klainmaingr Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Eeeeeeeeeee Τι παίζει και ο κοιμισμενούλης επάνω ντύθηκε χριστουγεννιάτικα; Αυτό σε νετ που δουλεύει φίλος με μοζιλλα 2.0.0.1
parsifal Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Θα έχουν στήσει τοπικά κάποιον caching proxy. Κακορυθμισμένο, απ' ότι φαίνεται...
firewalker Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Γαμώ τα κουνούπια μου! Τι καιρό έχει εκεί; Ξαναπέφτω για ύπνο.
KWSN_Men Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Γαμώ τα κουνούπια μου! Τι καιρό έχει εκεί; Ξαναπέφτω για ύπνο. Αέρα κάργα here...
tsoukalasexhaus Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 χτες το βραδυ ειπα να βρεθω με ενα φιλαρακι γυρω στις 1,00 το βραδυ στου ζωγραφου για ποτακι.ξεκινωντας απο περιφερειακο μπηκα καισαριανη κ κατεβενα την εθνικης αντιστασεως.στο τελος του δρομου ειχε νερα.δεν εδωσα σημασια.ανεμελος λοιπον με τα angel eyes αναμενα και τα προβολακια,χαλαρα,αναβω ενα τσιγαρακι και παω να στριψω δεξια.δεν προλαβα να καταλαβω πως γυρισε το bmw μπροστα στους μπατσους 2τετακε.μια βλεπαν τα angel eyes,μια τις διπλες εξατμισεις,δεν προλαβαν να αντιδρασουν.κουμπωνω μια πρωτη και εξαφανιστηκα αφηνωντας τα λαστιχα μπροστα τους!!
slipknot Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Ζέστη ζέστη ζέστη.Δεν είναι να κυκλοφορείς με μαύρα έξω...
alexzzz Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Και τι περιμένεις να σου πούμε; Ε, να μην πει το παιδί ότι έχει bmw; Ζέστη ζέστη ζέστη.Δεν είναι να κυκλοφορείς με μαύρα έξω... Εδώ στο γραφείο πάντως (Καβάλα) έκλεισα τα παράθυρα γιατί φυσάει και κρύωνα. Είμαι όμως και ξενύχτης και έχω να φάω και κανά 2 μέρες (με καφέ ζω)... δεν είμαι στα φόρτε μου
alexzzz Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Καλά ρε... ούτε μια ώρα δεν μπορώ να δουλέψω; Κλειδώσατε το τόπικ που από κενό ασφαλείας κατέληξε σε καρτέλ και κυβερνήσεις και πήγε για μπάνιο και ο KWSN_Men!!! Δεν τολμώ να συνεχίζω το σερφαρισμά μου.... φοβΟΥμαι για το τι θα συναντήσω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.