τα λεωφορεια.ΑΙΣΧΟΣ ακου κει 15 λεπτα αυξηση,οι καραγκιοζηδες
pappous_soulis Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Θα δούνε όμως,την επόμενη φορά που θα ανεβώ σε λεωφορείο και δεν θα'χει βάλει κλιματισμό θα ανοίξω το στόμα μου και θα φρίξει ο διάολος
red7genius Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Απολελε και Τρελελε!!! Αυτο ηταν! Τέρμα οι πανελληνιες!!! Ουιιιιιιιι
poscaman Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Θα δούνε όμως,την επόμενη φορά που θα ανεβώ σε λεωφορείο και δεν θα'χει βάλει κλιματισμό θα ανοίξω το στόμα μου και θα φρίξει ο διάολος μου τη σπαει αυτη η ιστορια παντως.και δεν ξερεις και σε ποιον να τα χωσεις...
soturin Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 1 ευρώ το μειωμένο εισητήριο το κάνανε!Οι γύφτουλες,σε λίγο θα ζητάνε κώλο για να ανέβούμε... :shock: Δεν ξέρω από πάτρα, όμως ποδηλατάκι δεν παλεύεται? Εδώ βόλο και τα κλαίω τα λεωφορεία που είναι 70 λεπτα (ή κάπου εκεί τα άφησα, δεν ξέρω πλέον)
pappous_soulis Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 μου τη σπαει αυτη η ιστορια παντως.και δεν ξερεις και σε ποιον να τα χωσεις... Aυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα. Κανείς δεν ξέρει που και ποιον να κράξει,γι'αυτό κάνουν ότι θέλουνε και μας ξεφραγκιάζουν στεγνά.
poscaman Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 :shock: Δεν ξέρω από πάτρα, όμως ποδηλατάκι δεν παλεύεται? Εδώ βόλο και τα κλαίω τα λεωφορεία που είναι 70 λεπτα (ή κάπου εκεί τα άφησα, δεν ξέρω πλέον) πολυ ποδηλατο οχι αστεια.αλλα ρε αδερφε εχω παθει ζημια με το ποδι και τα 6 χλμ να πας κι αλλα τοσα να ερθεις πανεπιστημιο τα φοβαμαι.ασε που εχει τοση ζεστη πλεον που οταν θα φτασεις στη σχολη θα πρεπει να μπεις....για μπανιο παντως σχετικα με το πανεπιστημιο της πατρας,κατι παει να γινει απο τους ιδιους τους φοιτητες.οσοι εχουν αυτοκινητο καλουνται να βαλουν ενα χερακι,η μαλλον ενα αυτοκολλητο στο παμπριζ το οποιο δηλωνει οτι εχουν την προθεση να παρουν κι αλλους στο αμαξι πηγαινοντας προς πανεπιστημιο.εξω γινεται,ειναι καλο μετρο.η βενζινη εχει φτασει στο θεο,το εισιτηριο το ιδιο. ειδωμεν
aledjo Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 aledjo τι δουλεια;; μου λενε οτι ειμαι τεχνικος η/υ ! εγω λεω οτι περνω λεφτα απο αυτους που δε ξερουν γιατι κανω και επισκεψεις και με αντιμετωπιζουν σαν γιατρο! ειμαι σιγουρος τι σκεφτηκατε μολις διαβασατε τη λεξη κλειδη.... ναι ναι εχετε δικιο θα σας πω τις ροζ-ιστοριες αυριο!
ferongr Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΑ! Καποιος νεκρανεστησε θεμα οκταετιας. Μολις εχασα την πιστη μου στην ανθρωποτητα.
ferongr Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Το φρεσκοξυρισμενο κεφαλι μου με διπλη στρωση λουστρου αντανακλα τις ακτινες αυτουνου το buttplug (up yours xD )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.