Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

πολύ μπιλιάρδο ρε παιδί μου σήμερα...

έχω λοιπόν έναν Technics στερεοφωνικόνε που όταν το σβήνεις μπαίνει σε demo. ξέρει κανείς πως το κάνω να σβήνει ''κανονικά''

Δημοσ.

Αυτο που ρωταει ο γιουβεντινος θα ηθελα να το μαθω και εγω σας παρακαλω γιατι μου σπαει τα νευρα ενα παρομοιο στερεοφονικ και θα το πεταξω απτον 3ο καμια μερα

Δημοσ.
Για συμμετοχή στα οπαδικά topics :). Όσοι συμμετέχουμε σε αυτά αργά ή γρήγορα μπαναριζόμαστε :P. Ελπίζω μόνο να μην έφαγε 7ήμερο γιατί θα μου λείψουν οι σχολιασμοί του - και δεν το λέω ειρωνικά σε καμία περίπτωση - για τον ή τους εναπομείναντες τελικούς.

btw, τι ban υπάρχουν, μόνιμο επταήμερο, ολιγόλεπτο??:confused:

Επίσης σε περίπτωση που κάνεις ρηπόρτ, θα θεωρήσω πως προσβλήθηκες, άρα ήξερες πως και ο ίδιος προσέβαλλες, άρα θα φας μπαν.

Καλή συνέχεια =)

και μπαν και μπουν οι κουμπουριές...

Δημοσ.

Βλέπω swordfish και θα γίνω χάκερ... να σπάω τα συστήματα στο όρθιο λες και παίζω ροκ εντ ρολ πιάνο...

• Super Moderators
Δημοσ.

μην ξεχνάς την παρέα της κοπελιάς στις αρχικές στιγμές της ταινίας :P (μετά το "slorp" δεν έχει stop...)

Δημοσ.
μην ξεχνάς την παρέα της κοπελιάς στις αρχικές στιγμές της ταινίας :P (μετά το "slorp" δεν έχει stop...)

το σκέφτηκα να το γράψω αλλά δεν ήθελα να ακουστώ aledjo...

• Super Moderators
Δημοσ.

κακίες :P

δλδ θα αγοράσεις Apple για να μην ακούγεσαι aledjo? :P

Δημοσ.
κακίες :P

δλδ θα αγοράσεις Apple για να μην ακούγεσαι aledjo? :P

ψηλό ξανθό imac αναζητεί μελαχρινό γεροδεμένο ibook pro!

Δημοσ.

δε ξερω τι λετε, δεν εχω διαβασει τα προηγουμενα ποστ, εχω μπλεξει με τη δουλεια και δουλευω οοολη μερα.

θα σας γραψω τι μου ετυχε οταν βρω χρονο και θα πεθανετε απο τα γελια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...