Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 χτες το βραδυ ειπα να βρεθω με ενα φιλαρακι γυρω στις 1,00 το βραδυ στου ζωγραφου για ποτακι.ξεκινωντας απο περιφερειακο μπηκα καισαριανη κ κατεβενα την εθνικης αντιστασεως.στο τελος του δρομου ειχε νερα.δεν εδωσα σημασια.ανεμελος λοιπον με τα angel eyes αναμενα και τα προβολακια,χαλαρα,αναβω ενα τσιγαρακι και παω να στριψω δεξια.δεν προλαβα να καταλαβω πως γυρισε το bmw μπροστα στους μπατσους 2τετακε.μια βλεπαν τα angel eyes,μια τις διπλες εξατμισεις,δεν προλαβαν να αντιδρασουν.κουμπωνω μια πρωτη και εξαφανιστηκα αφηνωντας τα λαστιχα μπροστα τους!! και που λες χθες το βράδυ που έκανα μια βόλτα με το F22 Raptor πέτυχα τον Superman στο "δρόμο"...τραβάω μια το NOS (WTF?) και ούτε που πρόλαβε να με δει...
Houston Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Γιατί έφαγε μπαν ο κβσν ? χαχαχαχαχαχα έφαγε μπαν ? ρε τον μπαγάσα?
Houston Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 LuciferΕννοεί "πήδα" αδερφέ. Το κάνεις που το κάνεις στο φόρουμ, και από το μπαλκόνι καλή φάση θα 'ναι. μπα ... κάτι άλλο θα εννοεί λες να είναι αυτήν που πηγαίνοέρχεται στον αποπάνω και τον κατάλαβε ? μικρός που ναι ο κόσμος !
Garnele Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 χιουστον αγορίνα μου μπορεί να είσαι καθυστερημένος και να βρέχεις και το βρακάκι σου κάθε μέρα που μπαίνεις στο ιντερνετ και πετάς τις μαλακίες σου αλλά αν θέλεις να μιλήσεις για τη σεξουαλική ζωή της εκάστοτε γκόμενας που πετυχαίνεις εκεί καλά θα κάνεις να γραφτείς στο φόρουμ του αλέτζο ή στο σχέσεις.τζι αρ. άντε γιατί πολύ αέρα πήραμε μερικοί εδώ μέσα. τις καλησπέρες μου στο υπόλοιπο φόρουμ.
alexzzz Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Διακρίνω μεγάλη ένταση στο φόρουμ σήμερα. Από την ζέστη θα είναι μάλλον.
Houston Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 χιουστον αγορίνα μου μπορεί να είσαι καθυστερημένος και να βρέχεις και το βρακάκι σου κάθε μέρα που μπαίνεις στο ιντερνετ και πετάς τις μαλακίες σου αλλά αν θέλεις να μιλήσεις για τη σεξουαλική ζωή της εκάστοτε γκόμενας που πετυχαίνεις εκεί καλά θα κάνεις να γραφτείς στο φόρουμ του αλέτζο ή στο σχέσεις.τζι αρ. άντε γιατί πολύ αέρα πήραμε μερικοί εδώ μέσα. τις καλησπέρες μου στο υπόλοιπο φόρουμ. καλέ τι έπαθε αυτήν? edit: Άκουσε να δεις κοπέλα μου… αν δεν διαθέτεις χιούμορ καλά θα κάνεις να είσαι πιο συγκρατημένη. Αν πάλι δεν γουστάρεις αυτά που λέγονται, μη συμμετέχεις.-
soturin Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 χιουστον αγορίνα μου μπορεί να είσαι καθυστερημένος και να βρέχεις και το βρακάκι σου κάθε μέρα που μπαίνεις στο ιντερνετ και πετάς τις μαλακίες σου αλλά αν θέλεις να μιλήσεις για τη σεξουαλική ζωή της εκάστοτε γκόμενας που πετυχαίνεις εκεί καλά θα κάνεις να γραφτείς στο φόρουμ του αλέτζο ή στο σχέσεις.τζι αρ. άντε γιατί πολύ αέρα πήραμε μερικοί εδώ μέσα. τις καλησπέρες μου στο υπόλοιπο φόρουμ. καλέ τι έπαθε αυτήν?
chill Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Γιατί έφαγε μπαν ο κβσν ? Για συμμετοχή στα οπαδικά topics . Όσοι συμμετέχουμε σε αυτά αργά ή γρήγορα μπαναριζόμαστε . Ελπίζω μόνο να μην έφαγε 7ήμερο γιατί θα μου λείψουν οι σχολιασμοί του - και δεν το λέω ειρωνικά σε καμία περίπτωση - για τον ή τους εναπομείναντες τελικούς.
alexzzz Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Για συμμετοχή στα οπαδικά topics . Όσοι συμμετέχουμε σε αυτά αργά ή γρήγορα μπαναριζόμαστε . Ελπίζω μόνο να μην έφαγε 7ήμερο γιατί θα μου λείψουν οι σχολιασμοί του - και δεν το λέω ειρωνικά σε καμία περίπτωση - για τον ή τους εναπομείναντες τελικούς. Στο δικό τους ή στο δικό μας; Και με ποιόν μάλωνε;
Lucifer Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Ρε χιούστον αγόρι μου, το χιούμορ έχει και τα όριά του. Δηλαδή οκ, βγαίνεις και λες πως "λέτε η γκόμενα που πηδιέται στον πάνω όροφο να είναι η γκαρνέλε" και "αλέτζο έλα να της την πέσεις να μη γκρινιάζει" και θες η άλλη να γελάσει; Προσωπικά χαίρομαι που μπορείς να εκτιμάς αυτού του είδους το χιούμορ, γιατί εντάξει, η γκαρνέλε μπορεί να παρεξηγείται, αλλά σε σένα οι υπόλοιποι θα μπορούμε να κάνουμε πλακίτσα, χεχε, λες η γκόμενα που πηδιέται στον πάνω όροφο να είναι η μάνα σου; Ξεκαθαρίζω από τώρα πως εγώ γενικά παρεξηγούμαι με τέτοια, δε τα βρίσκω αστεία, αλλά μιας και εσύ τα σηκώνεις, είσαι ελεύθερος να τα ακούς από όλο το φόρουμ. Επίσης σε περίπτωση που κάνεις ρηπόρτ, θα θεωρήσω πως προσβλήθηκες, άρα ήξερες πως και ο ίδιος προσέβαλλες, άρα θα φας μπαν. Καλή συνέχεια =)
Harkon Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 XAAXXAAXXAXAXAXAXAAXAXAXXAAX AXAXAXXAXAAXAXXAXAXAAXAX AXAXAXXAAXXAXAXA /υποκλίνομαι ρε συ
Lomar Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 χεχε, λες η γκόμενα που πηδιέται στον πάνω όροφο να είναι η μάνα σου; ατάκα που μετράει. λούσιφερ δικηγόρος πρέπει να γίνεις, τον στρίμωξες σε 5 σειρές πάντως δε πιστεύω να το εννοούσε τόσο χυδαία.
Houston Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 alex1papasΤι να μαντέψω ? Θα με τρελάνει αυτή. Καταλαβες ποιος είμαι? Ε ναι αλλά υπήρχε και αυτό… Αλλά μήπως δίνουμε αξία σε πράγματα που δεν χρειάζεται? Τεσπα .. πολύ εύθικτοι γίνατε μερικοί εσύ Harkon τιιιιι γελάς? όσο για το άλλο ποστ : αυτός που θα έπρεπε να μιλάει είναι ο αλετζο , μάθετε λίγο να διαβαζετε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.