KWSN_Men Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Επιβεβαιώνω (ως άλλη Garnele) ! Μου έχει στείλει φωτό ! Εμείς πάντως ψηφίζουμε και αγαπάμε χαπάκι nevertheless. Και το άλλο το χαμένο που απαξιά και μας έχει στο φτύσιμο... bibibo, το χτεσινό σου ποστ σε ανέβασε στά μάτια μου.
klainmaingr Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 From xazomail of baremar Συνέβη, σύμφωνα με δημοσίευμα, στη μοναδική χώρα που θα > μπορούσε να εκλέξει για πρόεδρο τον Τζωρτζ Μπους Τζούνιορ .... > Ένας δικηγόρος αγόρασε ένα πακέτο πούρα και τα ασφάλισε > αμέσως με ασφάλεια πυρός από κάθε αιτία! ... > ( ΓΙΝΕΤΑΙ; ) > Έπειτα από μερικούς μήνες που κάπνισε τα πούρα, ζήτησε από > την ασφαλιστική εταιρεία αποζημίωση για τη ζημιά που προκλήθηκε στα πούρα > του από τη φωτιά! ... > ( ΤΡΕΛΟ ) > Φυσικά, η εταιρεία αρνήθηκε να πληρώσει, με το επιχείρημα > ότι ο δικηγόρος απλώς είχε καταναλώσει τα πούρα του με το συνηθισμένο - για > πούρα - τρόπο ... > ( ΛΟΓΙΚΟ ) > Ο δικηγόρος όμως κατέθεσε αγωγή και το δικαστήριο τον > δικαίωσε! ... > ( ΠΑΡΑΝΟΪΚΟ ) > Το δικαστήριο ισχυρίστηκε ότι, όντως, το αίτημα είναι > θρασύτατο αλλά τα πούρα είχαν νόμιμα ασφαλιστεί κατά οποιασδήποτε μορφής > πυρός! .... > ( ΓΕΛΟΙΟ ) > Η ασφάλεια αναγκάστηκε να πληρώσει 15.000 δολάρια (!!!). > ( ΚΟΥΛΟ ) > Έπειτα από λίγο, ωστόσο, η ασφάλεια μήνυσε το δικηγόρο για > εμπρησμό! .... > ( ΚΟΥΦΟ ) > Εφ' όσον ο ίδιος είχε δηλώσει ότι είχε βάλει φωτιά στα πούρα > κατηγορήθηκε και κρίθηκε ένοχος από ΤΟ ΙΔΙΟ δικαστήριο ''εκούσιου εμπρησμού > ασφαλισμένης περιουσίας'', καταδικάστηκε σε 2 χρόνια φυλάκιση χωρίς αναστολή > και υποχρεώθηκε να πληρώσει πρόστιμο 24.000 δολάρια!!! > ( ΠΑΡΑΛΟΓΟ;;; )
bibibo Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Χαλάρωσε κι απόλαυσέ το Κλάιν ! Καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται ! γιατί είχες την εντύπωση ότι έχω πει τόσο καιρό τα έλεγα σοβαρά?
χάπι Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Εμείς πάντως ψηφίζουμε και αγαπάμε χαπάκι nevertheless. Και το άλλο το χαμένο που απαξιά και μας έχει στο φτύσιμο... bibibo, το χτεσινό σου ποστ σε ανέβασε στά μάτια μου. ευχαριστώ γλυκό μου ! (ζμμμμουτς) (άσε με την άλλη... δε θα την πετύχω από κοντά ????)
χάπι Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 γιατί είχες την εντύπωση ότι έχω πει τόσο καιρό τα έλεγα σοβαρά? Νόμιζα ότι ήσουν σοβαρό άτομο αλλά, μάλλον έκανα λάθος... Sorry ! (άμα μπουδρολογείς ακατάπαυστα να μας το λες να μη δίνουμε βάση...)
bibibo Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 τι κάνεις και σε κοιτούν επίμονα? ε έκανα κάτι τροχούς εκεί κάτι σπαγκάτα, λές να έφταιγε αυτο τελικά? @χάπι (άσε με την άλλη... δε θα την πετύχω από κοντά ????) τιν τούτο ρε? που ακριβώς έχεις το πρόβλημα μαζι μου γιατι φαίνεται να έχω χάσει επεισόδια
χάπι Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 ε έκανα κάτι τροχούς εκεί κάτι σπαγκάτα, λές να έφταιγε αυτο τελικά? @χάπι (άσε με την άλλη... δε θα την πετύχω από κοντά ????) τιν τούτο ρε? που ακριβώς έχεις το πρόβλημα μαζι μου γιατι φαίνεται να έχω χάσει επεισόδια δεν αναφερόμουν σ'εσένα γλυκιά μου ! Σε μια κοινή (με τον KWSN_MEN) μας φίλη αναφέρθηκα...
Garnele Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Λοιπόν. Έχω μπροστά μου τη Χαμένη Άνοιξη του Στρατή Τσίρκα και την Τερέζα του Φρέντυ Γερμανού, εκ των οποίων πρέπει να διαβάσω ένα μέσα στις επόμενες 2 μέρες. Καμία ιδέα;
klainmaingr Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 καλά ντάξει... συνεννόηση μπουζούκι... περιμένετε 2 λεπτάκια να βάλω ποπ κόρν να γίνονται... @garnele χαμένη άνοιξη σίγουρα... μα φρέντυ γερμανό; θα κάτσεις να φάς ώρες απο τη ζωή σου για να διαβάσεις φρέντυ γερμανό; Καλή ανάγνωση..
bibibo Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Νόμιζα ότι ήσουν σοβαρό άτομο αλλά, μάλλον έκανα λάθος... Sorry ! (άμα μπουδρολογείς ακατάπαυστα να μας το λες να μη δίνουμε βάση...) whatever.. .. για να σε διευκολύνω, απλά όταν βλέπεις Bibibo μην διαβάζεις αυτά που λέει.. το ζήτημα είναι... what the fuck????
Garnele Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 ναι, για τη σχολή. και να δω το Ζ του Γαβρά. αφού τα σπάνε οι καθηγητές μου ρε. δεν τα έχει διαβάσει κάνεις σας;
alexzzz Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Συνεννόηση τζατζίκι... συνεννόηση μπουζούκι... ποιο σας άρεσε περισσότερο; ψηφίστε τώρα με pm
livewire Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Κόλλησε σε μποτιλιάρισμα ο Lu και έγινε το οφφτόπικ κομμωτήριο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.